Zija

Ovdje sam isključivo jer volim pomagati ljudima i jedina mi je sreća kad dobijem povratnu informaciju zadovoljnih klijenata. Moja misija u ovom životu je pomagati ljudima što s vel...

Više

Sami ste? Saznajte do kada!

Brojevi imaju utjecaj na Vaš život u svim područjima, uključujući i ljubavni život. Prema načelima magije, sve se može matematičkom tehnikom pokazati, koju znanstvenici počinju isticati. To nije slučajnost, dakle, da se formira takozvana partnerska numerologija ili ljubavna numerologija koja će Vam pomoći da predvidite kako pojedinac razvija partnerski odnos. Možete dobiti mali uvid kako su međusobno povezane ljubav i brojevi, tako da usput saznate kada ćete ponovno imati priliku za partnersku vezu.

Sve numerološke metode se rade s Vašim imenom i datumom rođenja, to je temelj. Prije nego što izračunate Vaš osobni broj, najprije morate izračunati Vaš osobni sretni broj.
Metoda za računanje sretnih brojeva:
Korak 1:
Zbrojiti odvojeno sve znamenke svog datuma rođenja!
Primjer: 13.08.1982. ujutro 7 sati i 50 minuta (7:50)
Izračun: 1 + 9 + 8 + 2 = 20 (trebali bi i dalje zbrajati, no 2+0 je 2 )
2 + 0 + 8 = 10 = 1
1 + 1 = 3 + 5
5 + 5 + 7 + 0 = 17 = 1 + 7 = 8
Dakle, rezultat je 8

 

Pomoć je na putu u obliku odgovora
Korak 2:
Izračunaj zbroj slova svoga imena:
Primjer: Anita Kovač
Izračun:
K = 18 O = 24 V = 39 A= 2 Č = 5
18 + 24 + 39 + 2 +5= 95 = 9+5 = 14 = 1 + 4 = 5
A= 1 N = 22 I = 15 T = 33 A= 1
1 + 22 + 15 + 33 + 1 = 72 = 2 + 7 = 9
Kovač 5 + Anita 9 = 14 (Ovako ostaje, ne treba dalje zbrajati)
Izračunati broj je Vaš osobni broj, što je mistični broj koji savjetniku govori puno o Vama. Otkriva Vašu osobnost, vještine, Vaš životni zadatak i što Vas očekuje u ljubavi. Postoje stručnjaci u Astro centru gdje pojedini savjetnici specijalizirani za partnersku numerologiju, mogu pogledati za ljubavno polje jer ih je toliko impresionirao poseban osnos između brojeva i ljubavi.

Pogledajmo sada što znači rezultat koji ste dobili za ljubavnu numerologiju u ovom sustavu bez težnje za cjelovitosti:

1, 2, 3: prva tri broja ukazuju na vrlo jak karakter, nekoga tko je u stanju započeti, primati i prihvatiti. Ako je Vaš osobni broj neki od ovih, vjerojatno nećete biti sami dugo i obično izaberete dobrog partnera. Maksimalista ste u ljubavi, prema numerologiji možete voljeti nekoga kroz cijeli život.

 

Omiljeni Voditelj, emisija, astro show

 

4, 5, 6: oni koji imaju četiri, pet ili šest kao krajnji rezultat, obično više razmišljaju i odmjeravaju. Umjesto toga, oni bih željeli naći partnera na intelektualnoj osnovi, iako šestica ide na obje strane – i emocionalno i duhovno uzima u obzir. Ovi brojevi pokazuju prvenstveno pasivni duh, pa Vi čekate dok se netko ne približi ka Vama. Ako tako činite, pronalaženje partnera uzeti će malo više vremena.

7, 8, 9: Ove brojeve je moguće manje kategorizirati, za osobe koje imaju te brojeve bilo bi bolje zatražiti individualnu analizu od više istaknutih naših savjetnika koji su najbolji. Ukratko, osoba sa brojem 7 voli avanture, teško se veže, a onda će osoba koja dolazi iz daleka biti izabrani partner. Osoba s brojem 8 shvaća život ozbiljnije, ali bi se moglo dogoditi da to čini previše ozbiljno, stoga se obavezuju na dugi odnos tek u drugoj polovici svog života dugoročno. Devetke su najzanimljivije jer su u pratnji vrlo jakih zračenja. Općenito, nose nekakvu posebnu karmu i karmičke veze koje se mogu u potpunosti ostvariti, stoga je gotovo nepredvidljivo u koje vrijeme života se nalazi partner s njima. Sve ovo se može samo putem numerološke detaljne analize ili izradom horoskopa specifirati.
Ako ne znate sami izračunati Vaš sretan broj, slobodno nazovite naše savjetnike:

064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min)

i oni će to učiniti za Vas!

 

Više o svemu na našoj facebook stranici! Lajkujte nas.