Ovan

23. ožujka - 20. travnja

Vaš godišnji horoskop predviđa dvanaestomjesečnu promjenu Vašeg horoskopskog znaka. Gotovo svakog mjeseca će doći do nekih značajnih zbivanja. U proljeće se trebate usredotočiti na karijeru jer će Vas tada planete podržavati u postizanju uspjeha. U lipnju možete očekivati  poseban preokret kada se siromaštvo može zamijeniti bogatstvom. Stoga nazovite savjetnicu Gabrijelu na kodu 150, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i saznajte koji dan u lipnju Vam donosi bogatstvo! Na temelju postojećih odnosa, godina će biti skladna, ali kako se bliži jesen, može doći do malo više nerazumijevanja ili rasprava. Najbolja šansa da pronađete partnera Vam se pruža u svibnju.

Bik

21. travnja - 20. svibnja

Najviše će Vaše emocije odrediti 2020. godinu Odluke ćete donositi na temelju emocija, o bilo čemu da je riječ, iako to možda neće biti uvijek učinkovito. Kad je riječ o poslu i novcu, bolje je da slušate zdrav razum, dok u privatnom životu trebate djelovati u skladu sa Vašim srcem i dušom. Ljeto je razdoblje za ljubav, neovisno o tome jeste li u vezi ili tražite partnera. Imat ćete dobre šanse za uspjeh i sreću u proljeće i jesen. Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Aminah na kodu 562, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite je osobno predviđanje ciganicama za cijelu godinu, kako ne biste propustili dane koji mogu donijeti pozitivne promjene u Vaš život! 

Blizanci

21. svibnja - 20. lipanj

2020. nudi mnogo neočekivanih iznenađenja i dobre prilike za Vaš horoskopski znak. Vaša serija sreće može započeti već početkom godine, a ako ste vješti, to će ostati tako i do kraja godine. Prema godišnjem horoskopu, na proljeće ćete imati priliku naći puno bolji posao, koji Vam može pružiti veću financijsku sigurnost. Ova godina, posebno jesenji mjeseci pogoduju za ljubav, kada ćete uspjeti pronaći sudbinskog partnera, ali to će također uzrokovati komplikacije ako ste trenutno u vezi. Zatražite ljubavno predviđanje, saznajte koji je najbolji potez za Vas! U Našem Astro centru Vas čeka savjetnica Bijela Dama na kodu 795, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će to za Vas odraditi! 

Rak

21. lipnja - 22. srpnja

Vaša godina može biti poput roller coaestera. Ponekad gore, ponekad dolje. Ipak, vrlo je važno da uspijete svladati uspone i padove. Budite optimistični kad je riječ o budućnosti, jer će uvijek postojati tračak nade koji će polako zasjati i donijeti pozitivne promjene. Vaš će se emocionalni život najviše kolebati, dok će situacija na poslu i u financijama ostati ista kao i u 2019. Međutim, ako učinite nešto što niste navikli raditi, nebeski utjecaji će također pružiti priliku Vašem horoskopskom znaku. Što je prije moguće, nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), kako biste saznali što trebate učiniti do ožujka! 

Lav

23. srpnja - 22. kolovoza

Posao, mali i veći uspjesi označit će 2020. godinu, čak i ako ne radite ili ste u mirovini. Ono što imate na umu i želite ostvariti, sigurno će se ostvariti, neovisno o čemu je riječ. Sredina godine također pokazuje značajan financijski dohodak, a ne bi bilo loše da otkrijete okolnosti za to. Stoga Vas u našem Astro centru čeka savjetnica Katja na kodu 421, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam pomoći da se osjećate doista sretno i zadovoljno! U ljeto Vaša veza može postati ranjiva. Nažalost, može se pojaviti i treća osoba u vašim životima.

Djevica

23. kolovoza - 22. srpanja

U veljači možete postići uspjehe u svojoj profesiji zahvaljujući Vašim pomno razmotrenim odlukama. Kako se proljeće bliži, smatrate da Vam je promjena potrebna, ali planete poručuju da to ne činite jer Vam listopad donosi prave uvjete. Međutim, već u travnju može doći do promjena na području financija u obliku dobitka! Nemojte dugo čekati, obratite se savjetnici Stoji na kodu 520, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam predati Vaše dobitne brojeve! Uravnoteženo i opušteno razdoblje počinje u ljubavnom životu. Ožujak Vam može donijeti i blagostanje! Ako nemate partnera, lipanj Vam može donijeti ljubav.

