Urežite sljedeći kod u svijeću ako želite puno novca?

Svijeća – Postoji mnogo kodova koje možemo upotrijebiti za privlačenje novca. Uz to, jako su efikasne i magije sa svijećama. Postoje kodovi koje trebate staviti u novčanik između novčanica, kao i oni kodovi koji donose efekte ako ih postavite u jednom kutu Vašeg doma.

Priča o čovjeku koji je pomoću magija svijeća privukao dobitak od 5 milijuna! Detaljnije OVDJE

Zatim postoji jedan način kada se kombinira magija svijeća i kod za novac. Svatko ima svoje sretne brojeve i osobne brojeve. Isto tako postoje kodovi i brojevi koji služe za privlačenje ljubavi, pozitivni kodovi koji služe za poništavanje negativnih sila.

Jednostavna magija svijeća za veliki novac, za sve detalje kliknite OVDJE

Magija svijeća ima više varijacija, za različite oblike i boje svijeća. S obzirom da je sada cilj privlačenje mnogo novca, trebate upotrijebiti zelenu svijeću. Također znamo da je broj novca broj 8, zato će taj broj biti prvi kod koji trebate urezati u svijeću.

Savjetnica Ava

Koju boju svijeće trebate koristiti za uspješno odrađivanje magije? Detaljnije OVDJE

Ispod slijedi datum rođenja. Logično je da sve to trebate ugravirati na način da krenete odozgo gore prema dolje, na jednoj dugačkoj svijeći. Ispod datuma rođenja stavite kod za novac koji ste izračunali na osnovu Vašeg horoskopa. To je kod od tri cifre. Veoma je važno da zapamtite za koje vremensko razdoblje ste isti izračunali.

To može biti za cijelu 2019. godinu, ili konkretno za mjesec svibanj 2019., ili čak i za mjesec rujan. Vrlo je značajno konkretno odrediti mjesec.

Ako ne znate koji je taj kod ili svoj osobni kod, onda nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam napraviti izračun istog!

Svijeću trebate upaliti kada su svi kodovi ugravirani. Dok svijeća gori, trebate prizivati svoje anđele novca. Prizovite ih svojim riječima, ali je ipak najbolje ako kažete profesionalni tekst koji koriste i stručnjaci! Stoga nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam rado u tome pomoći!

Važno: ovog tjedna trebate zatražiti osobni kod za novac jer naši stručnjaci sada daju kodove za sljedeća tri mjeseca!

Vas očekuje jedan kod koji ima i sudbinsko značenje! Nemojte čekati, jer je to sada Vaš najveći suparnik. Već danas nazovite savjetnika Damira na kodu 217 i savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koji će Vam aktivirati Vaš sudbinski kod!

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!