Ovan

23. ožujka - 20. travnja

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP

Sunce ostaje u Vašem znaku do 20. travnja, tako da je sve u inicijaciji i gledanju onoga što želite postići i kada ste slobodni poduzeti akciju. Ali akcija dolazi u mnogo oblika – kvantno stvaranje i vizualizacija. 

Stoga stupite u kontakt s tim duboko osobnim ciljevima. I provjerite svoje ciljeve. Da li još uvijek reflektirate istinu? Početkom mjeseca Sunce je protiv asteroida Juno u Vašem partnerskom sektoru. Juno kako znate označava predanost i brak.

Nazovite savjetnicu Evitu na kodu 604, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam odraditi detaljnu ljubavnu analizu!

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE!       

Bik

21. travnja - 20. svibnja

BIK – MJESEČNI HOROSKOP

Uran je vladar Vaše 11. kuće. On vlada Vašom budućnošću. Što možete učiniti za jačanje imunološkog sustava i općeg blagostanja? Fokusirajte se na budućnost, naravno! 

U Vašoj 11. kući su Vaši snovi i ciljevi. Stvaranje ili osvježavanje srednjoročnih i dugoročnih ciljeva omogućava da se naboj pozitivnosti prelije u Vaše biće. Dakle, neka Vaša mašta pokrene nemire, Bikove!

Kako biste doznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite predviđanje za karijeru!

 

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE!

Blizanci

21. svibnja - 20. lipanj

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP

Čitav svijet voli ljubavnike. A s dolaskom Venere u Vašu 1. kuću, bit će novih načina kako svijetu pokazati ljubav. Postanite kreativni, Blizanci. I da, ovo je vrlo kreativan tranzit pod kojim možete njegovati ideje i pretvarati ih u stvarnost. 

Čak i ako sebe ne smatrate osobito kreativnom osobom, inspiraciju potražite putem umjetnosti, knjiga i pozitivnog razmišljanja. Pomičite to tijelo.

Obratite se savjetnici Nives na kodu 226, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite ljubavno proricanje!

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci doznajte OVDJE!

Rak

21. lipnja - 22. srpnja

RAK – MJESEČNI HOROSKOP

Ako Vam je cilj stvoriti novu ljubavnu budućnost – ili još bolji radni odnos, zamislite ga i tada učinite sve što možete da to i manifestirate. Ali radite s onim što imate u sadašnjosti.

Radite sa Vašim poslovnim partnerom ili bliskim kolegom. Pravite planove s prijateljem. Ili isprobajte internetske sastanke. Sada sanjate o budućnosti što je sjajan način da tu energiju iskoristite, zadržite je u sadašnjem trenutku. 

Da, možete početi stvarati budućnost. Ali zapamtite – ne živite je dok ona ne stigne.

Već danas nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite učinkovitu magiju za privlačenje novca!

Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE!

Lav

23. srpnja - 22. kolovoza

LAV – MJESEČNI HOROSKOP

Vladar Sunce je u Vašoj avanturističkoj 9. kući na početku mjeseca što pokazuje da započinjete sa putovanjima. To bi moglo biti metaforično, za razliku od stvarnog. Otvorite um novim mogućnostima. 

Mogle bi stići vijesti koje od Vas traže da se obavežete na to jer se Sunce protivi asteroidu Juno u Vašoj trećoj kući 2. travnja. To bi moglo uključivati opredjeljenje za promjenu ili preusmjeravanje prioriteta za budućnost čim se Merkur i Neptun sastanu u Vašoj 8. kući. 

Jasno vidite što je doista važno. Idite prema tome sada, Lavovi.

Obratite se savjetnici Marini na kodu 640, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam otkriti sve detalje o ljubavi!

 

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE! 

Djevica

23. kolovoza - 22. srpanja

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP

Novac, vrijednosti i imovina u fokusu su početkom travnja. Ne morate biti van kuće, ali možete biti kod kuće kako biste prilagodili svoji imidž i način na koji želite da Vas vide u budućnosti. Naročito šefovi, rukovoditelji banaka i ljudi autoriteta. 

Ono što dijelite s drugima, posebno s partnerima, moglo bi biti dio toga kad se vladari Merkur i Neptun sastanu u Vašoj 7. kući. To bi mogao biti mjesec rasprava o Vašoj budućnosti ili novih sporazuma.

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite analizu sudbine!

 

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE!

