Karakteristike članova obitelji u znaku Strijelca!

Karakteristike strijelca – Naši stručnjaci su za Vas pripremili karakteristike članova obitelji u znaku Strijelca. Stoga pročitajte ovaj članak, jer će Vam to pomoći u raznim nedoumicama i u tome da izgradite bolji odnos s obitelji.

Djeca rođena u znaku Strijelca

Djeca strijelčevi su vrlo sebična, uvijek razmišljaju samo o sebi i svojima emocijama. Kakvu košulju nose, tako se i ponašaju. Roditelji će imati težak ako pravilno ne odgajaju dijete u znaku strijelca. Ne smijete biti popustljivi, trebate se strogo pridržavati pravila, jer će u protivnom nastati kaos. Dijete strijelac se ne boji ničega, ne interesiraju ga svakodnevne vrijednosti, brzo znaju upropastiti i najskuplje igračke. Stoga se prema njima treba mudro ponašati, kupovati im igračke jednu po jednu, kako bi osjetili da ono što su uništili ima svoju cijenu. Najbolje je da zamolite rodbinu, bake i djedove da ne smiju svakojakim poklonima razmaziti Vaše dijete, već mudrim razmišljanjem, pametno ga darivati malim poklonima.

Kada djed i baka paze i brinu o djetetu, nikako im nemojte dopustiti da djetetu previše toga dozvoljavaju jer ćete opet biti u problemu. Zato im trebate sve objasniti, inače će dijete iskoristiti svaku datu priliku za vlastitu udobnost. Ukoliko su djeca u znaku strijelca dosljedno educirana, oni kasnije mogu postati pravi vođe i postići velike uspjehe. Nažalost, malo djece u znaku Strijelca su pravilno educirana, stoga Vi trebate bolje paziti na svoje dijete koje je rođeno u znaku strijelca!   

Ne možete izaći na kraj sa svojim djetetom? Mislite da se nešto izgubilo u prošlosti i da se situacija više ne može popraviti? Obratite se savjetnici Ziji na kodu 523, i zatražite stručne savjete!

Brat i sestra rođeni u znaku Strijelca

U početku se može činiti da se brat i sestra strijelac bave isključivo sami sa sobom, ali se kasnije to u većini slučajeva mijenja. Vrijeme velikih promjena se događa kada stupe u brak, kada započinje razdoblje formiranja obitelji. Od tog trenutka njihova priroda se mijenja, budi se osjećaj pažnje u njima. O svojim nevoljama i problemima nikada ne pričaju, oni vole sami rješavati svoje probleme, stoga je vrlo teško primijetiti kada ih nešto muči. Budući da je riječ o vrlo zatvorenim osobama, neovisno o otvorenom ponašanju, potrebno im je mnogo pažnje. Nikada nemojte misliti da je njihov život bez ikakvih problema samo zato jer su uvijek nasmijani! Ovo je vrlo važna činjenica, budući da često dobivaju pomoć kada je već za to prekasno. Oni rijetko pokazuju bol. Ako je njihov obiteljski život u redu, onda ne trebate brinuti. Za njih je važna obitelj i prijatelji!

Klikom OVDJE doznajte karakteristike članova obitelji u znaku Bika! 

Majke u znaku Strijelca

Majka strijelac zna previše ozbiljno shvatiti svoje zadatke, i previše očekuju od svoje djece. S njima nije lako, jer je njihova priroda vrlo promjenljiva. Ipak, djeca čije su majke strijelčevi, često postižu ozbiljne uspjehe u životu. Oni ne pate od nedostatka ljubavi i pažnje. Također vrlo dobro paze i na zdravlje svoje djece. Majka strijelac želi biti aktivni sudionik u životima svoje djece, stoga su majke strijelci sastavni dio roditeljske zajednice u školi. Vole svjesnu edukaciju, ali ponekad njihove emocije preuzimaju kontrolu. Majka strijelac je osoba koja će obraniti svoje dijete pod svaku cijenu od bilo čega i bilo koga. Ali isto tako, ako njezino dijete napravi problem, u stanju je dijete vratiti na svoje mjesto. Djeca brzo shvate da njihova majka, način i metode obrazovanja primjenjuje između četiri zida. Majka strijelac kao supruga je vrlo brižna, ali supruga uvijek drži pod pritiskom kako bi nestalno djetinjstvo znao pravilno nadoknaditi.

