Urežite u svijeću veliki novac – Proljetna magija obilja!

Proljeće je najbolje razdoblje za privlačenje novca, osobito početak proljeća. Nije slučajno da se većina sjemena u proljeće sadi od strane ljudi, koja kasnije izniknu i proizvedu obilne prinose. Naravno, ako Bog i vrijeme to tako žele. Sada i Vi imate priliku da nešto učinite kako bi novac stao na Vašu stranu. Sada možete saznati koje brojeve trebate urezati u svijeću, kako bi proljeće i Vama moglo donijeti obilje.

OVDJE doznajte pomoću koje jednostavne magije svijeća možete privući veliki novac! 

Postoji nekoliko načina za privlačenje novca. Morate sada odlučiti, želite li veći iznos novca, ili je i manja količina novca dovoljna za Vas? Možda Vam može pomoći proljetna magija obilja, posebice ako želite dobro plaćeno radno mjesto. U tom slučaju, ovo je savršen izbor za Vas! Kako bi magija za privlačenje novca funkcionirala, u svijeću trebate urezati broj 9!

Savjetnica Dada

Odradite inicijaciju nad svijećom, nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam rado pomoći!

Kod većih iznosa novca, svijeća funkcionira samo ako prethodno odradite iniciranje!

Klikom OVDJE doznajte koji kod trebate urezati u svijeću za obilje u 2019. godini! 

Prije nego što urežete bilo što u svijeću, pročitajte što Vam poručuje horoskop za novac! To može utjecati na određene stvari, jer ako ćete prema horoskopu imate sreće tijekom proljeća, slobodno se usudite zatražiti veći iznos novca od nebesa! Ako želite imati sreće, u svijeću trebate urezati broj 7! Pomoću toga možete imati čak i veće dobitke, jer više magova je predvidjelo velikog dobitnika!

Koje boje svijeće koristiti u određenim magijama za uspjeh? Za sve detalje kliknite OVDJE

Magiju svijeća svatko može odraditi od kuće, ali da bi to bilo učinkovito, potrebna Vam je pomoć stručnjaka! Već danas nazovite savjetnicu Veru na kodu 419 i savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koje će Vam biti od pomoći!

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!