Magijski kalendar za srpanj 2018.!

Ezoterični kalendar ne pokazuje mnogo dobrih dana u srpnju, ali ti dani su puni jakih energija. Ovog mjeseca imate najveće mogućnosti za postizanje financijskog obilja!

13. srpnja – Petak 13
Prvi ozbiljan događaj ezoteričnog kalendara je petak 13., koji se podudara s mladim Mjesecom!
Upravo zato će ovo biti izuzetno jak petak 13., kada svakako trebate odraditi čišćenje kako biste za tri dana, na desetmilijunti dan uspjeli privući sreću koja može promijeniti Vaš život! Tog dana funkcionira i besplatno predviđanje, tako da može i sami sebi posložiti karte. U slučaju da karte pokazuju loša događanja ili želite biti sigurni, nazovite savjetnicu Taniju na kodu 555, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite prijevod sudbine uz snagu novog Mjeseca!

OVDJE doznajte koja magija duhova je za ljubav i obilje! 

16. srpnja – Desetmilijunti dan – Uranus Chiron
Treći desetmilijunti dan u godini! Taj dan se podudara sa Uranus Chironom koji je ozbiljan astrološki fenomen. Ne smije se nikako zanemariti! Tog dana Vam se pruža prilika za obnovu sudbine! Dakle, ne privlačite samo novčani dobitak, već možete odlučiti hoćete li odabrati karmičko bogatstvo ili siromaštvo. Ezoterični kalendar za 2018. označava upravo taj dan za jedan od najmoćnijih dana. Odluka je na Vama hoćete li iskoristiti najsnažniji ezoterični dan! Što je prije moguće, nazovite savjetnika Aleksandra na kodu 407, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite najsnažniju magiju desetmilijuntog dana!

Klikom OVDJE možete doznati putem koje magije možete udvostručiti mogućnosti privlačenja novca! 

Odaberite nase strucnjake i zapocnite novi zivot sada

25. srpnja – dan sv. Jakova
Ovo je poznat dan kada se prognozira vrijeme, ali se ne predviđa samo vrijeme, već i bogatstvo ili siromaštvo. Ako ste hrabri, suočit ćete se sa jednim pravim predviđanjem svetog Jakova! U ezoteričnom kalendaru postoji nekoliko doista dobrih dana, ali taj dan je međutim takav; nije pogodan samo za predviđanje, već i za privlačenje obilja, jer je žetva u tijeku! U tom razdoblju ostaje malo vremena za odmor, no ovaj dan je bio izuzetak. Uslijed najviše posla, pružala se prilika i za odmor. Iskoristite taj dan! Magija sv. Jakova doista pomaže onima koji su mnogo radili, ali nikako ne napreduju. Ako i Vi smatrate kako za određeni posao nikada niste dobili ono što zaslužujete i nije Vam bilo dovoljno za život, ne ustručavajte se, nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite odradu magije svetog Jakova!

U ovom članku doznajte kojih pet magija su najučinkovitije za privlačenje novca u 2018.

27. srpnja – Pun Mjesec i pomrčina Mjeseca
Ovo je posljednji dan koji je izuzetan; ozbiljan duhovni događaj u srpnju prema ezoteričnom kalendaru. Pomrčina i pun Mjesec, uistinu je spektakularni nebeski fenomen koji se može pratiti i iz naše zemlje! Pomrčina Mjeseca je dobar dan za odrađivanje magije. Prije i poslije tog dana možete privlačiti sreću. Međutim, najjača točka magije se može odraditi tijekom pomrčine Mjeseca! Stoga je najbolje da se posavjetujete s profesionalcem za odrađivanje magije privlačenja novca za tu noć! Istina je da nema puno slobodnih mjesta, stoga nemojte predugo čekati. Što je prije moguće, nazovite naš Astro centar biste si osigurali mjesto u magiji privlačenja novca. Pomrčina Mjeseca će trajati svega nekoliko trenutaka, ali je tolika moćna da može promijeniti Vašu sudbinu u pozitivnom pravcu! Nazovite savjetnicu Mirtu na kodu 613, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će za Vas registrirati za navedeni ritual!

Mjesec svetog Jakova – mjesec blagoslova. Već i u imenu mjeseca stoji obilje, blagoslov koji upućuje da to može biti mjesec preokreta za bilo koga, čak i za Vas! Iskoristite izvanredne energije mjeseca srpnja! Preokrenite Vašu sudbinu, steknite ogromne novčane dobitke! U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Damir na kodu 217, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koji će Vam u tome pomoći!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!