Karakteristike članova obitelji u znaku Raka!

Karakteristike horoskopskog znaka rak.

Djeca rođena u znaku Raka

Od svih horoskopskih znakova, djeca rođena u znaku raka su najčešće nepoznata vrsta. Na prvi pogled je sve u redu s njima, sve im odgovara što im roditelji govore, ali ne izražavaju svoje mišljenje. S obzirom da su toliko povučena, prije ili kasnije izazivaju ozbiljna iznenađenja. Odjednom postaja loši u vrtiću, školi, a mnogi od njih su nepokolebljivi. Naravno, za to nema potrebe kod roditelja koji razumiju, koji dopuštaju da njihovo dijete bude ono što jest. Djeca u znaku raka lako mogu potisnuti svoje osjećaje, zbog čega se kasnije mogu u bilo kojem trenutku pobuniti, a to je gotovo nerazumljivo za roditelje. Ako je Vaše dijete rođeno u znaku raka, trebate pročitati mjesečni horoskop, jer iz toga možete zaključiti kada možete očekivati pobunu, odnosno kada će ponašanje Vašeg djeteta postati nepredvidivo. Ako želite znati više, nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311, i zatražite osobni horoskop za Vaše dijete!

OVDJE doznajte karakteristike članova obitelji u znaku Bika! 

Brat i sestra rođeni u znaku Raka

Oni su vrlo pažljivi i ljubazni, ali ponekad malo zavidni, skloni suparništvu. Važno je znati da obraćaju pažnju i na beznačajne stvari. Među obilježjima horoskopskih znakova, na rakove se najviše odnosi da se drže u pozadini, ali su zapravo nepredvidive prirode. Ova dvojnost je vrlo zanimljiva i razvija se iz dubokog unutarnjeg svijeta. Možda se puno žale, imaju puno problema, ali možete biti sigurni da će sve napraviti za Vas. Ono što čini loše za njih je udaljenost. Što više vremena ne razgovarate, to su više skloni komplicirati i probuditi bijes u Vama. Već danas nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423,  i zatražite proricanje iz karata ako želite znati što se zbiva u glavi Vašeg brata ili sestre.

U ovom članku doznajte karakteristike članova obitelji u znaku Ovna ! 

Majke u znaku Raka

Majke rakovi su vrlo pažljive i izuzetno posvećene čistoći. Pravila koje one postave, ne smiju se kršiti, jer u protivnom lako može doći do rasprave, posebice ako dovedete u pitanje kućni red koji su one odredile. Obraćaju pozornost na svoju djecu, ali ne ograničavaju njihovu slobodu. Obiteljski horoskop naravno pruža samo približne informacije, majke koje su rođene u znaku raka uvijek imaju čudna pravila s kojima se može živjeti. Njima se treba obraćati s razumijevanjem i pažnjom, jer i one tako postupaju prema svojoj djeci. One su vrlo osjetljive, ali i dosljedne, zbog čega mnogo njih ne zna kamo ih svrstati. Uvijek su pune argumenata, kao odvjetnici te čvrsto inzistiraju na pravilima, a isto tako se rastuže kada njihova djeca završavaju vrtić. Intelekt i emocije stvaraju vrlo čudnu mješavinu u raku jedne majke. Obratite se savjetnici Dijani na kodu 449, ako smatrate da se Vaša majka previše miješa u Vaš život!

Pitanje putem SMS-a

Koja tri horoskopska ZNAKA su najbolje svekrve? 

