Promijenite Vašu lošu karmu

U našoj sudbini ne igraju ulogu samo sadašnji događaji, već i teret iz prošlosti može imati ozbiljan utjecaj na tijek svakodnevnoag života. Jedno proizlazi iz drugoga, uzrok izaziva posljedicu, a učinak i slijed događaja se odvijaju po tome redoslijedu. Svatko čini pogreške, kao što nešto činimo samo zbog materijalne koristi, tako većina pogrešaka nije u razmjerima s događanjima. Više je ugljena od dijamanata, ali mi želimo da se sjajimo poput poliranog dijamanta. Znanost alkemija se već dugo bavi ovom temom kako od olova napraviti zalato. Dakle, alkemija, tj. Magija, u stanju je preobraziti naše duše od olova u plemeniti materijal. Blokade naše karme najviše su uzrokovane vlastitim grijesima za koje se još nije dogodilo odrješenje, jer nije bilo pokajanja. Često su ti grijesi počinjeni dok ste bili dijete ili čak i prije toga, a mogu se pratiti natrag sve do prethodnih života.

 

Znak za karmički blok

Budući da često nismo svjesni da nosimo neki karmički dug na vratu jer sjećanja blijede, a da ne spominjemo pogreške počinjene u prethodnim životima, tako ćete morati obratiti pozornost na sudbinske znakove koji se pojavljuju na svakome koraku u toku našeg života ako imate karmičkih dugova. Prvi takav znak je neuspjeh na financijskom području. To je potrebno detaljno pogledati jer ako je postojalo vrijeme kada smo bili uspješni, čak i malo, onda svakako, neuspjeh nije zbog karmičkih dugova. Oni koji nose takav dug i zato ne mogu biti uspješni, uvijek dobijaju najgore u svome životu. Mogu imati obitelj, partnersku vezu, ali ništa se nekako ne razvija kao što bi trebalo na financijskom polju.

Osjećate nevidljivu snagu koja utječe na Vašu sudbinu. Vrlo čudno, uvijek sve ide po zlu na financijskom polju i na poslu. Razmislite, vratite se u djetinjstvo, u period kada ste išli u školu. Je li čak i tada bilo neuspjeha? Bez obzira na ocjene, ovdje je bitno jeste li mogli biti učinkovitiji na području učenja. Mnogi od njih koji su imali te blokade, u osnovnoj školi su imali dobar prosjek, ali uzalud jer nakon osnovne škole su upisali neku bezveznu srtuku, a mogli su na osnovu rezultata i na temelju sposobnosti postići puno više i steći ozbiljnu diplomu.

 

Pomoc je na putu u obliku odgovora

 

Materijalno gledano, u poslu i sreći se mogu vidjeti, čak i osjetiti da su blokade prisutne kroz cijeli Vaš život, osim ako se neuspjeh odnosi na nezaboravno doba ili čak na Vaš grijeh.

Na razmnožavanje znakova upozorenja u području zdravlja trebate vrlo paziti! Boležljivost u djetinjstvu, ne uvijek, ali često ukazuje na dugove koje nosimo iz prijašnjih života. U tome slučaju, ne samo bolesno djetinjstvo, kasnije također dolaze različite nevolje. Uglavnom puno manjih bolesti karakterizira karmički dug, dok za ozbiljne bolesti postoje i drugi uzroci. Česte prehlade, nizak imunitet, loši zglobovi ukazuju na to da postoji neka vrsta duga. Međutim, astma, alergije ili druga stalna bolest, nije sigurno je li zbog karmičkog duga. Postoje mnogi problemi koji se ukrštavaju, dakle, ako je malo sumnjivo, treba provjeriti je li za loše zdravlje u pozadini krivac karmički dug.

I na ljubavnom području Vašeg života može biti slična blokada, možete vidjeti da nikada niste bili u stanju održati normalnu vezu. Uvijek ste se zaljubili u pogrešnog partnera koji je samo oštetio Vaš život. Gdje god da ste u nevolji, nazovite nas, jer je odriješenje stvarno korisno. Možda ste u ranijem životu bili nevjerni ili previše ambiciozni ili ste radili u području koje je kontaminiralo okolinu, može to biti tvornica guma sa početka dvadesetog stoljeća, budite sigurni da ćete nositi blokade ako je to bio slučaj.

 

Nasi savjetnici su spremni Vam pomoci!

 

 

O razriješenju

Za odriješenje, prvo moramo odrediti što je dug. Najčešće se morate upoznati s problemima iz prethodnog života jer tko čini grijeh u sadašnjosti, on ne voli pričati o tome. Puno puta je u pitanju sitnica, tako da se ne uznemirujte prije poziva jer u Vašem prethodnom životu niste bili loš čovjek. Kao što je gore napisano, za zdravlje je bilo dovoljno raditi u krivoj profesiji koja zagađuje okoliš. Tada je sve više i češće bilo industrijskih revolucija, tako da su mnogi ljudi bili samo nevini tvornički radnici u prethodnim životima, zbog čega je njihova karma prljava upravo sada. Ogromni ratovi su bili u prošlosti, gdje su se reinkarnirali milijuni, a stvari koje su se dogodile tamo i potisnule dušu, sada djeluju kao dug. Svjetski rat u dvadesetom stoljeću utječe na više od milijun duša, ali često susrećemo i starije duše koje nikad nisu odriješene, pa sve do Perzijsko-grčkih ratova može se vratiti razriješenje za osobu.
U biti, niste počinili nikakav zločin, učinili ste ono što je domovina tražila ili ste obavljali Vaše dužnosti, ili ono što ste mogli učiniti u takvoj situaciji, ali Vaša duša nije bila u stanju obraditi ono što se dogodilo, tako da je blokada karmičkog duga još prisutna kao karmička slika samoga sebe.

Vi također osjećate da nosite teret prošlosti, život se ne odvija kako ste to planirali? Očajnički pokušavate ostati pozitivan, ali ipak dobre stvari uvijek ostaju izvan Vašega života? Jedan telefonski poziv može sve promijeniti! Na našoj liniji rade profesionalci koji su u mogućnosti osloboditi Vas od tereta koje nosite iz prošlih života! Kontaktirajte naše savjetnike na broj:

064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min)

i Vaš život će se promijeniti radikalno, kao što to dokazuju brojne uspješne priče!