Koji ste tip osobe? Odaberite sliku i doznajte!

Koji ste tip osobe? Odaberite sliku i doznajte više o sebi i o tome kako Vas drugi vide. Dopustite svojoj podsvijesti da odabere za Vas. Budite iskreni i rezultat će biti realan.

Pogledajmo koji ste tip osobe

Ako ste izabrali sliku pod rednim brojem 1:

Vi ste tiha i misteriozna osoba. Ali kad progovorite, impresionirate sve oko sebe. Volite društvo drugih, iako Vam je draža samoća kako biste se napunili i odmorili. Velika druženja Vas ponekad veoma i potrebna Vam je samoća kako biste povratili nivo energije. Idealist ste, a Vaša najveće brige usmjerene su na unaprijeđenje zajednice i svijeta. Na isti način pristupate i prema sebi, s velikom brigom i željom za napredovanje. Ljubazni ste i veliki altruista. Imate veliko srce, pa ponekad opraštate ljudima koji to kasnije iskoriste u svoj korist. To je jedna od Vaših slabijih točki. U redu je oprostiti, ali ne dopustite drugima da Vas iskorištavaju ili uzmu zdravo za gotovo. Ako se ipak to dogodi, oprostite, ali ne zaboravite!

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć od najboljeg stručnjaka!

Savjetnica Dada

Ako ste izabrali sliku pod rednim brojem 2:

Vi ste prava enigma. Teško smo za Vas odabrali tip osobnosti jer ste previše komplicirani i slojeviti. Introvert ste, ali jednim dijelom i ekstrovert. Koji ste tip osobe? Jako ste kreativni. Brzo stvarate i dolazite do novih ideja. Svaki dan koristite sa željom da naučite nešto novo. Posjedujete set diplomatskih kvaliteta koje ima mali broj ljudi. Rijetko Vas se može uhvatiti nespremnima u nekoj situaciji. Volite životinje i rado im pomažete. Vaša karijera Vam je na prvom mjestu, a trošenje novca Vam ne pada teško. Naprotiv, Vi u tome uživate. Ponosni ste. Ponekad i previše. Držite do svoje obitelji. Osoba ste koju se može smatrati pravim prijateljem. Čestitamo Vam!

 

Ako ste izabrali sliku pod rednim brojem 3:

Koji ste tip osobe? Imate veoma razvijenu maštu i strateški razmišljate. Niste osoba koja će svoj život prepustiti sudbini. Zato unaprijed razmišljate i smišljate planove i ideje koji vode do uspjeha. Znatiželjni ste i volite izazove u kojima možete pokazati svoje znanje i vještine. Svoj posao i obaveze obavljate s lakoćom. Ne trpite nered u svom životu, trudite se da sve bude organizirano i na vrijeme. Često se uspješno izborite s problemima. Neke od Vaših mana su da ne vjerujete ljudima u potpunosti pa Vam to može zadati probleme ako radite u timu. Ali ste nevjerojatna osoba i pokažite to i drugim ljudima jer će Vas mnogi poželjeti za prijatelja!

Pročitajte još:

12 anđela s Atlantide – Koji je Vaš?

Prevara u vezi: Kako se ponašaju horoskopski znakovi kad varaju?

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!