Kliknite OVDJE za karakteristike članova obitelji u znaku Ovna! 

show clanak

Očevi u znaku Strijelca

Otac strijelac je u većini slučajeva i muž strijelac koji kao otac voli težiti stvaranju bogatstva svojoj obitelji. Oni su vrlo jake i stabilne osobnosti, na koga svatko može računati u obitelji. Ipak, imaju svoje vlastite potrebe koje se uglavnom odvijaju u društvenim događajima. Mnogo njih zadržavaju svoje tinjedžerske avanture, pa je tipično za njih da još uvijek sviraju glazbu u nekom amaterskom orkestru ili garaži. Na svoj način, mogu biti čak i uspješni. Ocu strijelcu je sve potrebno kako bi bio dobar suprug. Oni su prvenstveno dobri muževi, pa tek onda očevi, ali to ne znači da ne brinu o svojoj djeci. Oni organiziraju gotovo svako putovanje, oni su pravi obiteljski klonovi, ali ta uloga je i dovoljna za njih, jer bi inače bili previše popustljivi prema djeci. Situacija je drugačija kada svoju djecu podižu sami; onda svojstva majke strijelca izlaze na vidjelo. Za njih je dobar brak vrlo važan, kao i uspješan odnos!

Suprug strijelac Vam se čini nesretnim i ne znate što se s njim događa? Osjećate da je nevjeran, pronašli ste i dokaze koji to potvrđuju? Ništa nije izgubljeno, još uvijek možete spasiti vaš odnos! Nazovite savjetnicu Veru na kodu 419,  i zatražite proricanje i posebnu magiju kako biste zaštitili vaš odnos! Savjetnica Vam također može otkriti o kojoj osobi je riječ i dalje Vas savjetovati!

Baka Strijelac

Baka strijelac je vrlo pažljiva prema unucima, ali kao svekrve su vrlo ćudljive prirode. Nakon što se prvo unuče rodi, nekoliko godina kasnije, njezine sumnje blijede. Naravno,  ako se ništa loše ne dogodi. Vole pričati svojim unucima o obiteljskim stvarima, gotovo im sve tajne otkriva. Njihova strast je kuhanje i pečenje, što može uzrokovati debljanje u obitelji, zato je načela prehrane dobro na vrijeme dogovoriti. Strastveno žele kupiti ljubav svojih unuka, ali su ipak vrlo pažljive i posvećene bake, ali kao sa svekrvom, imat ćete malo teži posao. Za njih na vrijeme treba postaviti granice, jer nastoje umjesto svojoj djeci pomagati svojim unucima. Ako se previše oslanjate na njih, s vremenom ćete shvatiti da one kontroliraju cijeli Vaš život. Prema njima uvijek budite iskreni, tako neće biti problema, i uvidjet ćete da možete donositi odluke, a one trebaju samo uživati u životu i voljeti svoju obitelj.

OVDJE doznajte koje su, prema horoskopu, tri najbolje svekrve! 

Djed Strijelac

Djed strijelac uvijek nastoji svoje unuke nešto naučiti, čak i u slučaju kada su oni već odrasli ljudi. Djedovi u znaku strijelca smatraju da ih je život napravio mudrima, što je u većini slučajeva i točno. Ako je tast, pazite na Vašeg muža, jer preko zeta želi doživjeti svoje mladenačke dane, što ne ispadne uvijek dobro! Situacija sa snahom je drugačija, jer s njima nemaju toliko zajedničkih tema, pa se više znaju fokusirati na unučad. Žele putovati, ne žele biti stalni član obitelji, ali uvijek zahtjevaju svoje mjesto na vrhu obitelji. Imaju vrlo aktivan život koji ispunjava divljenjem njihovu unučad. Skloni su kupovati darove koji nisu prikladni za djecu. Dok su još mali, oni im kupuju pištolje, puške, noževe, bilo kakve druge muške stvari, pa čak i kada je riječ o djevojčicama. Upravo zato bi bilo dobro obratiti pozornost na darove koje kupuje djed strijelac!

SVE O HOROSKOPSKOM ZNAKU STRIJELAC SAZNAJTE OVDJE.

Astrologija Vam može pomoći u rješavanju obiteljskih problema. Možete upoznati Vašu okolinu s astrološkog gledišta. Možete biti nekoliko koraka ispred svakoga, jer će njihov horoskopski znak pokazati kako će reagirati na određene stvari. Pogledajte koji su naši najbolji astrolozi i odaberite Vama najsimpatičnijeg!

Naš Astro centar Vam je dostupan od 0 do 24 .

 

Pročitajte: Veliki horoskop za seks: Strijelac, Jarac i Vodenjak!

Pročitajte: Kako osvojiti muškarca Strijelca!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!