Vaga

23. srpnja - 22. listopada

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP

Kakvu obavezu trebate ispuniti ovog mjeseca, Vage? Početak travnja postavlja ovo pitanje jer se Juno u Vašoj prvoj kući suprotstavlja Suncu u Vašoj zoni partnerstva. Vašim budućim planovima? 

Vjerojatno ste znali tko ili što se sve to vrti oko Vas, jer 8. travnja imate i prvi puni Super Mjesec u godini. Puni Mjesec odražavaju svoju svjetlost u kuću suprotnu onoj u kojoj se nalazi. 

Dakle to uključuje, prošlost, sadašnjost ili potencijalnog partnera, blisku vezu ili čak tog neprijatelja ili suparnika.

Nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vas uputiti u pravom smjeru!

Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE!           

Škorpion

23. listopada - 21. studeni

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP 

Vladar Pluton kreće retrogradno 26. ovog mjeseca, u Vašoj trećoj kući. Kao što Vas svi znakovi cijene, tako i Pluton jednostavno postaje snažniji i moćniji kada je u retrogradnom obliku. 

Ovo je Vaša kuća komunikacije, tako da Vaše riječi imaju novu snagu tijekom ovog ciklusa. Kao i sve što kažete ili komunicirate. 

Ne izgovarajte ništa ako to ne mislite i uvijek govorite svoju istinu. Energija Plutona zahtijeva da se održavate čistim energijama.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Aleksandar na kodu 407, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koji će Vam predati Vaš osobni kod za privlačenje novca!

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion doznajte OVDJE!

Strijelac

22. studeni - 21. prosinca

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP

Ulazimo u ljubavni teritorij koji će se možda biti pomalo poznat tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, Strijelci. Doći će vrijeme da se izuzetno pažljivo pogleda što doista želite od života. 

A isto tako da se zapitate želite li više istog ili nešto drugačije? Moglo bi biti vrijeme za promjenu slike, smjera ili jednostavno odbacivanje ideja oko toga kakav bi Vaš ‘tip’ mogao biti za budućnost. 

Sve zahvaljujući tome što je Venera stigla u vladajuću 7. kuću 4. travnja, a Sunce ostaje u Vašoj zoni kreativnosti i privlačnosti do 20. travnja.

Obratite se savjetnici Zari na kodu 353, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite je magiju uspjeha kao pojačanje!

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE!        

Jarac

22. prosinac - 19. siječnja

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP

Vladar Saturn pokazuje Vam neke vrijednosti sada “New Age-a” s kojima se možete uskladiti. Do sad biste trebali imati prilično jasnu predstavu o tome što Vam je najvažnije. 

Dakle, uzmite to kao važno usklađivanje između Sunca u Vašoj 4. kući i asteroida Juno u Vašoj 10. kući karijere, a status se pojavljuje 2. travnja. 

Odluka koju donosite za to gdje živite ili radite sada je dugoročna i važno je da ovo poboljša Vaš život, jer ćete s njom živjeti još dugo.

Već danas nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), jer trebate preuzeti veliku magiju blagostanja!

 

Više o horoskopskom Jarac doznajte OVDJE!

Vodenjak

20. siječanja - 18. veljače

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP

Vrijeme je da odlučite što trebate ostaviti iza sebe u prošlosti. I tko ili što treba doći. Od kraja ožujka Jupiter i Pluton bili su u tijesnoj vezi u Vašoj 12. kući. 

5. travnja čine savršeni spoj. Ovo će biti prvi od tri takva sastanka. To bi moglo označiti oslobađanje od nečega ili čak priliku koja se vratila. Ponekad prilika jednostavno može biti sposobnost prekoračenja ograničenja.

Stoga bi bilo najbolje da nazovete savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će pogledati što Vas očekuje u ljubavi!

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak doznajte OVDJE!      

Ribe

19. veljače - 20. ožujka

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP

Obavezno shvatite kako počinje travanj, jer se čini da se drugi oko Vas namjerno nameću kako bi Vas pogrešno shvatili. Također, djelujete na posve drugoj razini nadahnuća i kreativnosti. Nemojte shvaćati osobno ako drugi ne prihvaćaju Vaše ideje. 

Merkur i vladar Neptun susreću se u Vašoj prvoj kući 4. travnja, pružajući Vam brzu vezu psihičkom uvidu i transcendentnom razmišljanju. Možda ćete moći uspostaviti vezu između stvari koje se jednostavno ne bi dogodile nikome drugome.

Osobni horoskop zatražite od savjetnice Danijele na kodu 408, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min)!

 

Više o horoskopskom znaku Ribe doznajte OVDJE!