Ovan

23. ožujka - 20. travnja

Prema horoskopu, šefovima i kolegama trebate pokazivati svoje najsimpatičnije lice. Naime, nije svejedno kako će se poslovni odnosi razvijati, jer ćete kasnije dobiti pomoć upravo od one osobe na koju niste ni pomišljali. Sada je vrijeme da sredite i ljubavni život, jer je ovotjedni položaj idealan za to. Ako ste sami ili živite u partnerskoj vezi, onda nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), jer Vam može pomoći da pronađete pravu osobu, ili da riješite postojeće partnerske probleme! Kada govorimo o zdravlju, vrlo je bitno da se krećete, što više vremena trebate provoditi na svježem zraku.

Bik

21. travnja - 20. svibnja

Horoskop predviđa da će Vam dodijeliti čak i one zadatke koji nisu Vaši. Naoružajte se strpljenjem i obavite sve što trebate. Naime, položaj zvijezda nije pogodan za financije, novac Vam klizi iz ruku. Trebate spriječiti i mogućnost za izdatke, jer u protivnom na duže staze mogu biti prisutni financijski problemi! Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja u svom posjedu ima najjaču magiju za novac! Vama je teško prihvatiti ako netko ima drugačije mišljenje od Vas, ali ovog tjedna trebate biti tolerantniji i više pažnje posvetite obitelji i partneru.

Blizanci

21. svibnja - 20. lipanj

Ovog tjedna možete imati problema s kolegama; umjesto da uhvate tempo rada, oni Vas samo usporavaju. Nije ni čudo ako imate nekoga tko Vam želi loše jer je ovaj dio horoskopa jako loš. Pokazuju se loše namjere drugih i ljubomora. Već danas nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), jer svakako trebate znati o kome je riječ i zatražiti zaštitu, dok nije kasno! S financijama nećete imati problema, štoviše, dobit ćete i pozitivnu vijest, ili više novca. U privatnom životu nemojte praviti ljubomorne scene, jer Vaše sumnje često nemaju osnovu.

Rak

21. lipnja - 22. srpnja

Kada govorimo o financijama, najvažnije je da zaštite sebe i obitelj od nepotrebnih izdataka. I na drugim životnim područjima trebate biti pažljiviji jer ćete biti vrlo osjetljivi i na Vas će se lako lijepiti negativne sile. Trebate znati da već godinama unazad nije bio prisutan ovako loš položaj zvijezda. Ovog tjedna svaka zla namjera usmjerena prema Vama, djeluje tisuću puta jače! Stoga obavezno nazovite savjetnicu Mirtu na kodu 613, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite najjaču zaštitu! Ako netko baci urok na Vas, kletvu ili neku drugu negativnu energiju, to će na Vama najvjerojatnije ostati sve do kraja života! Horoskop za ljubav je jako dobar, na osnovu toga se pokazuje da ćete doživjeti duboke emocije. Ipak, u zdravlju se pokazuje pojava nekog problema koji će zahtijevati pregled kod liječnika.

Lav

23. srpnja - 22. kolovoza

Šta god započnete, uspješno ćete završiti. Ako razmišljate o stvarima koje će Vam biti od koristi u budućnosti, ali još niste učinili potrebne korake, onda je sad pravo vrijeme za to. Isto se odnosi i na ljubavni život. Ako postoji osoba koja Vam se sviđa, a niste joj to pokazali, ovog tjedna joj to na neki način trebate dati do znanja. Položaj zvijezda za osobe u znaku Lava će biti najbolji. Sada nije unaprijed određeno na kojem području možete imati veliku sreću, ali to Vi sami možete odrediti! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Tanija na kodu 555, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam pomoći u ispunjenju Vaše želje uz pomoć jedne magije!

Djevica

23. kolovoza - 22. srpanja

Bit ćete glasniji na radnom mjestu i baš zato neće biti previše harmoničan odnos s kolegama. Često ste bili u pozadini i sada će biti situacija kada ćete upravo Vi započeti rasprave. Ovakva promjena se vidi i na drugim životnim područjima. Sada imate šanse promijeniti svoj život, tako se pokazuje prema položaju zvijezda. Nemojte čekati, nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će putem karata pogledati gdje stižu pozitivne promjene, uz pomoć ovotjednih specijalnih energija! U privatnom životu želite preuzeti vodeću ulogu, ali nije rješenje ako samo dijelite upute svima oko Vas.

