Ovan

23. ožujka - 20. travnja

Što se tiče posla, trenutno nemate razloga da se požalite, jer će se baš sve odvijati prema planovima. Vi ste vrijedni i volite sve odraditi na vrijeme, čak možete sebi dopustiti i opuštanje svaki dan. Ovog mjeseca će i financije biti u redu. No horoskop za ljubav pokazuje promjene i veoma je važno znati o čemu je riječ! Stoga nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite ljubavno proricanje kako biste saznali sve detalje! Obratite mnogo pažnje na svoje zdravlje. Vi ste često neozbiljni, a postoje zaista veliki problemi koje trebate riješiti.

Bik

21. travnja - 20. svibnja

Karijera Vam lijepo napreduje, a tako će se i nastaviti ako Vam ne promaknu bitni detalji.  Nemojte se plašiti i zatražiti pomoć u rješavanju zadataka jer i Vi drugima pomažete kada je to potrebno. Uz to, bitno je da znate koji su dani kada ne smijete trošiti novac, jer ako određenim danima trošite novac, možete imati financijskih problema! Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će pogledati koji su to dani! U ljubavi generalno slijedi harmonično razdoblje. Čak se u novim vezama pokazuje šansa za osnivanje obitelji.

Blizanci

21. svibnja - 20. lipanj

Kreću pozitivne promjene u Vašem životu. Sve dobro se pokazuje i za područje karijere u svibnju. Pokazuje se prilika za pronalaženje posla, a to će Vam pomoći za poboljšanje financija. Čak se i na području novca pokazuje neočekivano iznenađenje o čemu trebate saznati sve detalje kako ne biste propustili prilike koje Vam se pružaju! Već danas nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i pitajte sve o tome, jer sve to može riješiti jedan Vaš dugogodišnji problem! Ljubavni život međutim pokazuje negativnu promjenu, a to odmah trebate srediti. Ako želite saznati sve detalje, slobodno se obratite spomenutom savjetniku.

Rak

21. lipnja - 22. srpnja

U početku se čini da Vas sreća zaobilazi, no ipak su tu neki skriveni znakovi koje biste trebali primijetiti. U karijeri možete imati napredak, ali u tom slučaju trebate malo umanjiti svoju želju da svima pomažete. Sreća će dobro djelovati ovog mjeseca, samo Vam još naš savjetnik treba reći one periode u kojima će to biti aktualno. U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Viktorija na kodu 921, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam otkriti sve detalje te Vam izračunati točan datum i sretne brojeve! U partnerskoj vezi će biti mnogo napetosti, a malo mirnog razdoblja; najbolje ćete proći ako odmah na početku riješite probleme.

Lav

23. srpnja - 22. kolovoza

Svibanj, za Vaš horoskopski znak, donosi mnogo razočarenja. Ipak, trebate imati na umu da, ako nešto ne ide kako ste to planirali, ne znači da ne možete izvući pouku iz toga. Morat ćete se snalaziti u svim situacijama, a to se posebice odnosi na financije. Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), jer će njena magija za novac Vama donijeti mnogo obilja! Ne trebate odgađati sređivanje financijskih problema, jer osobama u znaku Lava položaj zvijezda sada donosi izlječenje! Kada je riječ o ljubavi, sada trebate ostaviti vremena za upoznavanje. Samce će konačno pronaći ljubav.

Djevica

23. kolovoza - 22. srpanja

Bit će dosta problema na radnom mjestu, ali unatoč svemu tome se trebate fokusirati da najviše vremena ne provodite sa rješavanjem istih, već budite sa svojim najmilijima. Ostavite vremena za odmor u njihovom društvu jer će Vas to maksimalno napuniti energijama. U ovom mjesecu postoje dva dana kada se vidi ogromna sreća! Stoga već danas nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite da pogleda koji su ti dani jer mnogo toga ovisi o tome! Ako ste još uvijek sami, ovaj mjesec će biti pogodan da izgradite jedan novi odnos, možete upoznati jednu osobu koja će postati Vaš partner u budućnosti.

