Tumačenje snova – Što znači sanjati o smrti?

Tumačenje snova – Smrt može biti prisutna na više načina u našim snovima. Postoje slučajevi kada ti snovi ne znače ništa loše. Nekada nas snovi samo žele pripremiti ili upozoriti na gubitak koji će uslijediti, ili smrt može značiti i početak, odnosno novo razdoblje u životu. Smrt je na lošem glasu i pojavljuje se u snovima, kao kada se netko od naših najmilijih suočava s nekakvim problemom. Tada je vrlo teško ustanoviti da li je to san za proricanje ili je samo naša podsvijest zabrinuta za naše najmilije. Najčešće nismo u mogućnosti sami analizirati, čak ni u slučaju da imamo sposobnost za specijalno tumačenje snova. Zabrinuti ste? Imate loše snove o smrti? Nazovite savjetnicu Mirtu na kodu 613, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite tumačenje snova! Svaki san ima značenje.

Upozoravajući snovi, detaljnije OVDJE

Smrt ne označava samo loše u snovima. Često naša podsvijest želi prenijeti poruku da je došlo vrijeme za zaključavanje nekih životnih događaja, jer prije ili kasnije iz toga mogu nastati problemi. To može biti jedno prijateljstvo ili neki partnerski odnos, loše radno mjesto koje trebate napustiti. U tim snovima smrt ima neutralno značenje, ali ne u svakom slučaju. Moguće je da smo mi u snovima ugroženi i da nas smrt vreba. U snovima mislimo da ćemo umrijeti i zato je pod hitno potrebna pomoć! Obratite se savjetnici Bijeloj Dami na kodu 795, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite analizu snova, ako Vas u snovima očekuje smrt!

Savjetnica Dada

Odnos snova i horoskopskih znakova, za sve detalje kliknite OVDJE

Smrt unaprijed može ukazivati i na sreću ili bogaćenje koje će uskoro uslijediti. Međutim, kod ovih snova odmah trebate učiniti nešto. Sada trebate učiniti potrebne korake koji će Vam pomoći u bogaćenju. Tada Vas smrt samo zaobilazi, odnosno nikako ne možete da umrete. Primjerice, možete sanjati da Vas udari auto, upucaju Vas, da ste pali s visoke zgrade i usput ste se jako bojali smrti, ali ste ostali živi. Dakle, bilo koja situacija u kojoj ste trebali ostati na licu mjesta mrtvi, ali ni od čega niste umrli. U takvim slučajevima Vas očekuje sreća i veliko bogatstvo. Kada i kako? Odgovore na ta pitanja može Vam pružiti samo tumačenje snova!

Pet hrvatskih riječi koje mijenjaju život, detaljnije OVDJE

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!