Eva

Tarotom i bioenergijom bavim se dugi niz godina i s velikim zadovoljstvom pomažem ljudima da nađu mir i zadovoljstvo u sebi samima, da nauče koristiti energiju te da ih kroz život...

Više

NEVJEROJATNO! Anđeo iznad bebe na slici ultrazvuka!

Često raspravljano pitanje: postoje li anđeli čuvari, gledaju li nas i štite odozgo ili je naš svaki korak sreća i slučajnost? Jeste li i Vi razmišljali o tome?

Prije sto godina ljudi su samo usmeno dijelili predviđanja jedni s drugima, tako da su o anđelima mogli znati samo ono što su vidjeli naslikano na zidu crkve za vrijeme mise.

Danas, putem interneta i društvenih medija, u svako doba gotovo sve zanimljive stvari saznamo u roku od nekoliko minuta, čak i kada su tisuće milja daleko od nas i dogodi se nešto neobično, kao kada se pojavi anđeo.

NEVJEROJATNO! Anđeo iznad bebe na slici ultrazvuka!

Dakle, nije uopće čudno što je odmah dostupna slika sa ultrazvuka Kelly Lewis iz Engleske, gdje možemo vidjeti kao i cijeli svijet može joj se diviti jer se jasno i oštro ocrtava profil anđela na snimku.

Kliknite OVDJE kako bi saznali kako Vam pomaže anđeo zaštitnik!

Majka djevojčice je sasvim sigurna da je na ultrazvuku njene kćeri anđeo čuvar uhvaćen na djelu jer nije očekivao da će netko proviriti u trbuščić, pa su ga nespremnog uhvatili dok vodi brigu – čuva fetus.

Pomoć je na putu u obliku odgovora

Djevojka koju su nazvali Harper (ona koja svira harfu), blagoslovljena je pravom anđeoskom osobnošću. Njena majka kaže da je uvijek spremna svima pomoći, uvijek je ljubazna i uvijek nasmijana. Prisutnost anđela i njihov blagoslov prati ju kroz život.

Pogledajte fotografiju i uvjerite se Vašim očima: Da, postoje anđeli, a i Vi imate Vašeg anđela čuvara! Pomoć anđela putem magije svijećama, možete zatražiti u bilo koje doba od naših savjetnika.

Želite znati koji anđeo vas štiti od samoga rođenja? Možete nazvati savjetnike na broju telefona 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koji Vam mogu reći kako pitati za pomoć anđela čuvara u svim važnim životnim situacijama!