Imate problema u seksu? Postoji pomoć! Bez tabua!

Za seks kažu da se o njemu ne priča, već ga se konzumira. Ali što se događa ako ste nezadovoljni sami sobom i seksualnim odnosom, ili imate smanjenu seksualnu želju?

Seks je složena aktivnost u kojoj sudjelujemo cijelim tijelom i dušom, na fizičkoj i na emocionalnoj razini. Teško je točno odrediti što uzrokuje konfuziju, jer je individualno i vrlo osobno. Osim toga, u vezi se susreću dva različita pojedinca, njihovi uspjesi i neuspjesi. Dakle, ne rješava se problem jedne osobe, već jednog para. Sigurno znamo, da problem treba rješavati odmah na početku.

Tko je, prema horoskopu, prava osoba za Vas? Klikom OVDJE doznajte sve detalje!  

Postoje parovi koji znaju međusobno pričati o svojim seksualnim problemima i željama. Oni čine kompromis kako bi obje strane bile zadovoljne.

Nažalost, postoje situacije u kojima se partneri, pojedinci, ne usuđuju ili ne mogu govoriti o seksu.

Pet ogromnih laži o braku, detaljnije OVDJE

Savjetnica Ava

U tom slučaju vrijedi uključiti treću osobu, s kojom možete razgovarati nasamo, ili s partnerom. Kod nas postoje savjetnici koji se ne bave samo proricanjem, već i otkrivanjem i rješavanjem duhovnih problema. Bez tabua možete s njima razgovarati, oni će Vam dati savjete i domaću zadaću. Vaš jedini zadatak je, da navedete partnera da sudjeluje u tim igrama.

Veza i brak između dva horoskopska znaka, kliknite OVDJE za sve detalje! 

U slučaju da Vaša veza nije u opasnosti i problem nije fizičke prirode, postoji pomoć, ali najprije trebate biti u stanju priznati da imate probleme u seksu.

Naši savjetnici ne vide Vaše lice i Vaš broj telefona. Neće znati tko ste i odakle zovete. Anonimno i otvoreno možete razgovarati o Vašim problemima.

Možete im reći, što Vas uznemirava i zabrinjava. Ako želite predviđanje i analizu odnosa, slobodno zatražite isto, kako biste saznali što Vas očekuje u budućnosti. Savjetnik će Vam pomoći, dobit ćete odgovore o kojima ranije niste ni razmišljali!

Ako osjećate da više niste željni fizičkog odnosa s Vašim partnerom, uzrok tome može biti duhovna blokada! Zamolite naše duhovne terapeute da Vam pomognu ukloniti te blokade, kako biste ponovno osjetili seksualnu želju prema partneru! Obratite se savjetnici Dadi na kodu 432 i savjetnici Bijeloj Dami na kodu 795, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koje će Vam rado pomoći!

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!