Koliko ste duhoviti prema horoskopu?

Koliko ste duhoviti prema horoskopu. Komično, smiješno, duhovito ili samo zgodno – svatko će drukčije ocijeniti situaciju ili priču koja nas oraspoloži tako da se nasmijemo ili barem iznutra osjetimo onaj efekt uvrnutog iz te zgode. Donekle to ovisi i o vicu ili dosjetki, a jednim dijelom i o tome kako se mi snalazimo u interpretaciji takvih epizoda. Treba svakako dodati da je skoro svaki horoskopski znak osjetljiv na neke teme i područja za koja oni smatraju da nisu za šalu. Provjerite kako se Vi snalazite u shvaćanju i prihvaćanju humora.

Provjerite koliko ste duhoviti prema horoskopu

 

Vodeni znakovi (Rak, Ribe, Škorpion)

Vi u gotovo svakoj težoj životnoj situaciji pronađete hrabrosti da budete humoristični. Odlični ste u ismijavanju životnih razočarenja, apsurda  i nevjerojatnih situacija. Vrlo ste maštoviti. Ali i obazrivi prema drugima; uvijek pazite da ne povrijedite tuđe osjećaje. Najčešće se volite šaliti na vlastiti račun, a u društvu ste glavna zvijezda. Uvijek spremni na šalu. Volite crni humor, ali to radite toliko spretno da ne djeluje neukusno. Volite šale i na račun seksa. To je ipak tema koju najbolje poznajete. Svojim humorom osvajate i nasmijavate sve prisutne.

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka!

Savjetnica Dada

Zemljani znakovi (Bik, Djevica, Jarac)

Smatrate da je život jednostavno bolji kada se smijete. A to nitko ne zna bolje od osoba s dobrim smislom za humor. Vi ne vidite smisao u tome da samo nasmijavate druge, nego i sami preferirate smijeh. Predmet Vaših šala često su fizičke nesavršenosti svijeta. Pravi ste stručnjaci za ironiju, a volite i crni humor. Vaše šale su jedinstvene, a znate i razliku između dobrohotnog humora i zlih pošalica. Kroz humor podsjećate druge na fizičku prirodu i prolaznost. Iza Vaših šala se ne nalaze loše namjere. Sve je radi smijeha, opuštanja i uživanja.

Vatreni znakovi (Ovan, Lav, Strijelac)

Vi ste pomalo djetinjasti kada želite biti humoristični. Najviše Vas nasmijavaju neslane šale, nespretne situacije u kojima se drugi nađu i svakojake vragolije. Vi humor koristite kako biste se istaknuli u društvu i impresionirali druge. Volite jednostavnu vrstu humora, bez velikih eksperimenata. Uvijek ste spremni na šalu. Ponekad, zbog vladajućeg planeta Marsa, možete i pretjerati u tome. Uz to, Vaš urođeni dar prema uspjehu i postizanju ciljeva nisu za šalu. Sve ostalo može. Vi ste vatreni znak i u cilju Vam je da bude dobro raspoloženje u društvu. Optimističnog ste duha i humor je jednostavno nešto bez čega ne možete živjeti.

Zračni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodenjak)

Koliko ste duhoviti prema horoskopu? Smijeh je zaista najbolji lijek, a Vi to najbolje znate. Vrlo ste brzi u dosjetkama i glavni pokretač zabave u društvu. Volite šalu čak i na svoj račun. Ali da nije neumjesna i bez stila. Volite se šaliti gotovo na račun svega osim ljubavi. Ljubav Vam je previše važna da biste se šalili. Uz to, ne volite šalu na račun gladi u svijetu i svih univerzalnih patnji. Kada se šalite na račun drugih, odmjereni ste, pažljivo birate riječi kako nikoga ne biste povrijedili. Drugima ponekad možete djelovati povučeno i šutljivi. Ali to vrijedi samo za one koji Vas ne poznaju, jer oni koji Vas jako dobro poznaju znaju da se iza toga skrivaju biseri duhovitosti.

Pročitajte još:

Ljetne avanture prema horoskopu!

 

Astro istraživanje: Je li ovo točan datum rođenja Isusa Krista?

 

Horoskopski znakovi na dejtu: što kažu zvijezde – tko će s kime?

 

Seks&veze: 7 načina do obostrane želje za seksom

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!