Idealan partner za putovanje prema horoskopu!

Idealan partner za putovanje prema horoskopu. Poželjeli ste odabrati savršenog suputnika? Ne samo dobro društvo, nego baš pravog partnera za putovanje? E, onda ste u poprilično gadnom sosu. Treba naći nekog tko je kvalitetan sugovornik, ima podudarne interese i veoma sličnu predodžbu o tome što to čini onaj savršen odmor, odmor iz snova. Kako naći takvu osobu? Astrolozi upozoravaju kako mnoge odgovore na ta pitanja otkriva upravo horoskop. Svakako, pri planiranju odredišta i trajanja putovanja, provjerite kojeg Vam suputnika preporučuju Vaše zvijezde.

 

Horoskopski znakovi s kojima je najbolje putovati:

 

DJEVICA – IDEALAN PARTNER ZA PUTOVANJE

Djevice imaju savršen osjećaj za organizaciju. Tako da one svoje idealno putovanje počinju planirati čak i mjesecima unaprijed. Prolaze sve detalje više puta. Zahvaljujući savršenom osjećaju za organiziranost, Djevice razmotre i neočekivane situacije koje bi se mogle dogoditi na putovanju. U njihovoj torbi nalaze se razni lijekovi protiv bolova, medicinska pomagala i ukusan obrok. Ništa manje ne misle na odjeću. Neće se pretrpati nebitnim stvarima, već samo odjećom koju mogu sa stilom kombinirati. Na cesti su oprezne. No ipak im ništa ne smije poremetiti rutinu. Primjerice, radovi na cesti, nevrijeme, gužva. Tad postanu nervozne. Stoga je za njih važno da putuju s osobom u koju imaju povjerenja, na koju se mogu osloniti u takvim situacijama. Zabava je također neizostavan dio putovanja za njih. Očekujte pjevušenje aktualnih hitova, osjećaj bezbrižnosti. A i mijenjanje mjesta za volanom ako ste umorni. Djevice često uspostavljaju bliske odnose, tako da će na putovanje povesti osobu s kojom žele njegovati odnos i stvarati lijepe uspomene.

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE!

Savjetnica Dada

 

STRIJELAC – IDEALAN PARTNER ZA PUTOVANJE

Veliki obožavatelj putovanja. Više mu odgovara putovati u džipu ili kombiju. Naime, voli veliko putovanje pa je plan da povede što više ljudi sa sobom. Ako prihvatite poziv Strijelca za putovanje, znajte da će to biti super zabava. Mnogo priče, pjevanja, manje spavanja. Veliki pokretač zabave i inicijator dobrog raspoloženja na putu. Čak i ako netko od njegovih suvozača ne pokazuje volju, i za to će se pobrinuti.  Uz to, dobro će se snaći u neočekivanim situacijama, neovisno o kojoj destinaciji se radi. Putovanja nisu samo nešto u čemu Strijelac uživa, to je i njegova potreba. Također će pomoći i drugim ljudima koje sretne na svom putovanju. Ako netko stopira, bez oklijevanja će pomoći osobi da stigne do željenog cilja. U svima vidi nešto dobro. Stvarat će priče koje će moći još godinama poslije prepričavati. Njima je putovanje mnogo zanimljivije od samog ljetovanja.

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE!

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka!

 

RIBE – IDEALAN PARTNER ZA PUTOVANJE

Ribama nedostaje osjećaja za organizaciju kad je riječ o putovanjima. Uzbuđenje ih ponese pa zaborave spakirati dosta bitnih stvari, ali vuku gomilu nepotrebnog što im ničemu ne služi na putovanju. Unatoč tome, idealne su za pobjeđivanje dosade tijekom vožnje. Ribe se vrlo dobro snalaze u ulozi vozača, ali i suvozača. Prate cestu i paze da svi budu sigurni. Pritom će tijekom putovanja osmišljavati razne igre u autu, bez ugrožavanje ičije sigurnosti. Osim toga, pobrinut će se i za playlistu u autu i zadovoljiti glazbeni ukus svojih suputnika. Vrlo su intuitivne i brižne tako da će dati sve od sebe da pomognu ako nekome od prijatelja pozli na putovanju. Njihova dobrota čini ih fantastičnim suputnicima. Kad jednom stignete do željenog odredišta, očekujte da Ribe budu izvrsni turistički vodiči. One su već prije putovanje istražile mjesta koja krase kulturne znamenitosti i sve njihove povijesne ljepote, tako da možete očekivati i priču koja to sve opisuje.

Više o horoskopskom znaku Ribe doznajte OVDJE!

 

OVAN – IDEALAN PARTNER ZA PUTOVANJE

Ovnovi su izvrsni vozači. U svemu žele biti najbolji, tako da će rado pokazati svoje vozačke sposobnosti. Putovanje im je najbolja prilika za to. Ovnovi vole brze sportske automobile. U njima nema dosta mjesta, stoga suputnicima dopuštaju da sa sobom nose samo najosnovnije stvari. Vole brzu vožnju, pa će njihovi suputnici iskusiti poveću dozu adrenalina na cesti. Pretječu druge automobile na cesti kao da se natječu pa drugi vozači mogu pomisliti da ovaj nije sasvim čist u glavi. Još ako im nešto poremeti planove, mogu postati nervozni, ali upravo zbog toga će s lakoćom pronaći najkraću rutu. Nestrpljivi su u gužvi, a to obično rezultira time da pronađu najbliži izlaz iz kolone. Njihovi suputnici će osim zabave imati i dosta vremena za odmor, jer Ovan sve drži pod kontrolom. Uz to, vrlo su aktivni na odmoru, nikako Vam neće biti dosadno. Zahvaljujući svom istraživačkom duhu, Ovnovi će istražiti gradove i koje se aktivnosti pružaju te uzeti u obzir i ono što  Vas zanima na putovanju.

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE!

 

VAGA – IDEALAN PARTNER ZA PUTOVANJE

Vagama su potrebni dani da se pripreme za putovanje. Kako su neodlučne, sa sobom nose po par kofera odjeće i raznih potrepština. Od kozmetike, higijene do nekoliko pari obuče. Ako odlučite putovati s Vagom, budite spremni na to da neće biti mnogo slobodnog mjesta za Vaše stvari. Nisu najoprezniji suvozači na svijetu, ali u važnim trenucima promatraju cestu jer im je stalo do sigurnosti drugih suputnika. Vage su jako društvene pa tijekom putovanja možete očekivati pregršt zabave i razne anegdote. Njihova energičnost i miran pristup u stresnim situacijama učinit će putovanje ugodnim. Odane su i posvećene, što ne znači da će se samo one zabavljati, već čitava ekipa. Njihov je ruksak uvijek opskrbljen štapićima, čipsom, kokicama, ribicama, keksićima… Čak će se veseliti ako dobiju takvo zaduženje i uvijek odabrati najfinije grickalice za put ili izlet. Brižni su prema drugima pa su stoga kvalitetni partneri na putu. Uz to, još se i trude da se svi osjećaju sretno. No, ne prepuštajte njima odluku o tome kamo se ide! Mogli biste se načekati… S druge strane, pozitivno je to što opušteno i zadovoljno pristaju na tuđe odluke o odredištu.

Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE!

Pročitajte još:

Ljetne avanture prema horoskopu!

Kako preboljeti gubitak voljene osobe?

Podznak Vaga – kardinalni zračni znak!

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!