Dada

Tarotom se bavim 30-ak godina. Gledam sve vrste tarota, sudbinske karte, numerologiju i odgovaram na sva Vaša pitanja vezana za ljubavne, seksualne, obiteljske i poslovne odnose. R...

Više

Koji je Vaš zadatak u Travnju – prema horoskopu!

Dolazi na vidjelo zadatak svih horoskopskih znakova, što u travnju trebaju napraviti kako bih imali uspješnu godinu. To su sitni zadaci koje nije teško napraviti, a mogu donijeti uspjeh u život horoskopskim znacima!

Ovan
Stavite na stranu svaki dan malo novca. Sasvim je dovoljan i sitan novac, ali je potrebno da to napravite svaki dan jer za Vas one novce koje sakupite u travnju, privuči će u svibnju još novca pored ovog sakupljenog. Naročito tada ako zatražite i inicijaciju od naših stručnjaka!

Bik
Činite dobro s jednom životinjom lutalicom! Nahranite ju ili joj nađite vlasnika. Ovo trebaju napraviti osobe koje su rođene u znaku Bika kako bi im se dobro djelo u buduće isplatilo i vratilo u nekakvom obliku. Pored toga, trebaju se čuvati proljetnih virusa, a od naših savjetnika možete saznati kako uspješno izbjeći ozbiljan gripu!

Blizanci
Sa svim snagama se skoncentrirajte na Vaše snove jer ako ovako budete postupili ovog mjeseca, velika je verojatnost da ćete ih ostvariti do ljeta! Svo vrijeme trebate gledati cilj ispred sebe. Zatražite od naših savjetnika magiju uspjeha radi uspješnog ishoda!

OVDJE možete pročitati veliki proljetni horoskop za novac!

sigurnost, savjet, razumjevanje, diskretnost

Rak
Vaš zadatak je ojačavanje osobnih odnosa. Ako imate partnera, trebate biti spremni na kompromise i prihvatiti tuđe greške kako biste izbjegli svađe koje bi mogle prouzrokovati i raskid. Ako nemate partnera, onda trebate biti pažljiviji prema Vašoj obitelji jer imaju ojsećaj da ih malo zapostavljate. Ako ste nesigurni u Vašim odnosima, zatražite pomoć naših savjetnika!

Lav
Morate izračunati osobni anđeoski broj koji možete dobiti od naših savjetnika i uz čiju pomoć možete privlačiti ono što najviše želite! Više anđela će biti pored Vas u proljetnim mjesecima, pa tako možete u više životnih područja dobiti pomoć! Pitajte naše savjetnike za koje životno područje trebate pozvati određenog anđela u pomoć!

Djevica
Izgovorite ono što mislite, sve što Vam je na umu! Ne plašite se od toga ako se netko uvrijedi jer kasnije će uvidjeti da ste Vi bili u pravu i biti će Vam zahvalan. Kasnije će Vam on biti od pomoći da jednu situaciju vidite jasnije. Ako već sad želite znati koja je to stvar, gdje trebate donijeti dobru odluku, pitajte naše savjetnike!

OVDJE možete pročitati veliki proljetni horoskop za ljubav!

Adela, Adela Francekovic Sribebica, duhovi, urok, proricanje, zaštita

Vaga
Ovog mjeseca brže bolje trebate nabaviti Vaše osobne sretne brojeve jer će biti više takvih dana kada možete osvojiti veću količinu novca! Za Vaše osobne brojeve nazovite naše savjetnike koji će Vam točno reći kojim danima i kojom srećkom igrati!

Škorpion
Oslobodite Vaš dom od svih predmeta, odjeće ili bilo čega što već ne koristite i znate da niti nećete više koristiti. S time nećete samo Vaš životni prostor očistiti od negativnih vibracija, nego ćete i duhovno biti rasterećeniji! Ako imate osjećaj da Vas i dalje nešto pritišće ili sumnjate da ste ukleti, te da nije obična negativna energija, onda zatražite odstranjivanje od naših stručnjaka!

Strijelac
Vaš zadatak je da sa punom snagom idite ka tome šta tražite! Ako želite posao, sada Vam je pravo vrijeme da ga tražite jer ćete ga s velikom vjerojatnošću i pronaći. Isto tako je to kad je riječ o ljubavi, ako još nemate partnera ili bilo što, što Vam nedostaje iz života i u potrazi ste za tim, sada ćete ga puno lakše pronaći. Ako ne znate u kojem pravcu krenuti, zatražite analizu sudbine od naših proricatelja!

Jarac
Vaš zadatak za mjesec travanj je da čuvate Vaše zdravlje. Ne samo da možete pokupiti neke viruse, nego u znaku Jarca ovog mjeseca mogu se pojavljivati i ozbiljnije bolesti. Poželjno Vam je spriječiti probleme sa sigurnim metodama. Nazovite naše savjetnike jer oni znaju s čime trebate biti vrlo oprezni!

Vodenjak
Morate voditi računa o Vašim vrijednostima. Vrlo dobro razmislite gdje stavljate novac ili dragocjene stvari jer je velika vjerojatnost da će ga neko ukrasti u Travnju. Može to biti neki predmet koji isključivo vama ima veliku vrijednost. Vodite računa o tome da sve dobro zaključate ako idete od kuće. Pitajte naše proricatelje kako možete izbjeći da Vam nešto ne nestane u Travnju!

Ribe
Učinite dobro nekome tko je u nevolji ili mu je nešto potrebno! Dajte mu hranu, odjeću, pomozite mu u nečemu. Ako ovaj zadatak budete izvršili, niti Vi više nećete biti sami ako će Vama biti potrebna pomoć. Iz jedne osobne analize, koju možete zatražiti od naših proricatelja, možete saznati kako i na koji način imati veći dobitak ovog mjeseca jer je zadatak osobama koje su rođene u znaku Ribe da ostvare materijalnu sigurnost još ovog mjeseca.

Saznajte što još trebate napraviti u toku mjeseca Travanja kako biste imali uspješnu godinu! Naši savjetnici će Vam pomoći u tome na broju telefona 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min).