Ovan

23. ožujka - 20. travnja

Prema horoskopu, na Vašu karijeru jako dobro djeluju energije, sada ćete ugrabiti sve rezultate Vašeg truda i rada. Možete računati i na unapređenje, ali isto tako može se dogoditi da će Vam dodijeliti drugu poziciju na radnom mjestu, tj onu o kojoj ste oduvijek maštali, zbog boljih financijskih mogućnosti. Ipak, ako do sad niste imali sreće na ovom području i nisu uslijedile promjene, onda trebate nazvati savjetnicu Gabrijelu na kodu 150, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vas provesti kroz provjeru uroka, jer to može biti razlog problemima u financijama i na radnom mjestu! Horoskop za ljubav Vas upozorava da ne slušate ogovaranja koje se odnose na Vašeg partnera, jer vaša nesigurnost može stvarati konflikte.

Bik

21. travnja - 20. svibnja

Tjedni horoskop Vas moli da usporite. Ako radite užurbano to Vas neće voditi unaprijed, već će Vas značajno unazaditi. Ne trebate stalno samo o poslu razmišljati, već se pokušajte opustiti i počnite planirati svoju budućnost. Šanse se pružaju samo onima koji su otvoreni za sve mogućnosti. Razmislite što bi Vas usrećilo u budućnosti i postavite jasne ciljeve. Još više možete učiniti za ispunjenje svojih snova ako se javite savjetniku Damiru na kodu 217, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite tajni jesenji kod za privlačenje sreće! Nemojte biti povučeni ako ste trenutno sami i nikako nemojte otkazati poziv koji budete dobili ovog vikenda. Vrlo lako se može dogoditi da ćete sad pronaći pravu osobu za sebe.

Blizanci

21. svibnja - 20. lipanj

Ako imate optimističan stav prema svemu, to će Vam donijeti mnogo koristi. Horoskop za novac pokazuje više izdataka nego što ste planirali. Ovaj tjedan će utjecati na područje financija tijekom cijelog zimskog razdoblja, stoga trebate štedjeti. Isto tako možete zatražiti i magiju za sreću koja će Vam u kratkom vremenskom roku donijeti veći iznos novca! Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), jer je njen ritual najdjelotvorniji! Imate osjećaj da nije sve najbolje u partnerskom odnosu i držite distancu više nego što je to potrebno. Sada ćete imati potrebu da budete samostalni, ali morate odlučiti što je zaista važno i dobro za Vas.

Rak

21. lipnja - 22. srpnja

Ovog tjedna ćete zaboraviti nešto vrlo važno. To nije tipično za Vas, ali se ne možete sakriti od utjecaja planeta. Taj propusti će donijeti mnogo štete u financijama, zato je vrlo bitno da imate stabilno radno mjesto. Obratite se savjetnici Zari na kodu 353, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite analizu karijere, kako bi Vas pripremila za preokrete, ali isto tako je zatražite i najjaču magiju za sreću! Horoskop za ljubav je jako dobar ako nemate partnera. Moguće je da će Vas prava osoba primijetiti ovog tjedna. Ako primijetite te znakove, sigurno nećete ostati usamljeni u predstojećem razdoblju!

Lav

23. srpnja - 22. kolovoza

Vi priželjkujete da imate dobre međuljudske odnose sa suradnicima na radnom mjestu jer ne volite biti u poziciji gdje se ne slažete sa kolegama. Trudite se stvoriti mir, ali ovog tjedna ćete biti razočarani. Bolje spriječiti unaprijed, nego sjediti u tišini i trpjeti probleme. U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Zija na kodu 523, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja u svom posjedu ima najjaču anđeosku magiju, zahvaljujući kojoj možete zaboraviti sve probleme u financijama i na poslu! U partnerskom odnosu se očekuje produbljenje istog, ali ako nemate partnera, onda postoji velika vjerojatnost da ćete sresti svog budućeg partnera, pa makar i na samo nekoliko trenutaka. Hodajte širom otvorenih očiju!

Djevica

23. kolovoza - 22. srpanja

Ovo je presudan tjedan za Vas jer ćete morati donijeti jednu vrlo bitnu odluku. Ponovo i opet se susrećete s jednim događajem ili osobom iz prošlosti, ili se pojavljuje ista prilika koju ste već jednom propustili. Da ste tad donijeli drugačiju odluku, Vaš život ne bi izgledao kako sada izgleda i to je ono za čim najviše žalite. Moguće da je to jedan posao koji niste zbog toga dobili, ili je riječ o staroj vezi, ali sve ove misli se ne motaju slučajno u Vašoj glavi. Prema horoskopu ste sad stigli do presudnog trenutka kada se opet pruža prilika da pokrenete svoj život u novom smjeru! Nemojte dugo čekati, nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će za Vas pripremiti karmički horoskop i pomoći će Vam u pronalaženju ispravnog puta! Ako krenete dobrim putem, čak možete srediti i financije, ako na tom području imate problema.