Vaga

23. srpnja - 22. listopada

Vi se nikako ne želite prilagođavati poslovnim suradnicima, ali sada će Vam biti vrlo korisno ako ne budete u timu. Vrlo lako možete dobiti priznanje nadređenih, a to znači i novčanu nagradu. Ovog tjedna će i Vaše zdravlje biti jako dobro, jer je utjecaj planeta jako dobar na tom području. Ipak, ako osjećate da Vas energija napušta i budete umorniji nego inače, to ukazuje na prisutnost duhova! Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite provjeru entiteta, jer je moguće da se uz Vas prilijepila neka zalutala duša! Prema horoskopu za ljubav, može se dogoditi da nećete moći normalno razgovarati čak niti o najvažnijim stvarima.

Škorpion

23. listopada - 21. studeni

Vi često idete korak unaprijed i dva unazad. Ponekad donosite dobre odluke, a ponekad upadnete u zamku. Pokušajte pronaći zlatnu sredinu. Sada najviše pažnje trebate posvetiti financijama jer dobra raspodjela može umnožiti novac. Prvo pripremite jednu zelenu svijeću, a zatim nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će, uz pomoć energija, pokrenuti put obilja! Horoskop za ljubav Vam poručuje da trebate razriješiti mnoge stvari s partnerom, jer će u protivnom nastati nesuglasice. Imajte na umu da trebate zajedno donositi velike odluke.

Strijelac

22. studeni - 21. prosinca

Za građenje karijere je vrlo važno da se nikada ne povučete kada naiđete na prepreku. Vi ste skloni previše rano odustati; imate osjećaj da ste rođeni za siromaštvo i da u Vašu sudbinu nije upisan uspeh. Trebate paziti, jer ako nemate ciljeve, sami sebi možete naškoditi. Moguće je da nećete biti dovoljno uporni da postignete poslovne ciljeve, ali ćete ipak imati šansu za dobitak uz pomoć energija sreće, i to u petak! Obratite se savjetnici Zari na kodu 353, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite uklanjanje blokada sa sreće! Nemojte biti neraspoloženi ako imate previše problema u partnerskom odnosu jer ćete ovih dana imati šanse da sve vrlo lako sredite.

Jarac

22. prosinac - 19. siječnja

Vaša financijska situacija neće biti najbolja, samo brojite novac i razmišljate što si možete dopustiti, a što ne. Usput, potrebna Vam je pažnja i razumijevanje, imate osjećaj da Vam to Vaša okolina ne pruža. Vi se borite sa svojim emocijama, ali ako ne izgovorite što osjećate, to kod Vas može izazvati zdravstvene probleme. To je najtipičnije za Vaš horoskopski znak. Nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja Vam može pomoći da povratite balans duše i tijela! U partnerskom odnosu se mogu pojaviti problemi, a to sada ne želite rješavati, mada bi bilo korisno.

Vodenjak

20. siječanja - 18. veljače

Stigao je tjedan kada se možete opustiti, bez ikakvih posljedica. Na radnom mjestu se ne trebate preopterećivati, jer ste skloni često raditi umjesto drugih, a sada bi trebalo biti obrnuto. Za ovaj period trebate imati u planu slobodne dane, jer se pruža mnogo šansi da postignete uspjehe i van radnog mjesta. Primjerice, ako igrate igre na sreću, sada ćete imati dobre šanse za dobitak. Već danas nazovite savjetnicu Nives na kodu 226, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite upute! Naime, jedna osoba u znaku Vodenjaka će na srećki grebalici imati veliki dobitak! U ljubavi pripazite na komunikaciju, jer u afektu možete reći nešto što ćete kasnije požaliti.

Ribe

19. veljače - 20. ožujka

Ovotjedni horoskop Vas moli da ne forsirate nešto što Vam ne ide. Ne trebate se rukama i nogama boriti za nešto, već samo pustite da Vas sudbina vodi. Ako tako učinite, primijetit ćete neočekivano dobre događaje oko Vas. Takva jedna dobra prilika se vidi u financijama, jer sada uz nagradni dobitak možete imati priliku ugrabiti veliki iznos novca! Prije toga nazovite savjetnika Igora na kodu 304, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite uklanjanje blokada jer postoji šansa da upravo to blokira Vaš dobitak! Na ljubavnom području u horoskopu se pokazuje svađa. Trebate dobro razmisliti koliko ćete biti bijesni jer će Vam partner samo ukazati na Vašu pogrešku.