Četiri najokrutnija horoskopska znaka – Njima se nikako ne smijete zamjeriti!

Blizanci

Riječ ‘okrutnost’ ne pristoji niti jednom horoskopskom znaku, jer ne postoji dobar ili loš horoskopski znak. Ni Blizanci nisu okrutni, samo su osjetljiviji na okrutnost. Dvojni je znak, i okrutnost se skriva upravo u dvojnosti. Brutalna strana Blizanaca je najizraženija u tome što znaju zavlačiti dosta dugo. Obitelj nastoje do zadnje minute držati u iluziji, da je sve u redu, dok oni razmišljaju o razvodu, jer je već neko vrijeme u tajnoj vezi. Manipuliraju, ništa ih ne može uzdrmati, a zbog svoje dvojnosti, igraju svoju ulogu, čak i usred najveće nesreće. Uz to, i svoju osvetu planiraju u tajnosti, i izvode je kao iznenađenje. Često imaju dodir sa kletvama, urocima. Nazovite savjetnicu Taniju na kodu 555, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), ako smatrate da nešto skrivaju od Vas!

Veza i brak između dva horoskopska znaka, detaljnije OVDJE!  

Djevica

Oni su mnogo osjetljiviji nego što su okrutni. Ali kada Djevicama padne mrak na oči, to je velika nesreća za njihovo okruženje. U tim slučajevima proklinju očima i ništa ne govore. To je upravo i najveći problem, jer stvaraju veliku napetost u sebi, ne odustaju, pa puknu kada je već prekasno. To se događa u rijetkim slučajevima, kada Djevice ne pronalaze način da se riješe napetosti. U slučaju da dođe do prekida filma, to može biti predmet ljutnje. Nažalost, osveta se može sprovesti na mnogo načina. Djevice se ne plaše intriga, ali ni prokletstva i uroci im nisu strana tema. Obratite se savjetnici Mireli na kodu 594, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite analizu prokletstva ako mislite da Vaš život ne funkcionira kako treba!

Zarobljeni duhovi serijskih ubojica, za sve detalje kliknite OVDJE

Savjetnica Dada

Škorpion

Većina zlih vještica su sigurno Škorpioni. Mnogo obećavaju, miluju nas, naizgled nas obožavaju, ali se kocka brzo može okrenuti. Uglavnom su opasni za svoje podređene i kolege, posebice ako nisu zadovoljni svojim okruženjem. U slučajevima kada su oni unaprijeđeni, sigurno će se osvetiti drugima. Nažalost, u većini slučajeva stradaju nevine osobe. Od svih horoskopskih znakova, najteže udarce zadaju upravo Škorpioni. Nije slučajno da njihov stražnji dio, koji je poput repa, završava jednim otrovnim žalcem, i zadaju udarce iznenada i neočekivano! Budite oprezni ako kojim slučajem naljutite Škorpiona! Obratite se savjetniku Igoru na kodu 304, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite analizu negativnih energija, posebice ako ste se zamjerili Škorpionu!

Nebeske poruke za svih 12 horoskopskih znakova, detaljnije OVDJE

Strijelac

Oni su pravi profesionalci kada je riječ o gaženju i ponižavanju drugih. Odaju dojam osjetljivih, empatičnih duša. Ali, ne zaboravite, većina zlih i okrutnih vođa je rođeno upravo u znaku Strijelca! Njihov bijes traje dugo i sposobni su osvetiti se i nakon dužeg vremena. Malo osvete ne stoji daleko od njih. I kao ljubavnici su okrutni. U stanju su prekinuti vezi čak i zbog položaja. U najgorim slučajevima, u potrazi su za vezama, zahvaljujući kojima mogu napredovati. Nažalost, kada su u vezi i pojavi se netko tko je na boljem položaju od partnera, u stanju su brzo prekinuti tu vezu. Strijelčevi znaju biti doista okrutni, ali ne zaboravite, to je  istina samo u nekim slučajevima! Stoga nazovite savjetnicu Mirtu na kodu 613, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), ako osjećate da Vas partner želi napustiti, zatražite pomoć stručnjaka!

Imate problema s nekim i Vaš odnos se nikako ne može riješiti? Svakako trebate zatražiti zaštitu, jer negativne energije mogu imati loš utjecaj na daljnji razvoj Vašeg života! Obratite se savjetnici Vesni na kodu 423 i savjetnici Seleni na kodu 571, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koje će Vam odraditi spomenuti ritual!

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!