Što hoće Vaš ljubavnik u krevetu?

U numerologiji, temelj svake analize su brojevi, o kojima možete čitati u nekoliko članaka na našoj web stranici ako ste zainteresirani za tu temu. Partnerska numerologija je izgrađena na tome principu i sastavni dio je i sexualna numerologija. Uostalom, sex je važna komponenta ljubavi, pa ako se na ovome području događaju loše stvari, to će na kraju ići na štetu zajedničkog odnosa. Želite li zavesti Vašeg partnera i u potpunosti ga zamotati oko prstiju? Vi ćete sada saznati što Vaš partner stvarno želi u krevetu, čak i one tajne koje Vam se nikada nije usudio reći!
Pogledajte malo podsjetnik. Uostalom, nisam siguran da znate što je osobni broj ili kako ga izračunati. Naravno, najlakše je nazvati numerologa koji je stručnjak i koji će to učiniti za Vas u nekoliko minuta, pa čak i dobiti analizu. Što ako nije telefon pri ruci?

 

Brojevi imena i njihova značenja:

1. Osoba koja ima ovaj broj, odučna je u svakodnevnome životu, tako da se možete slagati ako ste i Vi proaktivni. Njega uzbuđuju primjerice igre uloga, ako uzmete stvari u svoje ruke i ako ste Vi zaduženi za kontrolu u krevetu, a on je Vaš podređeni. Stvarno ga uzbuđuje broj jedan ako ste ljubavnica koja nosi kravatu ili naočale i usput mu govorite što da radi i što očekujete od njega.

2. Dvojke osobe vole nježno maženje. Oni žele da ih masiraju nježno, slatke poljupce, grube ugrize, ogrebotine, međutim psovke ne vole. Općenito, duhovno su osjetljiviji, pa nježan šapat u uho dok je činu, može ga katapultirati u nebo. Kod ove vrste ljubavi, potrebno je isprobati umjetnost tantre koja također može pružiti sate uživanja.

3. Prema numerologiji, partenrova tajna želja je spontanost u seksu. Bilo na javnom mjestu, recimo ako se zaglavite u dizalu ili ako ste okruženi drugim nepredvidivim čimbenicima, to ga uzbuđuje. Ako ga želite iznenaditi, intimni život možet malo i začiniti, možete ga iznenaditi ako Vaše tijelo malo obojite. Ako želite, onda možete eksperimentirati s novim pozama koje trebate uvježbati jer trojki broju svakodnevne poze uskoro počinju biti dosadne.

 

Kontaktirajte nas u bilo koje doba.

 

4. Nositelj ovoga broja može biti malo konzervativan u pogledu seksualnosti, za njega može biti zabavna igra ako ga iznenadite na radnome mjestu. To može biti samo predigra jer nije sigurno da možete biti sami, ali kada se igrate kod kuće sekretarice, sigurno ćete probuditi skrivene želje. Najtajnija fantazija za četvorke je seks u uredu, a te okolnosti više ili manje možete stvoriti i kod kuće …

5. Petica voli uzbuđenja i želi partnera koji je u središtu pozornosti. Zajednički program, kao što je ples, izaziva požudu i djeluje kao predigra koja se onda može dalje nastaviti u privatnoj strasti kada ostanete samo udvoje. Prema numerologiji, vrlo ga uzbuđuje ako zajednički napravite sex video koji kasnije možete opet pogledati zajedno, i naravno ponovo doživjeti iste užitke. Ako je Vaš partner petica, budite hrabri, ćudljivi, divlji i nepredvidljivi!
6 Ništa lijepše za šesticu nego da se brinete o njemu. Napravite zajedno toplu kupku, upalite svijeće posvuda, i uronite u senzualnost u društvu jedno drugoga. Partnerska numerologija kaže da je šestici tajna fantazija da ga draga iznenadi prerušavanjem u medicinsku sestricu i započne ga liječiti baš tamo gdje je najosjetljiviji…

7. Prema numerologiji, sedmica je broj za mističnost. Ako želite ispuniti partnerove želje, trebate biti tajanstveni i nepredvidljivi. Budite strastveni, senzualni i zavodljivi. Vaš partner ima tajnu fantaziju da Vas vidi kao trbušnu plesačicu, kao da je u haremu on počasni gost. Možete koristiti različite mirisne svijeće kada ste skupa, ili možete skuhati nešto s afrodizijakom za večeru. Budite kreativni, budite strastveni i on će Vama vratiti istom mjerom!

 

SMS savjet, poruka, proricanje, odgovor, pitanje
8. Kao osoba pod brojem osam, sve je prihvatljivo u seksu, ima jako živu fantaziju. Možete biti striptizeta, i kao predigru odugovlačiti dugo vremena i s time možete povećavati uzbuđenje do beskraja. Tada ćete se baciti na Vas kao gladni lav ljubavnik, a Vi ćete uživati u tome dugo. Nema tabu tema, nemojte se sramiti, dajte sebe, pa možete biti sigurni da odanost Vašega partnera ostaje na najvišoj razini jer neće nikoga drugoag pogledati ili tražiti novoga partnera!

9. Devetka je po numerologiji najspiritualnija jer čak i seksualne fantazije ne shvaća samo kao fizičke doživljaje! Bitna je senzualnost za užitke kao i atmosfera jer se sex temelji na emocijama. Želi znati sve o Vama, osjetiti svaki djelić tijela i želi znati što Vi želite. Zauzvrat, on može očekivati isto od Vas. Tijekom vremena dostižete zajedno najviši savršen sklad i možete sa svojim partnerom zajedno uvježbati umjetnost tantre.

Vi želite saznati kako osvojiti osobu koja Vam se sviđa i saznati što voli u krevetu? Ili Vi i Vaš partner želite oživjeti Vaš seksualni život? Možete nazvati na broj 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min) savjetnice Doru, kod 903 i Dadu, kod 432 i izračunati broj za vas i onda već i saznati što trebate učiniti! Ne odugovlačite!