Dada

Tarotom se bavim 30-ak godina. Gledam sve vrste tarota, sudbinske karte, numerologiju i odgovaram na sva Vaša pitanja vezana za ljubavne, seksualne, obiteljske i poslovne odnose. R...

Više

Horoskopski znaci – Kako se suočavate sa problemima!

Svaki horoskopski znak drugačije doživljava i rješava probleme. Neki ljudi čine to brzo i efikasno, dok drugi trebaju više vremena i njima je potrebna pomoć.
Ako duhovno pristupamo stvarima, ovako bi izgledao opis suočavanja horoskopskih znakova sa problemima:
OVAN: Kada se suoči sa problemom, navali na njega i ne popušta dok god ne završi sa invazijom i ne prospe ga na pod. Slijedeći korak vodi do začaranog kruga. Od uzbuđenja sav plav i dalje udara glavom o zid, sve dok ne izgubi svijest. Onda počinje sve iznova.
BIK: Sjedi mirno ispijajući kavu i čeka da se problem eliminira sam od sebe. Još malo čeka, zgrabi nešto, ali problem je i dalje tamo, ne nestaje, Bik u međuvremenu pojede i popije sve što mu se nađe u rukama.
Bikovi i Ovnovi su skloni paničarenju, bjesnilu. Evo nekoliko savjeta za njih, saznajte klikom OVDJE!

BLIZANCI: Nećete se previše uplašiti. Zaobići ćete i nastaviti svoj put, ako nekim čudom problem nestane sam od sebe, Blizanci će biti sretni zbog toga, ali ako ne, Vi ćete već pronaći neko rješenje.

Astro show, emisija, rtl, tv program
RAK: Pokušati će se sprijateljiti sa problemom. Ovo će biti jedna od dominantnih postaja na njegovom putu. Gdje god da krene, sa odlučnošću ga nosi sa sobom, svakome će ga ispričati. Ako se nekim čudom problem riješi sam od sebe, Rak pati i tužno se prisjeća svakog trenutka provedenog zajedno.
LAV: Prije svega počinje vikati na problem. U jednom trenutku se utiša i pogleda problem, procijeni stanje vrijedi li se umarati u rješavanju problema. Ako se problem odnosi samo na njega, i dalje će nastaviti vikati, ali ako se odnosi i na druge, on će to sakriti kako bi znao nastaviti svojim putem.
DJEVICA: Počinje brbljati i svađati se, ne zatvara usta 24h dnevno dok sam problem u agoniji ne dobije noge i sam pobjegne od Djevice. U međuvremenu i glava ga zaboli.
VAGA: Upušta se u diplomatske pregovore sa problemom, s namjerom da će ga riješiti na najbolji mogući način. Nakon dugih pregovora, rodi se novih pet problema i na kraju se ne može oporaviti od jakog šoka.
Onim astrološkim znakovima koji osjećaju paniku kada se suoče sa problemom, preporučujemo slijedeći članak. Kliknite OVDJE i zbjegnite problem na vrijeme!

Pomoć je na putu u obliku odgovora
ŠKORPION: Iz sjedećeg položaja tiho promatra problem. Dešifrira najvažnije primjedbe, ali niti tada neće napasti. Sa strpljenjem dolazi do korekcije problema, ako se u međuvremenu nije sam od sebe riješio.
STRIJELAC: Prvo će održati filozofski monolog o postojanju i uzroku problema, onda će se naljutiti jer ga problem spriječava u njegovoj slobodi i vara ga. Kasnije se zbog dosade počinje igrati s njime, te zaboravi da je ikada postojao.
JARAC: Promatra problem i traži odgovarajuće mjesto kako bih ga preskočio. Uostalom, on ne troši novce bez veze, a posebice ne vrijeme na takve gluposti. On je taj koji obično bježi od svih problema. Od svih astrološkoh znakova, ovaj položaj je najtipičniji za njega.
Ako unaprijed vidite budućnost, možete unaprijed planirati rješenja za problem. Saznajte što krije ova godina za Vas! Kliknite OVDJE!
VODENJAK: U potrazi je za pozitivnim i nečim originalnim u problemu. Nakon puno promišljanja, ipak pronalazi nešto što je nemoralno. U potrazi je za pozitivnijim i ljepšim problemom koji će biti zamjena za prethodni. Od svih astroloških znakova on je najodgovorniji.
RIBE: Pokušati će izbjeći i pobjeći na najsigurniji i humani mogući način. Zbog mazohističke prirode se mogu i zaljubiti u problem, ali Vi to ne smatrate problemom jer Ribe ne znaju što trebaju učiniti i gdje trebaju ići, tako da ih taj problem vjerojatno ne ometa u ničemu.

Ako ste očajni i ne možete pronaći izlaz iz teške situacije, onda pitajte za pomoć! Savjetnice Andrea, kod 378 i Dijana, kod 449 su profesionalci koji su u stanju pomoći mnogim ljudima koji pate od psihičkih problema! Možete ih dobiti na broj telefona 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min).