Dada

Tarotom se bavim 30-ak godina. Gledam sve vrste tarota, sudbinske karte, numerologiju i odgovaram na sva Vaša pitanja vezana za ljubavne, seksualne, obiteljske i poslovne odnose. R...

Više

Ovako prorekni sudbinu pomoću Lenormand karti

Anne Marie Lenormand je rođena 27. svibnja 1772.godine u Alenconbu, a umrla je 1843.godine. Ona je bila jedna od najpoznatijih proroka XVII-XIX stoljeća koja je čitala sudbinu iz karata. Pričala je na više jezika i dobila je izvrsno obrazovanje. Karte je koristila maestralno, klijentu je govorila dobre stvari, ali i one manje dobre, zbog čega se našla u zatvoru nekoliko puta, ali je uvijek bila oslobođena.

Karte, tarot, lenormand karte, proricanje, sudbina, gatanje

Lenormand

 

Nakon Francuske revolucije postala je počasni prorok Napoleona i carice Josephine, gdje je nekoliko puta predviđala ishod bitke. Pad Napoleona je nažalost značilo da je ona osramoćena i prognana.

Radila je sa vlastitim dizajniranim kartama, sustav simbola je sama slikala i spremala. Sastoji se od 36 jedinstvenih kartica i potpuno su drugačije od ranije poznatih tarot karti. Pojedinačne slike je naslikavala na Francuske karte koje su u vještim rukama davale odgovore na pitanja,a li se moglo tumačiti na više načina, zbog čega se zahtijevalo pažljivo proučavanje. Ona je u ono vrijeme bila izvrsni znalac, iako od tada živimo u više modernom svijetu. Karte i sada također nose poruku čovjeku. Ona je u kartama definirala i pozitvne i negativne poruke, pa je tako puno lakše pružala informacije. To je tako i danas, međusoban odnos karata ukazuje u kojem smjeru se kreće interes klijenta.

Karte, tarot, lenormand karte, proricanje, sudbina, gatanje

Lenormand karte

Pogledajmo izvješće proricanja Lenormand kartama, bez ograničenja:

1. VITEZ: označava vijesti. Događaji koji su zastarjeli i stagniraju ponovno se pokreću.

2. DJETELINA: malo sreće, radosti, pozitivan početak

3. DRVO: zdravlje, obnova, životna energija. To ovisi otome koja karta je pored njega, može značiti i umor.

5. PTICE: privremeni problemi, problem koji je potrebno riješiti. Može značiti i razmišljanje i dobre ideje.

15. MEDVJED:  snaga, zaštita, podrška, označava pomagača.

22. PUT: odluke, staza odluke koja ćce utjecati na život klijenta.

24. MIŠ: krađa, gubitak, šteta.

27. PISMO: poruka u pisanom obliku ili usmeno. Ovisi o tome koja karta se nalazi kraj njega, vijest može doći i iz inozemstva.

33. KLJUČ: riješenje, prosvjetljenje, ali može pokazati i propuštene prilike novac, požuda, lijekovi, materijalne vrijednosti, ukazuje na bogatstvo i plodnost.

Odaberite naše stručnjake i započnite novi život sada!

Treba Vam pomoć?

Proricanje pomoću Lenomard karata nije jednostavno, najlakše možete naučiti ako počnete s kartama koje se lakše interpretiraju. Kada ste već na naprednoj razini, onda ćete naučiti.

 

Zatražite pomoć naših savjetnika! Oni će Vam proreći sudbinu Lenormand  kartama, i kakva budućnost Vas čeka prema temelju karata, a možete pitati i za ljubav. Tu Vam mogu pomoći savjetnice Zrinka, kod 524 i Stoja, kod 520, na broju telefona:

064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min)