Dada

Tarotom se bavim 30-ak godina. Gledam sve vrste tarota, sudbinske karte, numerologiju i odgovaram na sva Vaša pitanja vezana za ljubavne, seksualne, obiteljske i poslovne odnose. R...

Više

Saznajte drevne kineske načine za privlačenje novca!

Drevni kinezi nisu vjerovali u valutu već u vrijednost koju predstavlja, tako da oni nikada nisu koristili za ritual papirnati novac, nego su bili usmjereni na ono što žele kupiti tim novcem.

Stoga je riža korištena za najstariju kinesku magiju i rituale za privlačenje novca. Ona igra važnu ulogu u tome i stvarno može donijeti puno novca za Vas ako pokušate i Vi primijeniti ove trikove.

Savjeti za privlačenje novca

1. Uvijek imajte u sobi pet drevnih elemenata: vatra, voda, drvo, metal i zemlja. Ako nemate štednjak ili kamin u sobi, onda naravno možete koristiti plamen svijeće za privlačenje obilja.

2. Posipajte malo riže ispod praga ulaznih vrata, a onda prijeđite preko praga tri puta. Ako se trebate vratiti jer ste zaboravili nešto kod kuće, uvijek trebate ići unatrag kroz vrata.

3. Metlu naslonite na zid tako da je ručka okrenuta ka dolje.

4. Držite sivo pero u novčaniku.

5. Svaki tjedan srijedom dajte prilog kojima je pomoć potrebna, onoliko novca koliko je dovoljno da se kupi pola kilograma riže.

6. Pomnožite Vaš datum rođenja s dva, tri, četiri, pet i konačno sa šest. Dakle, ako ste rođeni šestog, dobijate broj: 12, 18, 24, 30 i naravno 6. Ili ako ste rođeni 16.- og, samo zbrojite jedan i šest, a zatim tada započnite množenje. Za rezultat dobijate četiri broja pored koja zapišite i datum rođendana na crvenu vrpcu, vežite ju za ruku i to nositi svaki parni tjedan.

Adela, Adela Francekovic Sribebica, Astro, Stručnjakinja, voditeljica

Kako promijeniti Vašu lošu karmu, saznajte OVDJE!

Uz sve ovo možete probati i drevni kineski ritual koji privlači novac:

Stavite u zdjelu šaku riže, zatim dobro oprani novac – kovanice (ako imete kineski novac sa središnjim otvorom, taj je najbolji jer je već posvećen kod naših savjetnika), deset centimetara crvenog konca i lovor.
Kad je riža je kuhana, procijedite je, a zatim izvadite novac, lovor, vrpcu te ih stavite sušiti na sunce kako bi se napunile. Podijelite rižu u tri dijela. Jedan dio pojedite kada je mladi mjesec, drugi dio kada je puni mjesec, a treći dio morate pojesti bilo koji dan, ali kada je dupli broj u mjesecu npr. 11 ili 22.
Kroz novčić provucite vrpcu i stavite ga u novčanik zajedno s lovorovim listom.

Ako ste zainteresirani za kineske načine privlačenja novca možete nazvati i pitati naše savjetnike za ove i slične načine i rituale za privlačenje novca. Savjetnice Dora, kod 903 i Dada, kod 432, na broju telefona 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min) mogu izračunati Vaše sretne brojeve i na osnovu kineskog horoskopa reći kada Vas očekuje sretno razdoblje ove godine.

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!