Doznajte sretne dane travnja na temelju Vašeg horoskopa!

Sada ćemo pogledati sretne dane za svaki horoskopski znak za mjesec travanj. Prema položaju zvijezda, to su oni dani koji su vrlo sretni i donose pozitivne promjene. Naši astrolozi će konkretno pogledati za svaki horoskopski znak, koji dani donosi sreću za potpisivanje ugovora, kupovinu-prodaju i donošenje odluka.

Ovan

Vi trebate iskušavati Vašu sreću neparnim danima jer su baš oni sretni za Vas. U ovom periodu trebate zatražiti uklanjanje blokada jer ste u prethodnom periodu bili jako osjetljivi!

Bik

Fortuna je pored Vas, iskoristite to! Zamolite, bez oklijevanja, da Vam pomogne ostvariti sve snove i vjerujte, pomoći će Vam ako zatražite. Ako ne znate kako, mi ćemo Vam dati njenu molitvu.

Blizanci

Iskoristite Vašu sretnu zvijezdu koja sja. Svak datum koji sadrži broj tri, jako je dobar za Vas. Sada je vrijeme da privučete veliki iznos!

Klikom OVDJE doznajte koja amajlija Vam može donijeti sreću i novac! 

Rak

Sad trebate obratiti pažnju koji znakovi se pojavljuju više puta pred Vama. Vaši sretni dani su srijeda i subota, stoga budite na oprezu, prepoznajte anđeoske znakove!

Lav

Sada trebate zatražiti ritual za veliku sreću kako biste uspješno ostvarili sve što planirate. Za vikend se posebno pokazuje pristizanje očekivane sreće.

 

Savjetnica Ava

 

Ako pročitate ovaj članak, možete imati sreće, stoga kliknite OVDJE

Djevica

Vaši sretni dani su subota i nedjelja. Ukoliko želite lakše doći do novca, onda zatražite svoje sretne brojeve u prvoj polovini mjeseca.

Vaga

Ovog mjeseca najsretniji dan je nedjelja. Trebate igrati igre na sreću koje imaju nedjeljom izvlačenje. Iskušajte sreću, jer se početkom travnja očekuje veliko iznenađenje, prema zvijezdama! Ako želite znati ostale detalje, nazovite naš Astro centar.

 

Download aplikacije

 

Nesreće karmičkih uzroka, detaljnije OVDJE

Škorpion

Sredinom travnja se očekuje jedan jako dobar položaj zvijezda. Do tada budite oprezni, jer detaljna analiza pokazuje da slijedi opasno razdoblje, stoga zatražite anđeosku zaštitu za novac!

Strijelac

Što je prije moguće, nazovite nekoga od naših numerologa, jer zbog ovakvog položaja zvijezda možete propustiti ogromnu priliku za sreću! U drugom dijelu mjeseca već možete uživati u rezultatima.

Jarac

U travnju, osobe u znaku Jarca će imati mnogo sreće. Posebice obratite pažnju na ponedjeljak i utorak jer su to dani za promjenu sudbine!  

Vodenjak

Sada trebate pripremiti svoje sretne brojeve koje imate i biti na oprezu u četvrtak. Za Vas sredina travnja sadrži mnoge šanse i prilike.

Ribe

Vaši sretni dani su svi parni dani. Sretan period možete očekivati između 5. i 15. travnja. Zatražite svoje sretne brojeve za ovaj mjesec i isprobajte svoju sreću.

Zatražite osobnu astrološku analizu o sretnim razdobljima! Na taj način već danas možete saznati kada i kako možete postati bogati tijekom ovog mjeseca! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Karla na kodu 997 i savjetnica Zija na kodu 523, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koje će to za Vas odraditi!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!