Molitva koja će Vam pomoći pri postizanju financijske sigurnosti!

Molitva – Ako ste se već mnogo puta molili za financijsku sigurnost, ali nikada do sada nisu bile uslišene Vaše molitve i niste primili nebesku pomoć, onda je moguće da problem nisu nebesa, već sama molitva. Iako gotovo nitko ne stavlja naglasak na to, ali molitva, ili mantra imaju stroga pravila!

OVDJE doznajte kojih pet biljaka rješavaju financijske probleme!  

  1. Trebate uvijek pojasniti točno za koga glasi molitva. Ako želite financijsku     sigurnost, onda se trebate obratiti anđelu Emkielu ili Mihaelu.
  2. Molitva može sadržati jedan zahtjev.        
  3. Zahtjev i očekivanja od nebesa, neka budu jasno postavljena.
  4. Molitva svakako treba u sebi sadržati riječ „hvala”.

Kako pronaći neočekivanu radost u roku 21 dan? Kliknite OVDJE

show clanak

I Vi sami možete napraviti molitvu na temelju gornje šeme, ali također možete koristiti sljedeću kratku mantru. Obratite pažnju da je izgovarate točno onako kako je napisano!

No najbolje bi bilo da se obratite stručnjaku za pomoć, stoga nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će sastaviti Vašu osobnu molitvu!

Veliki horoskop za posao i karijeru u 2018. dostupan Vam je OVDJE

„ Dragi anđeli, Emkiel i Mihael, molim Vas pomozite mi kako bi se moja financijska situacija poboljšala, i da imam stalne prihode! Vjerujem i znam, da ću uz vašu pomoć imati novce koji su mi potrebni (tu naglasite točan iznos koji Vam je potreban i u kojem vremenskom roku). Obećavam da ću prihvatiti odgovornost kada je riječ o novcima i neću zaboraviti vašu darežljivost! Hvala što ste poslušali moj zahtjev i što uvijek mogu računati na vas. Amen.“

Učinite nešto za poboljšanje financijske situacije! Primijenite molitvu, ali također trebate zatražiti i čišćenje, stoga već danas nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), kako ništa ne bi blokiralo priljev novca u Vaš život!

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!