Pitajte anđele za blagoslov novca kako bi se novac umnožio!

Ako do sada niste tražili pomoć anđela za financije, došlo je vrijeme da isprobate, budući da su anđeli stalno oko Vas i pomažu Vam, ali samo ako ih pitate. Nepozvani se neće miješati u Vaš život jer s time krše zakon karme i svemira.

Ovaj blagoslov povećava postojeći prihod, a ako nemate nikakvog prihoda, onda pogledajte kako možete doći do večeg novca u samo tri koraka. Kliknite OVDJE!

Kako bi dobili blagoslov anđela za financije, trebate učiniti tri stvari:

  • Napišite pismo anđelima. Adresirajte na Arkanđela Mihaela, ali spomenite imena svih onih anđela od kojih očekujete pomoć. Ne zaboravite navesti Emkiela, koji je anđeo Atlantide zadužen za novac.

Pismo ne mora biti dugo, ali treba sadrzavati tri važna detalja:
Pozdrav, zahtjev (zahtjev treba biti točno definiran, a ne općenito) i na kraju riječi hvale. Zahvalite se Vašem anđelu zaštitniku koji je uvijek uz Vas i brine o Vama.

SMS savjet, poruka, proricanje, odgovor, pitanje

 

Pismo nosite sa sobom sve do punog mjeseca, stavite ga u torbu ili na mjesto da uvijek bude blizu Vas. Povremeno ga uzmite i pročitajte na glas. Tijekom tog razdoblja napravite sebi mandalu novca. Kliknite OVDJE i saznajte kako!

Noći punog mjeseca u kolovozu zapalite jednu bijelu svijeću i spalite pismo. Pepeo koji je ostao pospite u vrtu ili kroz prozor govorite naglas: blagoslov anđela, rast novca! Ove dvije riječi ponavljajte više puta, sve brže i brže.

Ako ste poštovali sva tri koraka, blagoslov anđela dolazi u Vaš život, a trenutni prihodi će se umnožiti.

Ako nemate nikakve prihode, onda Vam je potrebna druga vrsta magije. Pitajte savjetnike za pomoć, kako biste ponovo imali novac i prihod.

Ako ne vjerujete u postojanje anđela, a želite na neki način doći do novca, onda trebate naučiti drevnu kinesku tehniku za privlačenje novca kako bi Vam donijela obilje u Vaš život.

Ako Vam se financijska situacijV ne odvija onako kako biste to Vi željeli i ako anđeoske karte pokazuju da ste na dobrom putu, ali ste još uvijek daleko od cilja, onda nazovite savjetnicu Tonku, kod 126 na broj telefona 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), kako bi Vam pomogla u tumačenju i anđeli zasigurno ostvarili Vaše zahtjeve.

 

Više o svemu na našoj facebook stranici! Lajkajte nas.