Karmička misija 12 horoskopskih znakova

Ovo je jedan tekst u kojem ćete saznti karmičku misiju uz pomoć izračunavanja karme.

Ovan
U prethodnom životu ste se trudili da u svemu budete najbolji. Gazili ste sve pred sobom i to bezosjećajno. Zadatak u sadašnjem životu je da ne gazite osobe koje Vam stoje na putu zbog Vaših ciljeva i naučite vrednovati i druge ljude, a također dijeliti uspjehe s drugima. Morate naučiti surađivati, diplomatsko ponašanje se isplati, puno je bolje nego da sami trčite za Vašim uspjesima. Trebate naučiti zajedno se radovati postignutim rezultatima jer je to put ka sreći.

Bik

U prethodnom životu su samo materijalne stvari bile sreća za Vas. Bolesno ste se vezivali za stečene predmete i stečeni novac. U sadašnjem životu se trebate koncentrirati na duhovne stvari, a ne na bogatsvo koje možete uhvatiti rukama. Trebate naučiti biti sretni ako ste emocionalno bogati i imate harmonični život, u kojem nije cilj stvaranje materijalnog bogatstva.

Blizanci

U prethodnom životu ste bili jako školovani i imali veliko leksičko znanje, o svakoj temi ste znali ponešto. Baš zato niste postigli uspjehe niti na jednom od tih područja. U sadašnjem životu trebate pronaći ono područje u kojem možete postići Vaš maksimum. Trebate naučiti da možete živjeti sretnije ako radite posao u kojem možete najbolje iskoristiti Vaše sposobnosti.

Kakvu karmu nosite sa sobom, možete saznati OVDJE!

Rak
U prošlom životu ste se mučili stvoriti materijalnu sigurnost. Bili ste osjećajna i umjetnička duša. Bili ste ozbiljno i previše vezani za Vašu obitelj, stoga niste bili samostalni i ovako ste postali ovisni o ljudima. U sadašnjem životu trebate naučiti biti samostalniji. Morate sami sve rješavati. Naučite biti vrijedni, izdržljivi i samopouzdani. Pripremite se na situacije u kojima možete računati samo sami na sebe.

Lav
U prethodnom životu ste bili odlučna, jaka i spretna ličnost. Uvijek su Vas motivirala Vaša zanimanja, a u sadašnjem životu trebate obratiti pozornost i na druge ljude oko sebe i nešto učiniti i za dobrobit zajednice. Vaš zadatak je da budete empatični i budete na raspolaganju pomažući ostalima. Ovo najlakše možete postići ako pomažete onima kojima je to najpotrebnije i kojima je potrebna Vaša podrška, a na taj način stavljate njihove interese ispred Vaših.

Želite naučiti kako prepoznati karmički odnos, kliknite OVDJE!

Adela, Adela Francekovic Sribebica, duhovi, urok, proricanje, zaštita

Djevica
U prethodnom životu ste samo radili na Vašim sposobnostima i na svakom području ste bili racionalni. Niste prepoznali značaj emocija i niste prihvatili Vaše osjećaje. Često ste u mislima razmišljali što Vam najviše odgovara i niste slušali Vaše srce. U sadašnjem ovom životu trebate raditi na predosjećajima. Više se usredotočite na duhovnost i otkrivanje skrivenih sposobnosti i ono što je najvažnije: slušajte Vaše srce.

Vaga
U prethodnom životu ste se uvijek trudili s harmonijom i balansom u vezama. Usred truda da svima odgovarate, izgubili ste Vašu volju i dio Vaše ličnosti. Vaš zadatak u sadašnjem životu je razviti Vašu svijest i volju kako biste donijeli Vaše odluke i gledali Vaše vlastite interese.

Škorpion
U prethodnom životu ste puno puta bili u vrlo opasnim situacijama jer ste bili vrlo plahe naravi. Zanimale su Vas tajnovite i zabranjene stvari. Nesvjesno ste manipulirali drugim osobama. Vaš zadatak u sadašnjem životu je da naučite uzdržavati se želje za moći i kontrolirati Vašu žestoku narav. Morate stvoriti stalnost i biti oslonac drugima.

Strijelac
Iz prošlog života ste donijeli tvrdoglavost i svojeglavost. Teško prihvaćate tuđa mišljenja i jako se držite Vaših stavova. U sadašnjem životu Vaš zadatak je naučiti prihvatiti i cijeniti tuđa mišljenja , te ostaviti mjesta i za stavove drugih osoba u okolini. Morate pustiti tvrdoglavo donošenje odluka i biti otvoreni ka mišljenjima drugih ljudi. Ako ste ubjeđeni u ispravnost Vaših stavova, onda to trebate ostalima priopćiti, ali na diplomatski način.

Chat, savjetnik, pitanje, odgovor

Jarac
U prošlom životu ste potisnuli Vašu emotivnu stranu, sve ste pokušavali riješiti racionalno i sa obrazloženjima. U sadašnjem životu morate to promijeniti i pronaći balans između emocija i racionalnosti kada donosite odluke. Taj isti balans trebate stvoriti u svakom životnom području i još više se koncentrirati na razvijanje partnerske i obiteljske odnose, ukratko, koncentrirajte se na pojačanje Vaše emotivne strane.

Želite li saznati koliko ste puta živjeli? Kliknite OVDJE i riješite naš test!

Vodenjak
U prošlom životu ste uvijek sebe žrtvovali zbog drugih. Niste se bavili samim sobom i ovisili ste od drugih ljudi. U sadašnjem životu trebate ostvariti Vaše zamisli i to bez pomoći drugih osoba, ne trebate računati na njihovu pomoć. Sada trebate biti samostalniji i odlučniji, trebate razviti Vašu ličnost koja treba donositi odluke samostalno. Trebate naučiti boriti se za Vašeo vrijednosti i sreću.

Ribe
Uvijek ste suosjećali s drugima, ali zbog Vaše pretjerane emocionalnosti niste mogli pružiti odgovarajuću pomoć. Bili ste dobra duša i zbog iskrenih emocija su Vas mnogi iskoristili. U sadašnjem životu ovo trebate vježbati i naučiti racionalnost. Racionalnost i zdrav razum je ono što trebate razvijati u sadašnjem životu. Trebate biti odlučni i ne dozvoliti da Vas ponovo drugi iskorištavaju.

Saznajte kakve karmičke terete nosite sa sobom i koje karmičke zadatke imate u ovome životu, a u tome Vam mogu pomoći savjetnici na broju telefona 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), kako biste otkrili koje blokade nosite iz prethodnih života i koje probleme trebate riješiti uz njihove savjete i pomoć.