Dada

Tarotom se bavim 30-ak godina. Gledam sve vrste tarota, sudbinske karte, numerologiju i odgovaram na sva Vaša pitanja vezana za ljubavne, seksualne, obiteljske i poslovne odnose. R...

Više

Predrasude o horoskopskim znakovima!

Astrološki znaci osiguravaju takve prilike za sva područja života koje vrijedi iskoristiti i primijenjivati jer je smisao života tako puno lakši, lakše postižete Vaše ciljeve i Vaše karmičke misije.

Važno je prepoznati i razlikovati predrasude Vašeg astrološkog znaka jer formirana slika o Vašem znaku moze biti izobličena. Temelje se na predrasudama koje ne odgovaraju stvarnosti i mogu Vas navesti na pogrešan put.

Pročitajte što je samo pretjerivanje, koji su to pokazatelji za koje ste do sada mislili da su karakteristike astrološkog znaka, ali je u stvari bilo riječ samo o izmišljenim predrasudama.

 

OVAN
“ Ide glavom kroz zid, naprasit je “ . Poznata Vam je ova rečenica? Jeste li Vi stvarno takvi? Vjerojatno niste. Može se reći da su Ovnovi hrabriji od prosjeka i ako nešto zamisle u svojoj glavi, kad tad će to i ostvariti. Uvijek se pobrinu da za to vrijeme “ ne razbiju glavu” i ne povrijede nikoga.

BIK
“ Ogorčeni i zemaljski” – kažu mnogi, ali jednostavno samo teže zaboravljanju. Lakše oprosti nego bilo koji drugi astrološki znak ako mu se izvinu. Nije zemaljski, samo stoji na zemlji s dvije noge i voli stabilnost u svim područjima.
Nje samo astrološki znak dominantan u Vašim životima, nego Vaš datum rođenja i Vaše ime također nose važne informacije.

Kliknite OVDJE kako biste saznali kako se ponaša određeni horoskopski znak u braku!

BLIZANCI
“ Šizofreničar, dvojna osobnost” – često čujemo o blizancima ove lažne tvrdnje. U blizancima stvarno žive dvije osobe, ali su blizanci svjesni toga i savršeno barataju sa oba unutarnja glasa. Prvi je odgovoran za žednjom za znanje, dok je drugi za stalnu dinamičnost. Ovdje nikako nije riječ o dvojnoj osobi.

RAK
“ Oni su izuzetno osjetljivi i uvijek kuhaju”. – Doista su osjetljivi i imaju plemenitu dušu, ali to je daleko od ultra osjetljivosti jer se vrlo rijetko uvrijede, a još rjeđe plaču. Vole dobru hranu, ali ne inzistiraju i da je spreme.

Adela, Adela Francekovic Sribebica, Astro, Stručnjakinja, voditeljica

LAV
“ Samo oni mogu biti u pravu, svakoga razore i vole biti u središtu pozornosti”. – Od svega ovoga je istina samo da vole biti u središtu pozornosti, ali lav je inteligentan znak, zna i osjeća mjeru u svemu i u svakome trenutku. Vole kada su u pravu, ali ne po svaku cijenu. Prihvaća uvjerljive argument.

DJEVICA
“ Nakaza je urednosti, samo razmišlja o čišćenju “. – Djevice vole red, to je istina, rado čiste, i to je istina, ali to ne ispunjava njihove živote i ne bave se time po cijeli dan. Djevice su vrlo kreativne, prave su umjetničke duše zbog čega je kretaivna mašta njihova najvažnija vještina, a ne želja za čišćenjem.

VAGA
“ Neodređen, uvijek neodlučan “. – Teško donosi odluke,t o je istina, ali je u mogućnosti donijeti promišljene odluke. Istina, treba im više vremena nego ostalim astrološkim znakovima, ali njihova odluka je obično konačna i gotovo uvijek donesu najbolje odluke.

OVDJE možete saznati kako se suočavate sa problemom, prema horoskopskom znaku!

ŠKORPION
“ Čak i muhu bi i muhu dok je u letu”.- Ovdje je samo istina da škorpioni doista više vole seks od ostalih astoloških znakova. Spolnost dobija puno naglašenije mjesto u svakodnevnom životu, ali niti monogamija uopće ne stoji daleko od njih. Ako su pronašli pravu osobu, nikada je nebi prevarili.

Pomoć je na putu u obliku odgovora

STRIJELAC
“ Nemiran je, ne zna ostati na jednome mjestu “.- Zaista voli raznolikost, ali ako nesto voli i sviđa mu se, sve će žrtvovati za to, čak i želju za putovanjem. U stanju je živjeti na jednome mjestu cijeli život, ako je tamo pronašao svoju pravu ljubav i zvanje.

JARAC
“ Tvrdoglavo, materijalista i ne voli seks “.- U kojoj mjeri je tvrdoglavo, može se vidjeti koliko su privrženi svojim načelima i stoga ne popuštaju, ali lako ih se može uvjeriti ako im ponudite prikladne argumente. Njima nije važan novac, nego financijska sigurnost, ali on je bitan za sve ljude. U seksu uživa kada je sa osobom koju stvarno voli.

VODENJAK
“ Vječiti izumitelj kome je sloboda najvažnija u životu”.- Istina je da vole inoviranje i uvijek izmisle nešto, što čini njihov život lakšim, ali nije sloboda najvažnija u njihovim životima. Vole međusobno poštovanje u vezi i ne trpe ograničenja, ali za pravu ljubav su u stanju žrtvovati svoju slobodu u bilo kojem trenutku.

Kako se ponašaju horoskopski znakovi sa detkosikacijom, saznajte OVDJE!

RIBE
“ Dvoličan, prilagodljiv, čovjek od interesa”.- Od tri navedene izjave niti jedna nije istinita, ali zapravo je istina da ribe imaju najbolju vještinu adaptacije. Njima je najvažnije da izbjegnu konflikt i svađu, zbog čega su u stanju prihvatiti i takve stvari od kojih bi rado pobjegli što dalje.

Izabrali ste nekoga za sebe, ali kada ste saznali koji mu je horoskopski znak, počeli ste oklijevati? Savjetnica Gordana, kod 311 na broju telefona 064 600 087 Vam može pomoći da saznate oklijevate li s razlogom!