Dada

Tarotom se bavim 30-ak godina. Gledam sve vrste tarota, sudbinske karte, numerologiju i odgovaram na sva Vaša pitanja vezana za ljubavne, seksualne, obiteljske i poslovne odnose. R...

Više

Uklanjanje ljubavnih magija na Valentinovo

Uklanjanje ljubavnih magija – Pitanje je zašto baš za Valentinovo radimo uklanjanje ljubavnih magija jer se taj dan već dulje vrijeme nije slavio u Hrvatskoj ili ga nismo slavili kao dan zaljubljenih.
Bez obzira je li prisutna u javnoj svijesti, 14. veljača je dan Sv. Valentina, zaštitnika zaljubljenih i dan jakih energija ljubavi, kao i vrijeme za ljubavne magije koje se obavljaju bilo gdje u svijetu i djeluju stotinu puta jače od magije koja je obavljena na puni mjesec. Isto, nažalost, vrijedi i za snagu ljubavnih vezanja. Ako je nekome na ovaj dan napravljena magija vezanja u ljubavi, onda tu negativnu energiju možete ukloniti samo i isključivo na Valentinovo.

Sve o ljubavnom proricanju pomoću brojeva možete pročitati OVDJE!

Kako ćete znati imate li magiju ljubavnog vezanja?
Ako živite u sretnoj vezi, svakako nemate ljubavno vezanje ili urok na sebi. Morate razmišljati o tome kada su prepirke svakodnevne u vezi ili ako veze nisu stalne, uvijek dolazi do prekida ili se obično završavaju zbog nerazumljivih razloga, ili ako trenutno niste u vezi.
U slučaju da ste Vi treća osoba prisutna u vezi ili sumnjate na prisutnost treće osobe, trebate pogledati imate li karmičku blokadu na ljubavi jer to može narušiti Vaš ljubavni život!
Dobra vijest za Vas! Ako bilo koja od gore navedenih negativnih energija spriječava Vašu ljubav, naši stručnjaci Vam mogu pomoći i ukloniti sve neagtivne sile u svega nekoliko minuta! Važno je zvati na Dan zaljubljenih, odnosno točno 14. veljače jer je to dan kada Vam možemo najučinkovitije pomoći!

Pošaljite nam Vaše pitanje sada!

U pet koraka se oslobodite ljubavnih magija!
Možete i sami pokušati ukloniti ljubavno vezanja, ali to je vrlo riskantan zadatak jer ako to ne učinite pravilno, možete napraviti još više dodatnih problema jer se pojačava blokada u Vašem ljubavnom životu!

Evo pet važnih koraka za uklanjanje ljubavnih vezanja:

1. Saznajte tko je napravio vezanje.
2. Važno je znati je li vezanje stavljeno na Vašu vezu iz prethodnog odnosa ili na Vaš trenutni odnos, ili je vezanje općenito za ljubav!
3. Nabavite latice ruže, crvenu svijeću i fotografiju iz one veze kad je vezanje odrađeno.
4. Latice poredajte u krug, stavite svijeću u sredinu (to mora biti svijeća, a ne lučica). Nacrtajte križ
na svijeću.
5. Upalite svijeću i dok izgori 10 minuta, započnite kapljati vosk na sliku i govorite naglas:
“Xy vezanje ljubavi vosak topi. Kao što se vosak topi, tako i vezanje neka padne. Ja ću biti sretna i slobodna, biti će oslobođeno moje tijelo i moja duša, naći ću sebi novu ljubav. ”

Kliknite OVDJE i saznajte do kada ćete biti sami!

RTL astro, pravi savjet, razgovor, povjerljivost

Vrlo je važno znati tko je osoba koja Vam je napravila vezanje! Ako niste sigurni, pitajte naše savjetnike prije nego što odradite magiju!
Najbolje je potražiti profesionalnu pomoć za uklanjanje ljubavnih vezanja kako ne bih došlo do još nekih problema jer tek 14. veljače slijedeće godine pogreška se može ispraviti!
Valentinovo je također pogodno i za obavljanje drugih ljubavnih magija. Ako imate ljubav i želite ostati zajedno zauvijek, možete zatražiti pečat ljubavi ili magiju vječne odanosti kod savjetnika!

Ako želite povratiti staru ljubav u Vaš život, klikom OVDJE  naučite kako napraviti ljubavni ritual ili pitajte naše stručnjake da Vam pomognu u tome!

Pustite Vaše strahove jer postoji negdje i za Vas idealan partner, i Vi ćete ga pronaći. Saznajte zašto ste do sada čekali na njega i koji je uzrok neuspjeha u odnosima! Vrhunski stručnjaci, Gordana, kod 311 i Dora, kod 903 će Vam pomoći ako ih nazovete na broj telefona 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min)! Čekaju na Vaš poziv!

PRATITE NAS NA FACEBOOKU I BUDITE UVIJEK U TOKU!