Hana

Tarotom, reikijem, viskom i radom s anđelima bavim se oko 14 godina. Najdraži mi je rad s anđelima jer smatram da nam upravo oni najviše pomažu. Volim raditi s ljudima i pomagati i...

Više

Ako zadržavate Vaše emocije, ovo Vam se može dogoditi!

Zdržavanje emocija je najčešće način mehanizam obrane. To je toliko nesvjesna zaštita, da potiskivanje emocija može imati i ozbiljne fizičke simptome.

Mehanizmi obrane služe da se potisnu neugodna sjećanja, iskustva ili želje iz misli jer ih želimo zaboraviti, ali oni nikada ne mogu nestati već se ispoljavaju na različite štetne načine. Potisnute emocije dovode do toga da osoba koja to nevjesno čini, pati i nosi veliki teret, pažnja i koncentracija opadaju i često zaboravlja stvari.

Kako živjeti ako bolujete od paničnog poremećaja, saznakte OVDJE!

 

Evo i tri najčešća simptoma da su u pozadini potisnute emocije:

ČIR
Najčešći uzrok su bakterije. Osim toga su i psihički problemi u pozadini, kao što je nisko sampouzdanje. Stalni osjećaj da svima trebate odgovarati i stoga potiskujete Vaše osjećaje, sami sebe postavljate u zamku anksioznosti. Serija ovakvih potiskivanja dovodi do nemira koji se kasnije manifestira kao bol u želucu.

NADUTOST
Kod potisnutih emocija također se može pojaviti ova fizička pojava, ako ne smijete iskazati Vaše stavove jer ne želite povrijediti druge osobe. Tako dolazite u sukob sami sa sobom i možete postati žrtva depresije. Sami sebi ste dužni toliko da prihvatite Vaša mišljenja, stavove i oslobodite se nadutosti.

Pošaljite nam Vaše pitanje sada!

 

Ako Vas zanima kako poboljšati raspoloženje, pročitajte ovaj članak OVDJE!

ŽGARAVICA
Osjećaj da Vam gori želudac ukazuje na to da Vas nešto čini ljutim/bijesnim i zato gorite iznutra. Osjećate nepravdu u Vašem životu? Osjećate da ništa ne možete učiniti povodom toga i to Vas izjeda iznutra? Opet su u pozadini bolesti potisnute emocije. Čuvajte se, pazite na Vaša očekivanja, slobodno ih recite. Nemojte pokušavati potiskivat osjećaje, nego se oslobodite bijesa, ljutnje, čak i ako treba napravite nered. Osobodite se bolnog osjećaja nezadovoljtsva i žgaravica će proći.

Bolesni ste, ali liječnici ne znaju koji je Vaš problem? Onda trebate pozvati jednog stručnjaka koji Vvam može pomoći riješiti Vaše probleme, kako se emocionalni problemi ne bi ispoljavali fizičkim simptomima i da brige nestanu. S povjerenjem zatražite savjete od Gordane, kod 311 i Ziju, kod 523 na broj telefona 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min)!

 

Više o svemu na našoj facebook stranici! Lajkujte nas.