Ovan

23. ožujka - 20. travnja

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

 

Ovaj tjedan donosi završetak ciklusa Merkurovih retrogradnih sjenila 30. travnja u Vašoj 12. kući misterije. Od Vas se traži da nastavite svoje unutarnje putovanje.

To je dobro kako biste pronašli odgovore, ali i otkrivenja o Vašem putovanju dušom. Također i da ograničenja shvatite kao mogućnosti, da jednom i zauvijek se oslobodite onoga što Vas sprečava u rastu.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Mirta na kodu 613, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam predati Vaš osobni kod za privlačenje novca!

 

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE!

Bik

21. travnja - 20. svibnja

BIK – TJEDNI HOROSKOP

 

Ne radite sami, Bikovi. To je poruka ovog tjedna nakon što je Mars susreo Saturn u svojoj vladajućoj desetoj kući 30. travnja.

Iskoristite ovo vrijeme da vidite što ste izgradili, stvorili i uspostavili. A također vidite i kako su ljudi – pogotovo oni na utjecajnim položajima, igrali ključnu ulogu u Vašem životnom putovanju.

Iskoristite ovo vrijeme da biste pogledali što želite postići u budućnosti.

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite analizu sudbine!

 

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE!

Blizanci

21. svibnja - 20. lipanj

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

 

Učinite unutarnje promjene da biste stvorili novu definiciju slobode, Blizanci. Paradoksalno, sloboda znači strukturu i rad unutar ograničenja.

Kad smo na to prisiljeni, događa se smiješna stvar. Oslobađamo snagu naše mašte. Drugim riječima, morate imati kartu da biste stigli do zvijezda. Lansirajte zračni brod da bi Vas mogao odvesti do njih.

Kako biste znali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnika Aleksandra na kodu 407, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite predviđanje za karijeru!

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci doznajte OVDJE!

Rak

21. lipnja - 22. srpnja

RAK – TJEDNI HOROSKOP

 

Znate promjene koje sada želite postići oko ljubavi? Ili je ljubav promjena koju tražite? Lionel Richie koji je napisao ‘Zdravo’ rođen je sa svojim Suncem u posljednjem stupnju Blizanca, tako da je gotovo Rak. Ali on ima svoju Veneru čvrsto u Raku na 16 stupnjeva, a svoj dio bogatstva na 26 stupnjeva.

Dakle, poput Vas, on će osjetiti učinke Jupitera i Plutona u njegovom partnerskom sektoru kada se sastanu 5. travnja na 24 stupnja u Jarcu.

Osobni horoskop zatražite od savjetnice Danijele na kodu 408, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min)!

 

Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE!

 

Lav

23. srpnja - 22. kolovoza

LAV – TJEDNI HOROSKOP

 

Ako je pjesmu za Rakove napisao Lionel Richie, onda je Vašu napisao Santana, Lavovi. Vrijeme je da ljubav postane stvarna – ili zaboravite na nju. Saturn u 7. kući kaže da ljubav ne treba biti naporan posao.

I ne trebate se složiti s bilo kojom drugom vrstom. Ponekad se možemo odvratiti od istine oko ljubavi.

Obratite se savjetnici Nives na kodu 226, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite čišćenje karme!

 

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE!

Djevica

23. kolovoza - 22. srpanja

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

 

Uzeli ste vrijeme da ocjenjujete sve što ste postigli. Više ne podcjenjujte svoje vrijednosti. To je još jedna prednost ovog tjedna da usredotočite pažnju na ključna područja.

Venera ulazi u Vašu 10. kuću uspjeha i reputacije tražeći da shvatite ozbiljno budućnost. Saturn vlada ovom kućom, naravno.

To bi Vam moglo omogućiti ponovno postavljanje profesionalnih dionica i postavljanje nove cijene na nju.

Nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vas uputiti u pravom smjeru!

 

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE!

Vaga

23. srpnja - 22. listopada

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

 

Želite oslobođenje, ali osjećate se zaglavljeno u hibernaciji, Vage. Sloboda se može činiti dalekim konceptom ovog tjedna. Ali to Vas želi naučiti da se oslobodite nametnutih ograničenja, tako da kada se oni podignu, ostavite da prolete.

Prednost onog što Vas smiruje je da Vam omogućuje da čujete vlastite misli bez smetnji.

Obratite se savjetnici Zari na kodu 353, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite je magiju uspjeha kao pojačanje!

 

Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE!

Škorpion

23. listopada - 21. studeni

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

 

Ako se bavite pisanjem knjige, rukopisom, poslovnom idejom, blogom, Instagram feedom ili web stranicom, ovo je tjedan kada biste mogli uložiti svu snagu u svoje ideje.

Ne podcjenjujte utjecaj onoga što imate sada reći ili dijeliti. Jupiterova planeta mogućnosti i velikih ideja zadovoljava Vašeg vladara Plutona u vladajućoj Merkurovoj, 3. kući komunikacije i trgovine.

Stoga već danas nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite učinkovitu magiju za privlačenje novca, jer će Vam dobro doći!

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion doznajte OVDJE!

Strijelac

22. studeni - 21. prosinca

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

 

Nema ništa tužnije od Strijelca koji osjeća da ne može nigdje otići. Ovog tjedna, međutim, svi znakovi tako kažu. Ali to ne znači da se putovanje treba otkazati, već samo odgoditi.

Za sada to se može učiniti iz udobnosti Vašeg kauča.

Obratite se savjetnici Karli na kodu 997, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam odraditi detaljnu analizu za budućnost!

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE!

Jarac

22. prosinac - 19. siječnja

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

 

Na snazi je Vaš razvoj. To je fokus je ovog tjedna. Vaša slika, marka, izgled, osobna poruka, profil, naslov (profesionalni i partnerski), stil, slika ili Instagram feed – što ovo govori o Vama?

Ako ste sada u položaju u kojem provodite više vremena sami – je li vrijeme da pogledate i po potrebi ažurirate svoje profile? Radi se o tome kako se prikazujete prema svijetu.

Već danas nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), jer trebate preuzeti veliku magiju blagostanja!

 

Više o horoskopskom Jarac doznajte OVDJE!

Vodenjak

20. siječanja - 18. veljače

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

 

Marsov dolazak u Vašu prvu kuću  i njegova povezanost sa Saturnom Vam donosi svježu odlučnost i lansira Vas u sadašnje doba. Da, čak i ako ste u samoizolaciji.

Saturn vlada granicama, ali Vaš je znak dio kolektiva. Moguće je da imate misiju, ideju, osobnu viziju ili cilj koji ste odlučni slijediti. Drevni vladar Saturn daje Vam strukturu i okvir unutar kojih to možete učiniti.

Stoga bi bilo najbolje da nazovete savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će pogledati što Vas očekuje u karijeri!

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak doznajte OVDJE!

Ribe

19. veljače - 20. ožujka

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

 

Za Vas novo doba počinje s Vašom energijom na vrhuncu, Ribe. Možda osjećate da sada ne možete riješiti ništa. Ali niste sigurni što bi trebalo.

Zavirite duboko u sebe i odjednom ćete postati svjesni da strah ili negativno razmišljanje koje Vas je obuzdalo iščezava poput iluzije kao da je Mars stigao u Vašu 12. kuću i sreo Saturn 31. travnja.

Obratite se savjetnici Katji na kodu 421, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam otkriti sve detalje!

 

Više o horoskopskom znaku Ribe doznajte OVDJE!