Partnerski odnos: U odnosu nije samo sedam godina opasno za vezu!

Partnerski odnos – Sigurno ste već i Vi čuli, ili Vam je netko rekao, da će se sve promijeniti u sedmoj godini veze. Neće biti sretna veza, i u ovih sedam godina sve lijepo će nestati. Čak znamo za mnogo slučajeva, kada su parovi takvo razdoblje pokušali riješiti planiranjem obitelji ili stupanjem u brak, kako bi spasili vezu.

Simboli za privlačenje ljubav, detaljnije OVDJE

Ove izjave samo truju Vašu dušu i stvaraju sumnje. Ali odakle sve to potječe? Zašto računate zajedno provedene dane, mjesece i godine? Umjesto brojanja i matematike, trebate doživjeti svaki zajednički trenutak. Svaki dan. Tako ćete i sebi i partneru uljepšati život.

Smatramo da uopće nije važno koliko ste vremena zajedno. Naime, kritičan period može nastupiti bilo kada, bilo koji dan ili sat, jer se svaki idilični trenutak može pretvoriti u loš ako djeluju i drugi vanjski faktori. Zaista nije važno koliko dugo ste s nekim u vezi. Naime, ne trebamo ni spominjati da sve ovisi o vašim zajedničkim ciljevima i stavovima.

Magija duhova za obilje, klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Savjetnica Dada

Već se u prvim danima i mjesecima sve pokazuje. Da li Vi osobu kraj sebe želite svim  srcem, da li Vas iskreno voli? Bitno je da to oboje pokazujete od prvog trenutka. Da li ćete stvoriti odnos od povjerenja ili ćete čekati sedam godina da otkrijete nalazi li se  pokraj Vas prava osoba?

Bitno je da realno sagledate odnos u kojem se nalazite. Razmislite, možete li se složiti s partnerovim stavovima, ponašanjem i navikama.

Razmislite, možete li donijeti velike odluke, koje će Vas i partnera zadovoljiti i usrećiti. Ne trebate se upuštati u kompromise i čekati sedam godina kako biste jedno drugom rekli da je kraj.

Jednostavno zaboravite vrijeme i analizirajte svaki dan vaše veze, neovisno o tome koliko dugo ste zajedno.

Priča o ženi koja je bila žrtva ljubavne povezanosti? OVDJE doznajte sve detalje! 

Nemojte zaboraviti još nešto vrlo važno! Numerologija, astrologija na osnovu Vašeg datuma rođenja može sve otkriti o Vama. Karte, posebice ciganice, govore sve o Vašem partneru.

U zapadnim zemljama je svakodnevna pojava i potpuno normalno da se zatraži kompletna analiza partnerske veze. Putem karata stručnjaci provjeravaju što ih očekuje, što je najbitnije i traže znakove upozorenja.

Stoga i Vi testirajte naše najbolje stručnjake i zatražite ih detaljnu analizu putem karata. Nemojte čekati sedam godina, budite hrabri i saznajte istinu još danas!

Ako imate osjećaj da postoji i treća osoba u Vašoj vezi, obratite se našim stručnjacima koji će Vam odraditi detaljnu analizu! Već danas nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524 i savjetnicu Taniju na kodu 555, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koje se bave proricanjem ciganicama i koje će provjeriti da li zaista dobro vidite situaciju i imate dobar predosjećaj!  

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!