Magija mladosti!

Od davnih vremena je ljude intrigirala tema besmrtnosti, magije za mladost i kako da očuvaju mladost.

Tražili su i pronašli izvor mladosti, u želji da saznaju sve tajne mladosti.

OVDJE saznajte sve o ljubavnoj magiji koju možete izvesti kod kuće!

U mnogim knjigama i filmovima je glavna tema besmrtnost, vraćanje vremena unatag i naravno spiritualne teme kao što su npr. magija mladosti, no ipak tajne okružuju sve ovo. To nije slučajno…

Sada ćemo Vam otkriti da zaista postoje magije za podmlađivanje i u mnogo slučajeva kada primijetite na nekoj osobi da se puno lakše kreće, lakše podnosi fizičke poslove i psihička opterećenja, skoro je 100 % sigurno da je ta osoba pronašla stručnjaka od kojega je primila magiju mladosti.

Ovu magiju je najbolje uvesti kroz terapiju, kroz određeni vremenski period, u zavisnosti od osobe ili rano ujutro, ili u zoru. Nakon terapije trebate napraviti pauzu i ponekad sve ponoviti kroz kraće vremenske periode.

omiljeni voditelj, tv program, raspored

 

Radoznali ste i zanima Vas što Vam donosi budućnost, a vrlo rado biste sami sebi proricali? OVDJE možete saznati kako Vam može u tome pomoći visak!

Kada netko odluči da želi zatražiti magiju za pomlađivanje, nije dovoljno zatraži da liječenje, nego i on mora sve promijeniti, napustiti nekoliko loših navika, napraviti nekoliko dobrih dijela i preformulirati svoje misli.

Postoji samo jedna nuspojava ove magije za pomlađivanje, od izvora se nikada ne smijete razdvojiti. Zamislite da ste na sredini pustinje koja Vas okružuje, koja je ogromna, a u njoj postoji samo jedna jedina oaza. Vi otkrijete tu oazu i osvježite se u njoj i tako opet postajete što ste nekada bili Vi. Morate nastaviti Vaš put kroz pustinju, ali se uvijek morate vratiti do iste oaze i nikada ne smijete izgubiti iz vida taj izvor.

Ovo dobro zapamitite, ako se ne vratite do izvora energije i mladosti, vrlo lako možete dospjeti u još goru situaciju, nego kada ste krenuli na put jer vrijeme prolazi i na žalost, vrijeme ne možete vratiti unatrag.

Odaberite nase strucnjake i zapocnite novi zivot sada

 

Koliki magiju imaju riječi, saznajte OVDJE!

Ako je danas 09.09.2016. odnosno 9.9.9 ili je već prošao ovaj datum, onda su se otvorila vrata nove dimenzije i to je pravo vrijeme za magiju mladosti jer se otvaranjem ovih vrata pruža mogućnost za nas da postignemo veći stupanj u spiritualnom razvoju. Ova devetka ima veliku moć, tada Nebeski pomagači stoje pored nas i vrijeme je da dostignete maksimalni fizički i duhovni maksimum, a time pobijedite sve prepreke.

Ako želite saznati kako biti u formi i biti zdravi, ondah zamolite savjetnicu Tonku, kod 126 na broju telefona 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), ona će uz najbolje načine i Vama pomoći!

 

Pročitajte više na našoj facebook stranici!