Za obilje u 2019. godini, urežite sljedeći kod u svijeću!

Magija svijeća uvijek je najlakša dostupna magija od svih rituala koji se rade kod kuće. U razdoblju tijekom blagdana, vibracijska razina energije je veća i na taj način lako možete generirati pozitivne događaje za 2019. godinu.

Magiju za ljubav i obilje preuzmite OVDJE

Sve to zajedno može rezultirati obiljem. Vama je potrebno obilje, novac, sreća, što možete postići odrađivanjem jednostavne magije svijeća kod kuće.

OVDJE doznajte kojih pet mantri su najbolje za obilje!

Vibracije univerzuma najviše će Vam biti od pomoći, ako posjedujete kod koji ćete urezati u svijeću i onda je zapalite. Ovaj kod se mijenja iz godine u godinu, kao što se i položaj zvijezda na nebu mijenja u astrologiji. Kodovi se razlikuju čak i po mjestu prebivališta, budući da Sunce ne zalazi svugdje u isto vrijeme. Zbog toga su neki određeni brojevi u kodu isti, ali osobni kodovi se razlikuju, stoga Vam je potreban stručnjak koji će izračunati Vaš kod za 2019. godinu!

Download aplikacije

 

Nazovite savjetnicu Taniju na kodu 555, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite Vaš kod svijeće, pomoću kojeg možete postići obilje u 2019. godini! Ovo je vrlo jednostavna magija svijeća, potrebna je samo svijeća i kod, zahvaljujući čemu možete postati čak i milijunaš do kraja iduće godine!

Molitva za bolju financijsku situaciju, kliknite OVDJE

Kod je osobito dobar za rješavanje aktualnih postojećih problema, što može biti i siromaštvo ili realizacija nekih Vaših ciljeva, kao što je recimo obnavljanje kuće. U današnje vrijeme mnogi su prisiljeni podizati brutalne bankovne kredite ako žele učiniti svoj dom ljepšim. Vjerujte malo više u sreću, jer jedan kod i svijeća mogu ostvariti sve Vaše snove!

Pored koda možete odmah zatražiti i božićnu mantra obilja, stoga nazovite savjetnicu Veru na kodu 419 i savjetnicu Avu na kodu 447, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), kako bi uspjeh bio zajamčen! Ove dvije magije odlično mogu funkcionirati zajedno, posebice ako je protok bogatstva u Vašem životu blokiran!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!