Očevi u znaku Raka

Oni se mnogo žrtvuju za svoju obitelj, stoga treba obratiti više pažnje na njih kako se ne bi izolirali od obitelji zbog posla. Kako dobiju dijete, skloni su isključiti prijatelje i poznanike iz svojih života, iako im je zajednica potrebna. Upravo se zato muče ako im dozvoljava samopožrtvovanje. Otac rak je glavna nagrada većini majki, ali onaj tko je upoznat s obilježjima koje se odnose na raka, zna što treba učiniti kako pored užitka što su očevi, ne izgube svoj stari način života. Uz preveliku predanost, pravi partner djece je otac u znaku raka, jer je uz njih i u dobru i u zlu. Kada djeca odrastu, oni to prihvaćaju, iako momak koji se usudi udvarati njegovoj kćeri treba biti na oprezu na prvom spoju. Budući da se mnogo žrtvuju za svoju obitelj, prisutni su svugdje, i djeca ih obožavaju. Njihova djeca često preuzimaju očinski poziv, i tako ni ne dođe do velike tinjedžerske pobune. Njima je potrebna jaka majka koja ima sposobnost protuteže, koja će ih uspjeti maknuti iz uloge oca.
Vaš suprug je rođen u znaku raka i imate problema u braku? Zatražite detaljnu analizu odnosa od stručnjakinje, savjetnice Katje na kodu 421, koja će Vam ponuditi rješenje!

Pomoć je na putu u obliku odgovora

Baka Rak

Gotovo sve žele nadoknaditi što nisu uspjele učiniti dok su bile majke. Izuzetno vole slobodu, bake pune života koje uvijek dignu obitelj u visine. Dok su kao majke bile stroge, kao bake su suviše blage. Često se suočavaju s tim što ne poštuju obrazovna načela roditelja. Teško je s njima izaći na kraj, ali one daju svoje srce i svoju dušu kada su s djecom. Ne biste se trebali uvrijediti ako baka rođena u znaku raka baš u tom trenutku nema slobodnog vremena. Njima je vrlo važno da se što više kreću, da putuju, da imaju isplanirane programe u životu. Bake rakovi ne žive za svoju obitelj, one su to odradile kao majke, ali su sastavni dio obitelji, bez njih ništa ne bi bilo istinito. Njihova unučad ih obožavaju, čak i ako provode malo vremena s njima. Zapamtite, bake rakovi malo vremena provode s unucima, ali kada su skupa, u potpunosti se posvete djeci.
Nikako se ne slažete sa bakom rođenom u znaku raka, ili je baš Vaša svekrva u horoskopskom znaku raka? Obratite se savjetniku Aleksandru na kodu 407, koji će Vam dati puno korisnih savjeta!

Djed Rak

Oni su vrlo ozbiljni, i unuci imaju težak zadatak s obzirom da su teško dostupni. Unatoč svemu, oni su uvijek prisutni u životu obitelji. Za njih je najteže napraviti horoskop, teško je odraditi predviđanje, jer je teško predvidjeti koju osobnost će pokupiti. Kao očevi su se sami žrtvovali, a kao djedovi posjeduju kreativne energije. Oni se bave književnošću ili umjetnošću što znači da im je potrebna potpuna tišina. Uglavnom, njima su unuci važni kada već napune 12 godina, tada je već razvijen duhovni sklad među njima. U tom slučaju, imaju snažan utjecaj na djecu koja često zavole umjetnost zbog utjecaja djeda. Djed u znaku raka svakako dobro utječe na svoju unučad, ali trebate prihvatiti da su malo povučeniji tip od ostalih djedova.

Imate neka pitanja vezano uz djeda koji je rođen u znaku raka? Možda ste zabrinuti za njegovo zdravlje? Obratite se savjetniku Damiru na kodu 217, i dobit ćete odgovore na sva Vaša pitanja!

Niste sigurni u to da Vaše dijete ide pravim putem? Bojite se da će postati dio pogrešnog društva? Zamolite naše savjetnike za pomoć kako biste na vrijeme prepoznali približava li im se nevolja! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Vera na kodu 419,  obratite joj se s povjerenjem!

Pročitajte još: Veliki horoskop za seks: Blizanci, Rak i Lav!

Pročitajte još: Tko od horoskopskih znakova najduže živi? Koja je tajna njihove dugovječnosti?

Pročitajte još: Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste kad Vas naljute!

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!