Vaga

23. srpnja - 22. listopada

Početak tjedna je dobar, i na poslu ćete biti izvrsni. Može se čak dogoditi da ako ste u svađi sa nekim od kolega, da dođe do pomirenja. Mnogo razmišljate o tome kako povećati prihode. Uz malo sreće, to možete sada i ostvariti! Sada možete zatražiti vrlo moćnu magiju, prilagođenu Vašem horoskopskom znaku, koja ne samo da Vam može donijeti veliki iznos novca, već Vam također pomaći da imate stalni, veći prihod! Što je prije moguće, nazovite savjetnika Kristijana na kodu 700, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite odrađivanje spomenute magije! Položaj Venere pokazuje da ćete možda biti podložniji flertu van odnosa, Vaše srce Vas sada vuče na drugu stranu. Morate brzo odlučiti s kim zamišljate svoju budućnost, jer lako možete ostati sami!

Škorpion

23. listopada - 21. studeni

Nešto na poslu može poremetiti Vaše proračune, ali ne očajavajte, jer ćete stići na vrijeme obaviti sve zadatke. Vrijedi obratiti pažnju na ono što osjećate, jer sreća ovisi o malim stvarima! Rijetko se događa ovako dobar tjedan, kada se pruža nekoliko prilika za veći dobitak. Stoga brzo nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će pogledati kada i s kojim brojevima trebate iskušati sreću! Prema horoskopu za ljubav, možete se osjećati kao da se Vaš partner udaljio od Vas. Ali također je moguće da se Vi udaljavate od njega. Veoma je važno pronaći pravi odgovor.  

Strijelac

22. studeni - 21. prosinca

Mnogo stvari će Vas zanimati ovog tjedna, pažnja će Vam se lako raspršiti. Također imate planove i na poslu, ali imate osjećaj da Vas namjerno ometaju. Nemojte dopustiti da Vas pokolebaju kolege koji ne posjeduju Vaše znanje! I financije su Vam pod blokadom. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Violetu na kodu 973, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam odraditi prijevod tijeka sudbine, što može biti rješenje za Vas u ovom slučaju! Malo uzbuđenja možete osjetiti u odnosu, prijatelji Vas mogu pozvati na ugodno druženje, a taj poziv svakako trebate prihvatiti jer ćete se odlično provesti.

Jarac

22. prosinac - 19. siječnja

Možete očekivati veoma neugodan tjedan. Osjećat ćete se posebno opterećeno početkom tjedna, pa čak i kod kuće mogu se voditi rasprave. Čak i na Vašem radnom mjestu Vas mogu prisiliti da radite stvari koje Vaš posao čine još težim. Izvor problema, prema konstelacijama, je velika količina negativne energije koju ste nedavno sakupili. Ako smatrate da nešto nije u redu i želite poboljšati svoju trenutnu situaciju, nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite veliki ritual čišćenja! Zvijezde također poručuju da se Vaša financijska situacija može znatno poboljšati, stoga svakako vrijedi nazvati. Horoskop za zdravlje pokazuje pad imuniteta, koji možete ojačati konzumiranjem puno vitamina.

Vodenjak

20. siječanja - 18. veljače

Na temelju horoskopa, možete očekivati mirnije dane. Ovaj će tjedan proći bez da i primijetite. Najviše se usredotočite na realizaciju svojih planova kojih imate u izobilju, pa možete očekivati da ćete zaostati sa zadacima na poslu. Ovdje se, međutim, valovi mogu sudarati nad Vašom glavom, pa čak možete pomisliti da krenete u drugom smjeru. Savjetujem Vam da nazovete savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će odraditi analizu karme, pokazujući Vam smjer koji Vam je potreban da biste ostvarili svoje planove! Ovaj će Vam tjedan biti neispunjen u ljubavi i nećete imati vremena i energije za partnera.

Ribe

19. veljače - 20. ožujka

Možete biti sretnik kad to ne očekujete. Tjedni horoskop izuzetna je prilika da se izbacite iz svakodnevice i počnete ispunjavati Vaše snove. Doista je vrijeme za akciju, sad se možete promijeniti! Vaši planovi uglavnom se odnose na financijsku dobit, kojoj sada lako možete pristupiti. Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će ojačati ovu veoma dobru konstelaciju! Sada slušajte Vaše osjećaje; ako imate razlog za sumnju, vjerojatno i postoji!