Kineski simboli za novac u godini Svinje!

Kineski simboli za novac – Mnogi će se u godini Svinje obogatiti! Sreća se u takvoj godini lakše privlači s određenim simbolima. Simboli za privlačenje novca Kinezima pomažu još od antičkih vremena. Ovo je sada godina Svinje koja Vam može donijeti obilje i bogatstvo uz pomoć jednog kineskog simbola za novac.

OVDJE doznajte koji simboli privlače ljubav! 

Prije nego što odaberete jedan od simbola, dobro je znati da kod svakoga funkcionira drugačiji simbol. I Vi također imate Vaš simbol novca koji Vam može pomoći, čak i ako Vaš horoskop za novac nije baš najbolji. Simboli kineskog horoskopa su oni koji Vam zaista mogu pomoći ove godine. Stoga nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i saznajte koji je Vaš osobni simbol za privlačenje novca prema kineskom horoskopu!

Kineski horoskop za 2019. godinu, kliknite OVDJE

Prvi simbol za privlačenje novca ove godine je riža! To se ne odnosi samo na kinesku kulturu, već i u drugim područjima privlači obilje. Čak i u našoj zemlji je običaj bacati rižu na mladi bračni par koji izlazi iz crkve. Riža kao simbol se može koristiti bilo gdje. Bilo da se radi o pravoj riži, ili o nekom nakitu koji simbolizira rižu, isto označava obilje tijekom godine svinje.

Pošaljite nam Vaše pitanje sada!

 

Još jedan veliki simbol godine je lastavica. U Kini postoji vrlo ozbiljan kult lastavica. U ovoj godini to označava rješavanje nevolja. Vrlo je važno da se lastavice samo prikazuju, ne smiju se nikako uznemiravati. Čak se ni njihova pera ne smiju koristiti, jer je to kršenje pravila prirode koja je sveta u svim drevnim kulturama. Lastavice će Vam donijeti sreću. Ako ove godine naprave gnijezdo pod Vašom nadstrešnicom, to ima ozbiljno značenje! Kuće, gdje se ove godine ugnijezde lastavice, bit će blagoslovljene!

Kineski načini koji pomažu u privlačenju novca, za sve detalje kliknite OVDJE

I novac je također simbol. Novčić je važan simbol za privlačenje novca u godini Svinje! Ako odradite odgovarajući ritual nad novčićem, on može postati sredstvo privlačenja. U Kini postoji velika tradicija za kovanice sreće koje će ove godine biti od posebne važnosti! Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795 i savjetnicu Zaru na kodu 353, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite da se odradi iniciranje nad Vašom kovanicom, kako bi postao simbol za privlačenje novca i sreće!

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!