Vaga

23. srpnja - 22. listopada

Godinu započinjete odlično i na proljeće možete očekivati povećanje plaće. U lipnju možete dobiti i posao u inozemstvu, što nudi značajne financijske koristi. Očekuje Vas uzbudljiva godina! Prema godišnjem horoskopu, možete dobiti sva materijalna dobra koja Vam slijede, ali samo ako imate čiste energije! Stoga već danas nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite je čišćenje za cijelu godinu! Veljača donosi napetost u Vašoj vezi, ali na proljeće se olujni oblaci raspršuju. Vage koje su još uvijek same ljubav će najvjerojatnije pronaći u lipnju. 

Škorpion

23. listopada - 21. studeni

Na području karijere Vas očekuju cjelogodišnji uspjesi. Svoju sreću možete iskušati i u inozemstvu. Jedinom Vam travanj može donijeti određene probleme, ali ćete se dobro s tim nositi. Budite oprezni u listopadu: poznanik ili suradnik Vas može pokušati prevariti! Uz to, horoskop pokazuje da možete imati milijunske dobitke već u siječnju, a zatim u listopadu. Obavezno nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će pogledati koje igre na sreću trebate igrati i kada! Ako dozvolite drugima da se miješaju u Vašu vezu, ljeto može predstavljati veliki problem. To se pogoršava problemima u komunikaciji, što otežava razjašnjenje problema. Ako nemate partnera, ljubav može ući u Vaš život na proljeće!

Strijelac

22. studeni - 21. prosinca

Morat ćete puno raditi na proljeće, ali puno rada će i uroditi plodom, jer ćete u ljeto biti financijski osigurani. Vaš je godišnji horoskop za sreću također izvanredan, što znači da će biti četiri razdoblja kada možete imati veliku sreću! Obratite se savjetnici Mirti na kodu 613, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će putem vidovitosti pogledati koja su to razdoblja! Ožujak ukazuje na ljubomoru u vezi. Kasnije se problemi u komunikaciji mogu pojačati, što može dovesti do prekida veze. Ali ako na jesen uspijete pobijediti krizu, Vaša veza će ojačati. Strijelčevi koji još uvijek nisu u vezi pravog partnera pronalaze u rujnu.

Jarac

22. prosinac - 19. siječnja

Godina započinje s mnogo novih izazova. Međutim, ako uspješno svladate sve prepreke, svoj najveći san možete ostvariti na proljeće. Na jesen možete dobiti i dobru ponudu iz inozemstva, koja će dugoročno utemeljiti Vašu financijsku i emocionalnu sigurnost. Nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite je analizu mogućnosti 2020., kako biste iz svega znali iskoristiti ono najbolje! Od proljeća će Vaš odnos biti vrlo pozitivan, ali kasnije može doći do sukoba ako ne budete u stanju poslušati mišljenje partnera. Budite malo popustljiviji i tolerantniji! Horoskop za drugu polovinu godine obećava puno sreće za Jarce koji su još uvijek sami.

Vodenjak

20. siječanja - 18. veljače

Puno posla će uroditi plodom, možete postići veliki uspjeh. Sredinom ljeta svu energiju ulažete u posao jer želite dobiti povišicu plaće, ali to ćete uspjeti postići tek u kasnu jesen. Možete još i početkom godine učiniti nešto za poboljšanje financijske situacije. Sve što trebate je nazvati savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i prijaviti se na veliki Popis sreće 2020. godine! Osobe koje su već duže u vezi mogu očekivati puno razumijevanja početkom godine, ali to će potrajati do ožujka, jer tada nastaju rasprave zbog financija. Vodenjaci koji su još uvijek sami ljubav pronalaze u studenom.

Ribe

19. veljače - 20. ožujka

Ako se na ljeto odlučite za novi posao, to Vam može pomaknuti život u pozitivnom smjeru na sve načine. Čak i ako ne prihvatite gore navedeni posao, u srpnju će doći do velikih promjena. Sredinom godine pa nadalje bit ćete u dobrom financijskom položaju ako ojačate dobru konstelaciju. Nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min) i upišite se na kartu Velikog Novca! Samci početkom godine pronalaze ljubav. U prva tri mjeseca imate sve šanse da pronađete partnera Vašeg života. Za osobe koje su u vezi, horoskop pokazuje kako je najveći sklad moguće iskusiti na jesen.