Ognjena

Ezoterijom se bavim 30 godina kao treća generacija u obitelji. Majstor sam reikija, tarota i radiestezije, a moj visak, sudbinske, Lenormand i anđeoske karte te reiki božanska ener...

Više

Ovako napravite mandalu novca

Mandala je jedan od najstarijih simbola, značaj te riječi je krug ili centar nečega. Između simetričnih i isprepletenih krugova razvijaju se motivi, oblici i boje, koji su od pomoći da se otkrije duševna harmonija i centar Vaše unutrašnjosti.
Možete naći bezbroj mandala na internetu koje su već drugi ljudi napravili, a Vi ih samo trebate isprintati. Ako Vi sami napravite mandalu, to će biti samo za Vas i pomoći će Vam u tome što Vam je najpotrebnije.
Kliknite OVDJE i saznajte koji su to drevni kineski načini za privlačenje novca!
Zašto napraviti mandalu?
Jedan od najboljih i najisplativijih igara samospoznaje je crtanje mandale. Svaka boja ima drugo značenje, zato svjesno možete nacrtati mandalu koja isključivo pomaže u financijama ili takvu koja će u Vaš ljubavni život donijeti promjene.
Prije nego što započnete vježbu prvog duhovnog crtanja, nemojte pogledati značenje nekih boja. Crtajte hrabro, pustite maštu na slobodu, a kada završite crtanje pogledajte značaj dominantnih boja na slijedećoj listi. Ona boja koja se najviše ponavlja na vašoj mandali Vam je najpotrebnija u životu. Prvo pravilo svjesno izrađene mandale je pravi odabir boje.

 
Možete birati između slijedećih boja kada crtate mandalu:
Bordo boja ( ljubav, odlučnost, samosvjest )
Žuta ( životna energija, svjetlosna boja. Most između materijalnog i duhovnog svijeta. )
Narančasta ( funkcija sedmog čula, boja ega )
Zelena ( materijalni i duhovni rast, vježba tolerancije )
Plava ( bezbjednost, harmonija, spokoj ,zaštita )
Purpurnocrvena ( boja suprotnosti i protivnih strasti, strast, želja, turbulentne emocije )
Pink ( ljubav, fizički i duhovni proces izliječenja )
Bijela ( čistoća, mir i tišina )
Crna ( novi početak, nova prilika, beskonačnost )
Siva ( mentalni procesi, vjernost u vezi )
Srebrna ( duhovne i natprirodne sposobnoste )
Zlatna ( obilje, bogatstvo )
Smeđa ( vezanost za zemlju, materijalizam )

Pomoć je na putu u obliku odgovora
Kako nacrtati mandalu?
Polazeći od centralne točke, nacrtajte pravilne ili manje pravilne krugove. Kada ste završili – nacrtali krugove, onda pri crtanju mandale morate ispuniti prostor između krugova sa ucrtavanjem simetričnih simbola. Ovdje možete po volji nacrtati bilo kakve simbole. To može biti točka, kocka, trokut, cvijeće, val, zvijezda ili što god vam padne na pamet. Oslobodite Vašu maštu!
Ovako pravite mandalu
Za mandalu novca postavite krugove u pravilnim rastojanjima, kako je to prikazano na slijedećoj slici. Koristite šestar, ravnalo, nakon toga ucrtajte krugove, kao što je to prikazano na slici :

Ovako napravite mandalu novca

 

Na Vašoj mandali se definitivno treba pojaviti četverokut, pošto je to simbol materijalne stabilnosti i linija spirala koja simbolizira širenje obilja. Pored toga možete nacrtati krugove, trokute ili bilo što što želite.
Boje mandale neka budu izgrađene od zelene, zlatne, smeđe i plave boje. Možete koristiti i nešto drugo, ali navedene boje trebaju dobiti centralno mjesto na Vašem crtežu.
Za neke je siromaštvo sudbina! Za Vas nije? OVDJE saznjate sašto!
Kada ste završili Vašu mandalu, za čije nacrt se možete oslaniti na online program za crtanje mandale, onda nazovite nekog od naših savjetnika kako bih Vam to inicirali i napuli novčanom energijom. Kada se to dogodi, onda ga stavite na zid na neko mjesto gdje ga često možete ugledati. Mandala za tjedan dana počinje biti djelotvorna i može Vama i Vašoj obitelji donijeti puno novca.
Kada ste već napravili Vašu mandalu, tražite od anđela da Vam pomognu u poboljšanju Vašeg materijalnog stanja. Okružite se predmetima koji će Vam donijeti sreću i ponavljajte već dokazano dobru mantru novca svaki dan.
Ako i Vi želite napraviti mandalu novca, ali ne znate kako započeti, zatražite naše savjetnike pomoć na broj telefona 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zajedno ćete napraviti najjaču mandalu koja Vam može donijeti puno novca.