ŠTO VAM KOLOVOZ DONOSI U LJUBAVI? Odaberite sliku i doznajte!

Što Vam kolovoz donosi u ljubavi? Svi mi nešto očekujemo od budućnosti. Najjače smo vezani uz prihvaćenost i stvaranje veza: nije stoga neočekivano što su nam očekivanja na ljubavnom planu često najveća. Što će nam, dakle, kolovoz donijeti na ljubavnom planu? Mnogo o tome može reći – ljubavna magija. Ljubavna magija je vrsta magije koja Vas pomoću Vaše slike ili slike Vaših voljenih može spojiti čak na daljinu. Kako odraditi ljubavnu magiju to Vam mogu otkriti naši stručnjaci kojima se možete obratiti u bilo koje doba dana i noći.

DETALJNI HOROSKOP

Odaberite srce i doznajte što Vam kolovoz donosi u ljubavi:

 

Ako ste izabrali srce na 1. slici:

Što Vam kolovoz donosi u ljubavi? Kolovoz će za Vas biti zanimljiv mjesec s mnogo intrigantnih situacija na području ljubavi. To uključuje jednu posebnu osobu koja će ući u Vaš život. Vas je teško impresionirati, teže se zaljubljujete, ali nemojte se iznenaditi ako Vam se upravo to dogodi ovog mjeseca. Zvijezde su Vam naklonjene na polju ljubavi. Zahvaljujući tome ćete upoznati osobu koja će Vas na prvi pogled oduševiti, najviše karakterno. Uživat ćete u razgovoru i zajedničkim druženjima. Niste osoba koja lako vjeruje ljudima, ali primijetit ćete kako se ta osoba bori za Vaše povjerenje i to radi iskreno. Budite otvoreni i prihvatite događanja koja kolovoz donosi u Vaš život, jer će Vas neka od njih potpuno iznenaditi, a najvažnije – usrećiti.

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć od najboljeg stručnjaka!

Savjetnica Dada

 

Ako ste izabrali srce na 2. slici:

Što Vam kolovoz donosi u ljubavi? Vi ste prilično zbunjeni kad je riječ o ljubavi. Često ni sami ne znate kakva očekivanja imate. Možda u vezi imate dosta problema. Zbog toga ste navikli na određeni ritam i ne nadate se ničemu posebnom. Unatoč tome, u kolovozu trebate biti otvoreni prema ljubavnoj čaroliji koja će Vam se dogoditi. Uslijedit će razna događanja koja će za Vas imati velik značaj. Vaša veza sada može ojačati. Više puta ćete biti u prilici voditi miran razgovor s partnerom što će uvelike popraviti vaš međusobni odnos. Konačno će se stvoriti mogućnost da uživate u zajedničkim trenucima. Partner će biti spreman na mnogo toga kako bi Vas usrećio. Kolovoz će, između ostalog, pružiti uvid u to kakva je budućnost Vaše veze. I ne morate živjeti u neizvjesnosti: Vaša veza zaista ima svijetlu budućnost. Stoga se opustite i prepustite se valovima golemog mora Vaše ljubavi.

 

Ako ste izabrali srce na 3. slici:

Kolovoz bi Vam mogao donijeti početak nečega o čemu niste ni sanjali. Priča s osobom koja je već dio Vašeg života, vjerojatno kao prijatelj, mogla bi se razviti u romantičnu vezu. To će Vas potpuno iznenaditi jer nikada tu osobu niste gledali na ljubavni način. Međutim, druga strana ima drugačije želje i to će Vas oduševiti pa ćete početi razmišljati o trenucima u kojima ste se zaista povezali, samo toga nste bili tada svjesni. Već neko vrijeme osoba gaji drugačije osjećaje prema Vama. Samo nije imala hrabrosti da Vam to prizna, a moguće i da se bojala Vaše reakcije. To je ono što Vam slijedi u kolovozu: ona će se odvažiti na taj korak i priznati Vam dugo prešućivanu istinu. Ostat ćete bez daha i nećete odmah znati što učiniti. Ali ona neće odustati od Vas. Već znate da možete imati povjerenja u tu osobu. To će biti jedan od razloga zbog kojeg se možete odlučiti za ljubavni početak. Sve u svemu, kolovoz donosi nova događanja u ljubavi, i možete biti sretni. Ali odluka je samo na Vama.

Pročitajte još:

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

12 anđela s Atlantide – Koji je Vaš?

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!