SVIJEĆNICA – Jednostavna magija svijeća za VELIKI NOVAC!

Svijećnica je jedna od najvažnijih dana za ljude koji su upoznati s ezoterijom. U tom razdoblju se mogu pripremiti svijeće za razne rituale, kao i novac i magije za privlačenje ljubavi i zdravlja. Na taj dan je vrlo lako odraditi magiju i od kuće, bilo za bogatstvo ili za sreću.

OVDJE doznajte koji kod trebate urezati u svijeću za privlačenje obilja! 

Magija svijeća je također dobra ako već imate dobar osnovni kapital. To Vam olakšava da od kuće napravite uspješnu besplatnu magiju svijeća, što možete odraditi na dan Svijećnice ili nekoliko dana poslije.

Međutim, postoje situacije kada netko želi veliki novac bez ikakvog kapitala, bez ulaganja. Nažalost, oni koji žive u siromaštvu, njima je najčešće takva situacija. U tom slučaju, potrebna je snažnija magija svijeće, čak i na dan Svijećnice, i tu magiju je već teže odraditi bez pomoći kod kuće.

Klikom OVDJE doznajte koju boju svijeće trebate koristiti za uspješno odrađivanje magije! 

Svijećnica pada na 2. veljače, što se naziva još i dan svjetlosti. U siromaštvu je bogatstvo svjetlost, zbog čega ovaj dan može donijeti bogatstvo osobama koji imaju financijskih problema.

Download aplikacije

 

Tada se odrađuje iniciranje nad najjačim svijećama. To može biti kod, simbol, bilo što pomoću čega se i Vi sami možete pridružiti onima koji su promijenili život pomoću jedne svijeće koju su dali na iniciranje na dan Svijećnice!

Magija za privlačenje novca, detaljnije OVDJE

Nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam pomoći da postignete pozitivne promjene na dan Velike Gospe! Njena magija za privlačenje sreće ili novca koju Vi sami odrađujete doma uz pomoć svijeće nad kojom je odrađeno iniciranje! Ne oklijevajte, nazovite i iskoristite najjači dan za odrađivanje magije svijeće!

Ako želite dobiti veću količinu novca, onda još danas zatražite MILIJUNSKU MAGIJU SVIJEĆA od savjetnice Bijele Dame na kodu 795, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam pomoći privući veću količinu novca!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!