Sanjarica Abecedno

Naša sanjarica dolazi abecedno u listi pojmova rastumačenih od strane vrhunskih tumača snova i astrologa iz našeg Astro Centra.

Opširna sanjarica – Abecedno

izvor: 24Astro.tv

Tumačenje snova je tehnika analize sna i značenje pojedinih snova. U snu prolazimo svakakve događaje koji su se već desili i samo se manifestiraju unutar snova ili ste vjerojatno sanjali nešto što se manifestira u nekom od budućih događaja.

sanjarica-abecedno-pristup

Tumač snova u tom slučaju je čak i najbolje pročitati odmah po buđenju jer kao što i sami znamo, snovi se ne pamte dugo. Svaki san ima svoje značenje koje možete abecedno istražiti u 24astro sanjarici. Značenje snova može biti jednostavno poput naznake nesreće pa sve do kompleksnih značenja snova koje se mora dodatno tumačiti. U rem fazi dok spavamo, naš mozak nam šalje podsvjesne signale koje često zanemarimo ili im damo etikete kao što su noćne more.

Čak i tijekom dana naši snovi su prisutni i zna se desiti da se prisjetimo snova na sasvim neočekivanom mjestu. Snovi su čvrsto povezani s našom osobnosti i našim najdubljim i najskrivenijim željama. Moglo bi se reći da smo zapravo ono što sanjamo.

horoskop

Ukoliko imamo učestale noćne more znamo da se nešto s nama događa ili na privatnom, poslovnom, ljubavnom… planu. Snovi mogu biti prvi pokazatelj da nešto što radimo nije u redu ili nam šteti. Za to je odlično pri ruci imati dobru sanjaricu koja će nam najbolje rastumačiti značenje snova. U sanjarica abecedno možete sortirati snove koji vas zanimaju ili snove koji nam tjeraju strah u kosti.

Tumačenje Snova

Snovi nam daju suptilne znakove o samima sebi. Sve o sebi možemo saznati i analizirajući snove koji nam se prikazuju u noći. Pojam koji se najviše pretražuje a ostavlja najdublju simboliku kod osobe su snovi o zubima. (Ispadanje zubi, pokvareni zubi…) Svojih snova se nikada ne treba plašiti. Baš suprotno snovi su putokazi prema kojima se možemo orijentirati da u sebi pronađemo izvor problema i onog što nas muči.

Stoga nemojte se bojati snova jer snovi su naši najbolji prijatelji bili oni ružni ili bili oni lijepi, snovi su tu da se u stvarnosti riješimo problema s kojim ne možemo više dalje. Tumač snova je upravo ono što će vam olakšati rastumačiti svoje snove.