Šaptač duhova – iskrena ispovijest jednog medija!

Nas žive duhovi ne ostavljaju uvijek na miru, događa se da nam uznemiravaju život, premda nam ponekad i pomažu. Nikad se ne zna da ta duša koja živi s Vama, ulazi u Vaš dom, što točno želi. Dugogodišnje iskustvo je neophodno kako bi se netko snalazio u svijetu duhova i da od njega postane takozvani šaptač duhova. Kao prvo, ako imate duha u blizini, to ima svoje znakove i najvažnije je da prepoznate problem.

Prepoznajte upozoravajuće znakove kada vas duh prati po kući! Kliknite OVDJE!

 

Kako znati da imate duha u domu?
Kao prvo, morate znati što je jedan duh jači, to je i oprezniji. Stoga, ako imate pored sebe jednog visoko rangiranog demona, vrlo kasno će Vam se otkriti. Ukoliko Vam je slabiji duh u blizini, taj će Vas pokušavati uplašiti, pokušavati će Vam pokazati svoju moć. Može se dogoditi da se jedan snažniji demon poigrava s Vama, tada možemo pričati o fenomenu lutajućeg duha (poltergeist-duh koji pravi veliku buku), kojega ne možete ne primijetiti. Međutim, postoje neki sitni, fini znakovi na koje trebate obratite pažnju. Takvi znaci su, primjerice, iznenadna promjena temperature, što može biti iznenađujuća toplina ili hladnoća. Česta pojava je i čudan miris. Kada je riječ o demonima ili o zlim duhovima, moguće je osjećati truli miris, a kada je riječ o slabijim duhovima, onda se osjeća dim.

Nemojte zaboraviti niti Vaš karmički zadatak! OVDJE možete saznati koji su Vam ti zadaci!

 

Pošaljite nam Vaše pitanje sada!

 

 

U slučaju da je duh Vama bliska osoba ili rodbina, često možete osjetiti miris te pokojne osobe, što je ugodno i krasno iskustvo. To se uglavnom događa kada netko izgubi svoju voljenu osobu. Poželjno je obratiti pažnju i na zvukove, puno zvukova može biti noću čije porijeklo ne znate povezati ni sa čime. U tim slučajevima ako ne postoji razumno objašnjenje, možete sumnjati na prisustvo duhova. Čak možete čuti i nečiji glas, što ukazuje na prisustvo duha s velikom energijom. Ukoliko ovakve ili slične čudne stvari primjećujete oko sebe, nazovite naš Astro centar jer Vam je potrebna hitna pomoć! U našem Astro centru rade mnogi stručnjaci koji su šaptači duhova, vrlo je važno usuditi se napraviti taj odlučujući korak.

OVDJE možete saznati prema godini rođenja što Vas očekuje u 2017.godini!

 

Tijek sazivanja duhova
Ako je duh prisutan, moramo ga prizivati, ta to je važno zbog toga da bismo ga poslije toga mogli poslati. Nije dovoljno da ja vidim i osjetim duhove, s time ih još ne mogu natjerati da Vam budu poslušni. Potrebno je jedno prizivanje, što će nam omogućiti da prisilimo našu volju na duha, tj. Božansku energiju reflektirati prema njemu, te će ga to netjerati da ode. Tijek sazivanje duhova je da mene ili moje kolege nazovete, koji su također šaptači duhova i mediji. Nakon toga ću Vam reći što trebate napraviti u deset sati uvečer. S time Vi šaljete meni duha, a ja ga u to vrijeme prizivam ka sebi. Čim je to odrađeno, mogu ga otjerati iz Vašeg doma. Prije toga me nazovite jer čim čujem Vaš glas mogu znati imate li duha u domu u kojem živite. U svakom slučaju moramo razgovarati ako imate sumnju da imate nešto na sebi ili se neki loš duh uselio u Vaš dom!

 

Već duže vrijeme Vas prate negativni događaji? Možda je na Vama urok ili zla sila! Javite se našoj savjetnici Dadi, kod 432 na broj telefona 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vas osloboditi svih negativnih energija i napraviti Vam učinkovitu zaštitu!

 

 

PRATITE NAS NA FACEBOOKU I BUDITE UVIJEK U TOKU!