Zija

Ovdje sam isključivo jer volim pomagati ljudima i jedina mi je sreća kad dobijem povratnu informaciju zadovoljnih klijenata. Moja misija u ovom životu je pomagati ljudima što s vel...

Više

Ovako pomaže anđeo zaštitnik

Osjećaj sigurnosti je ono što nam treba za zdrav fizički i mentalni razvoj. Ako je majka uplašena i živi u nesigurnim životnim okolnostima tijekom trudnoće, u svakome slučaju će to utjecati na fetus i također  kasnije u razvoju nerođenoga djeteta.

Anksioznost je izvor različitih psihosomatskih bolesti. Može generirati bolesti kao što su depresija, panični poremećaj, bolovi u trbuhu, neobjašnjivi bolovi u prsima, itd.  Bilo bi bolje da se ove bolesti spriječe na vrijeme, ali se postavlja pitanje kako možemo prevladati te strahove. Kako savladati te demone koji su Vas do sada pratili kroz Vaš život, koji su već postali dio Vašega života.

Pomoć je na putu u obliku odgovora

Pošaljite Vašu poruku sada!

 

Postoji nekoliko načina za borbu protiv strahova i potrebno je zatražiti pomoć. Možete tražiti profesionalnu pomoć ili od anđela. Postoji puno zaštitnih anđela, a oni imaju zadatak samo da pomognu onima koji ih pozovu. Najjednostavniji način za pozvati zaštitne anđele je putem tehnike sa svijećama. Nabavite plavu ili bijelu svijeću. Na svijeću urežite slijedeći simbol: Zatim pozovite Cesariel anđela i taj anđeo čuvar će odmah pojuriti da Vam pomogne.

Kontaktirajte nas u bilo koje doba.

Ovdje smo za Vas 24/7

Ponavljajte to barem tri puta tjedno. U roku od dva mjeseca će svi strahovi nestati i to ćete uskoro primijetiti u svim područjima života.

Potrebno je gledati u plamen svijeće i naglas nabrojati sve Vaše strahove. Sve stvari koje uzrokuju strah ili što Vas uznemirava. Nakon toga zamolite anđela da ukloni te strahove i pomogne Vam stvoriti Vaš unutarnji mir i unutarnji sklad. Zamislite da anđeo sve te strahove stavlja na jedno mjesto u zamišljenu kutiju.

Ako želite znati tko je Vaš osobni anđeo zaštite, možete pitati stručnjake u Astro centru s povjerenjem jer se oni mogu obratiti anđelu čuvaru i pomoći rastjerati strahove.

 Zatražite savjet od naših savjetnika, nazovite TONKU, kod 126 na broj telefona:

064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min)

 i saznatjte kako Vam najbolje anđeo zaštitnik može pomoći!