Dada

Tarotom se bavim 30-ak godina. Gledam sve vrste tarota, sudbinske karte, numerologiju i odgovaram na sva Vaša pitanja vezana za ljubavne, seksualne, obiteljske i poslovne odnose. R...

Više

Veliki ljetni ljubavni horoskop!

Sada možete saznati što skriva veliki ljetni ljubavni horoskop za Vas, što obećava ovogodišnja ljetna sezona u smislu odnosa i ljubavi!

 

OVAN
Već u prvoj polovici godišnjeg doba, imate osjećaj da se u odnosu sve razvija kako treba. Odnosi koji su osnovani ove godine imaju izgled da budu dugoročni, čak što više, mogu biti za cijeli život.
Ne smijete biti tužni ako još uvijek niste sreli odgovarajućeg partnera jer je ovo ljeto puno iznenađenja i avantura za Vas. Ako se ipak ne dogodi tako kako Vam je ljetnji ljubavni horoskop predvidio, pitajte naše savjetnike, možda postoji ljubavna povezanost na Vama!

OVDJE možete saznati koji je Vaš zadatak u srpnju, prema horoskopu!

BIK
Važno je da budete sigurni i odlučni, ne smijete se boriti sa strujom. Ako ne stojite s obje noge na zemlji, možete se ozbiljno razočarati.
Nastojte izvući maksimum iz svakodnevnica. Ako već imate partnera, nastojte da tako i ostane!Budite uvijek vjerni i dragi, nemojte dopustiti da se Vaš odnos pokvari. Ako niste u vezi, onda ovog ljeta nemojte ulaziti u ozbiljnija upoznavanja, samo uživajte u životu.

BLIZANCI
Na temelju ljetnog ljubavnog horoskopa, Blizanci će biti najsretniji u vezi. U zraku je svugdje romantika, a niti ružičasta magla ne izostaje iz ove velike ljetnje vrućine. Budite oprezni jer ako se slijepo krećete, lako se možete spotaknuti!
Pokušajte se nekad otrijezniti od opijenosti sreće, kako biste znali prepoznati neprikladne stvari. Ako želite izbjeći prepreke, nazovite naše savjetnike!

RAK
Na ljubavnom području niti ovaj horoskopski znak nema indicije na koje se može žaliti ovog ljeta. Planete sada rade u Vašu korist. Ako nemate partnera, još uvijek možete birati između kandidata. Vrlo je vjerojatno da ćete pronaći osobu koju već duže vrijeme tražite. Ako ste pronašli već svoju ljubav, Vaš zadatak će biti da ovaj odnos dignete na višu razinu. Sada je vrijeme za promjene, samo trebate željeti.

Pročitajte naš članak OVDJE i saznajte kako postati bogat u tri koraka!

Chat, savjetnik, proricanje, gatanje

LAV
Čini se da već duže vremena boravi u Vašoj blizini osoba koja je prava za Vas. Koračajte otvorenih očiju jer su znakovi očiti. Također je moguće da ste već duže vrijeme prijatelji i niste stigli primijetiti da na drugačiji način gledate jedno na drugoga.
Nije na odmet pojasniti odnos između Vas kako biste znali krenuti dalje ili ostati prijatelji. Ako želite biti sigurni, nazovite naše savjetnike!

DJEVICA
Prema ljetnom ljubavnom horoskopu, prevladavati će oklijevanje i razmišljanje. Živite u svijetu snova. Bilo bi lijepo ponekad zgrabiti mogućnosti, a ne čekati da nam sve padne u krilo jer se to neće dogoditi! Pokušajte promijeniti Vaše stavove i ovog ljeta ćete pronaći pravu ljubav. Ne zaboravite, za sve je potrebno dvoje!

VAGA
Za Vas ovo ljeto neće biti najprikladnije za uspostavljenje trajnog odnosa, ali i u postojećem odnosu se možete sukobiti s mnoštvo teškoća. Možda je ovo razdoblje odvajanja, ali zapamtite, sve se događa s razlogom. Raskid odnosa ne znači kraj nečega, nego se otvaraju nove mogućnosti pred Vama. Imajte na umu da magija ima velike moći. Ako osjećate da još ovo ljeto želite doživjeti sreću, onda pitajte naše stručnjake za magiju svijeća.

ŠKORPION
Ovog ljeta ćete biti dio avantura i uzbuđenja. Vrijedi doživjeti zadovoljstvo osvajanja, ali ne smijete uzeti za ozbiljno srcecijepajuće ponude. Vama će zimsko doba biti primjereno za razvijanje odnosa. Pitajte za proricanje ljubavi kako biste saznali točno kada ćete je pronaći!

STRIJELAC
Početak Srpnja teče polako i cijeli mjesec će ići takvim tempom, ali u Kolovozu će stanje biti drugačije. U početku nećete niti primijetiti male promjene u životu, činiti će Vam se naizgled neznatnima. Trebate obratiti pozornost na znakove jer će u Vašoj blizina biti osoba koja će biti zanimljiva iz svakog aspekta i s kojom možete ostvariti kontakt za cijeli život. U ovoj vezi se mogu primijetiti i karmički znakovi ljubavi.

omiljeni voditelj, tv program, raspored

 

JARAC
Došlo je ljeto kada se trebate opustiti. Ako ste u mogućnosti to učiniti, biti ćete dio lijepih iskustava. Ako niste u grču i umjesto isprike uzivate u ljetu, lako možete stvoriti nova poznastva koja se u budućnosti mogu razviti u ozbiljnu vezu. Osjećate kao da ste blokirani? Zatražite pomoć naših savjetnika! Ako živite u odnosu, ovo ljeto ćete biti sretni i doživjeti ćete nezaboravna iskustva.

VODENJAK
Ljetni ljubavni horoskop ukazuje na položaj planeta koji će ojačati želju za samoćom. Ako sada imate taj osjećaj da je bolje da ste sami, nego da ste u vezi, za to postoji razlog. Moguće je da niste zaboravili neku staru ljubav ili samo osjećate da Vam veza nije potrebna. Slušajte Vaš unutarnji glas i nemojte se upuštati u odnos ako niste sigurni u Vaše osjećaje. Onda se upuštate u vezu ako mislite da ste spremni.

RIBE
Ovog ljeta Vas lakše mogu prevariti nego ikada prije, pogotovo ako se sa elanom upuštate u vezu. To može biti zastrašujuće za oboje. Ovo ljeto ćete biti vrlo nepromišljeni i donositi ćete nepromišljene odluke također. Ipak, živite za mogućnost jer ako dođe kraj ljeta, nećete imati toliko energija za nova poznastva. Ako do kraja ljeta ne uspijete pronaći partnera, nazovite naše savjetnike, oni će Vam pomoći!

Jeste li sami? Osjećate da Vi nikada nećete pronaći odgovarajućeg partnera? Ako je tako, nemojte prepustiti slučaju ljubav Vašeg života, nego pitajte za magiju ljubavi s kojom možete privući partnera u Vaš život! Potražite savjetnicu Tonku, kod 126 na broju telefona 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min) , ona je najbolji stručnjak!