Veliki proljetni horoskop za novac!

Ovan
Što više želite nešto, to se više udaljavate od Vašeg cilja. Ako ste nešto započeli i niste uspjeli u tome, nemojte odmah ponovo probati. Sačekajte malo, ostavite vremena sebi i za tu stvar. Ako jako želite neki napredak na poslu ili u financijama, onda prava strategija prema velikom proljetnom horoskopu za novac je strpljenje i čekanje. Često se kaže ne čekajte čuda, premda to sada u Vašem slučaju nije tako. Samo Vi čekajte, doći će. Kada? Naši savjetnici će Vam reći!
Bik
Zbog financija može nastati sukob u Vašoj obitelji. Nesporazum može nastati zbog neočekivanog izdatka, ili potrošačka navika jednog člana obitelji može prouzrokovati problem. Pokušajte se s djelima raspravljati jer bolje je tako, sa zdravim razumom utjecati na nekoga, ne sa podignutim glasom, s time se ništa ne postiže. Možete izbjeći sukobe ukoliko se unaprijed dogovorite s članovima Vaše obitelji o izdacima. Saznajte na šta ne smijete trošiti novac u proljetnim mjesecima! Naši savjetnici će Vam reći!
Blizanci
Morate biti vrlo oprezni jer Vas mogu prevariti ovog mjeseca, čak Vam mogu i ukrasti novac. Budite oprezni i nemojte sa sobom nositi puno novca, nego samo onoliko koliko Vam je potrebno! Ukoliko možete, nemojte potpisati nikakav ugovor u ožujku, bolje bi Vam bilo da to odložite za slijedeći mjesec. Izbjegavajte obavljanje službenih stvari što se tiče financijskih pitanja jer Vam ovaj period nije sretan. Kada ćete imati sretan period, to će Vam reći naši savjetnici!

OVDJE možete saznati kako možete sebi napraviti mandalu novca!

Rak
Nestati će balans između davanja i dobijanja. Za Vaše financije će biti tipično uglavnom da ćete izdati novac, a ne dobijati. Obratite pažnju koga i u kojoj mjeri ćete financijski podržavati jer Vam se neće svaki ulog isplatiti. Ako nekome pozajmite novac, to gledajte kao dugoročni kredit jer taj novac ove godine definitivno nećete ponovo vidjeti. Možete imati iznenadni prihod, saznajte od naših savjetnika kada i na koliko novca možete računati!
Lav
Mnogi ljudi Vam se obraćaju za savjet i isto tako većina vidi pokrovitelja u Vama. Nisu svi iskreni prema Vama, zato budite oprezni. Nije svejedno kome ćete pomoći i u čemu! Sredinom ožujka možete očekivati jednu veću sumu novca, to će biti jedan takav iznos za koji ne trebate raditi, međutim, morate pažljivo postupiti kako bih bi novac dali Vama, a ne drugima. Naši savjetnici će Vam reći detalje!
Djevica
Vaš uloženi rad i novac koji dobijate za to nije proporcionalan. Previše radite za premalo novca. Ako želite povišicu plaće, onda se za to sada možete izboriti. U svakom slučaju razgovarajte sa svojim nadređenima jer ako ikad, onda je sada pravo vrijeme da taj razgovor ide u Vašu korist! Naši savjetnici će Vam reći kako se možete izboriti za taj novac koji ste zaslužili! Ako budete odlučni, onda ćete imati lijepu godinu prema proljetnom horoskopu za novac!

Pošaljite nam Vaše pitanje sada!
Vaga
Možete imati sreću u prvoj polovini mjeseca, međutim, ako ne budete oprezni čak možete proći pored Vaše prilikr. Obratite pažnju na sve poslovne mogućnosti jer možete dobiti i više ponuda, ali morate prihvatiti onu koja će Vam se najmanje svidjeti. Biti će to čudna, naizgled beznačajna ponuda, ali će biti prava. O detaljima ispitajte naše savjetnike, ali nikako nemojte odbiti, jer s time možete blokirati Vašu sreću u narednih nekoliko mjeseci!
Škorpion
Nemojte miješati ljubav i novac jer od kombinacije ove dvije stvari ništa dobro ne može ispasti. U Vašoj vezi se mogu pojavljivati problemi koji su vezani za novac. Ako ste u toku razvoda, nemojte ništa potpisivati jer su velike mogućnosti da ćete tako iz ove veze izlaziti sa puno manje novca nego što Vam pripada. Pitajte naše savjetnike, kako možete koordinirati ova dva glavna područja u Vašem životu : ljubav i financije!
Strijelac
Budite otvoreni i ne odbijajte svaki poziv. Morate se i zabavljati, a u toku ovog mjeseca u jednom noćnom klubu, na nekom događaju ili preko tog događaja možete doći do novca. Ako ne budete otišli, nećete niti dobiti novac. Imate veliku potrebu za tim novcem jer biste tako mogli srediti sve stare troškove. Na svaki poziv gledajte kao na još jednu novu mogućnost i prihvatite ga, to Vam preporučuje proljetni horoskop za novac. Ako želite saznati točno o čemu je riječ u Vašem konkretnom slučaju, onda pitajte naše savjetnike!

Želite saznati kako možete doći do novca uz pomoć drevnih kineskih načina? Pogledajte OVDJE!

Jarac
S kombinacijom proljeća i toplijeg vremena Vam dolaze nove materijalne mogućnosti i novac u Vaš život. Budite spremni iskoračiti iz Vaše ugodne zone i učiniti nešto što Vam nije u navici, ili nešto čega ste se dosad bojali. Nemojte čekati da Vam netko prosipa u ruke sva svjetska dobara, pružite ruke tamo gdje nešto dijele. Možete imati sreće pri kraju ovog mjeseca prema velikom proljetnom horoskopu! U čemu i točno kada, pitajte naše savjetnike!
Vodenjak
Ovo proljeće je pogodnije za ljubav onima koji su rođeni pod ovim znakom. Nažalost, materijalne stvari ne samo da sw neće poboljšavati, nego je moguće da zbog nekog neočekivanog izdatka smanjite sadržaj obiteljskog budžeta. Ne brinite jer Vam se do ljeta mogu riješiti problemi, shvatite ovaj dodatni izdatak kao investiciju koji će Vam se isplatiti u budućnosti. Ako želite što prije riješiti Vašu financijsku situaciju, onda tražite savjet od naših stručnjaka!
Ribe
Ako niste na oprezu možete proći pored nekoliko dobrih mogućnosti. Prihvatiti ćete neku ponudu koja će Vam donijeti samo puno posla, a zauzvrat ćete dobiti malo novca. Obratite pažnju na zračne znakove i pokušajte raditi s njima. Suradnja sa zemljanim znakovima će Vam donijeti financijski gubitak u proljetnim mjesecima! U drugoj polovini ožujka možete imati financijsku dobit, znači saznajte Vaše osobne dobitne brojeve od naših savjetnika i to što prije!

Ukoliko Vas zanima više o Vašem osobnom financijskom horoskopu, slobodno se obratite našim savjetnicima u Astro Centru na broj telefona 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koji su Vam na raspolaganju 24 sata na dan!