Vaga

23. srpnja - 22. listopada

Budite otvoreni za promjene tijekom ovog mjeseca, jer ako se ne plašite ići novim putevima, onda mogu uslijediti velike promjene u Vašem životu! Nemojte se plašiti izgovoriti svoje mišljenje, čak i ako je negativno, jer ćete najviše postići svojom iskrenošću. Pokazuje se loš položaj zvijezda tijekom prvog dijela mjeseca kada je riječ o ljubavi. Ovaj mjesec nikako nije dobar za Vage što se tiče partnerskih odnosa, stoga ako ne želite imati ozbiljnije brige, najbolje što možete učiniti je nazvati savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), jer uz njenu pomoć sve možete riješiti!

Škorpion

23. listopada - 21. studeni

Postoje određena područja na kojima želite velike promjene i to trebate što prije srediti jer imate osjećaj da ovako nije dobro. Kakvo je trenutno stanje u financijama i u poslu, sada ne može biti gore, već samo može uslijediti poboljšanje. Uprkos svemu ovome imamo dobru vijest, jer svibanjski pun Mjesec na Vaš horoskopski znak ima vrlo dobar utjecaj! Nazovite savjetnika Aleksandra na kodu 407, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i registrirajte se na veliku magiju sreće koju ćemo odraditi za Vas istog dana kada nazovete! Kada je riječ o zdravlju, obratite pažnju na pravilan način prehrane, jer ako nastavite kao do sada, imat ćete dodatnih problema!  

Strijelac

22. studeni - 21. prosinca

Opet će osobe u znaku Strijelca biti najsretnije tijekom ovoga mjeseca. Sve što započnete, pretvorit će se u zlato. Nemate vremena za razmišljanje ako priželjkujete uspjeh na nekom području ili više novca. Jedino što trebate učiniti je da ostavite po strani svoje negativne misli i fokusirate se punom parom samo na svoje ciljeve. Sada zaista možete stvarati i svojim mislima i osloboditi se svih negativnosti koje Vas okružuju! Obratite se savjetnici Veri na kodu 419, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), koja će Vam u svemu tome pomoći! Na ljubavnom području nemojte ograničavati svog partnera, jer će Vam to biti najkorisnije za očuvanje veze. Vjerujte svom partneru.

Jarac

22. prosinac - 19. siječnja

Horoskop za novac zahtijeva rješavanje problema na tom području jer se pokazuje više problema. Ovo će se još pojačati jer se ovome dodaju problemi i na radnom mjestu. Nemojte željeti sve sami sređivati, već ostavite i drugima posla. Međutim, sada vrlo lako možete promijeniti svoju sudbinu, jer mladi Mjesec donosi nove stvari u Vaš život tijekom ovog mjeseca, a time i efikasnije privlačenje novca za osobe u Vašem horoskopskom znaku! Stoga nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite da Vas registrira na veliku magiju novca koju će za Vas odraditi naš voditelj na dan mladog Mjeseca! U partnerskoj vezi se pokazuje promjenjivo stanje, jedna rasprava čak može prijeći u svađu, ako se ne znate obuzdati.

Vodenjak

20. siječanja - 18. veljače

Mnogo toga ćete započeti, ali nije sigurno da ćete sve uspješno i završiti. Sredinom mjeseca ćete biti neraspoloženi i nećete ničime oko Vas biti zadovoljni. Nezaposlenost ili problemi na radnom mjestu, zastoj u financijama, neriješeni problemi u međuljudskim odnosima – sve je istodobno prisutno i za to postoji i razlog. To su sve nebeski utjecaji kako biste shvatili da ne idete u ispravnom smjeru. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Katju na kodu 421, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), kako bi uklonila sve Vaše karmičke blokade, kako biste konačno pronašli svoj put! Obratite pažnju imate li osobe u Vašem okruženju koje ste zapostavili ili s kojima imate loše odnose. Sada ih možete srediti.

Ribe

19. veljače - 20. ožujka

Teško kreće ovaj mjesec, ne možete pronaći svoje mjesto niti na radnom mjestu. U prva tjedna tjedna ovog mjeseca samo odgađate obaveze sve dok ne shvatite da ovako ne možete nastaviti. Bitno je za Vas da možete iskoristiti svoje sposobnosti jer tako možete izvući maksimum u financijama. Jedni problem je da sada ne vidite za to prilike. Ipak, postoji način i za to. Nazovite savjetnicu Mirelu na kodu 594, 064 600 087 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min), i zatražite ritual promjene sudbine i vidjet ćete, to će Vam donijeti neočekivane promjene! Horoskop za ljubav pokazuje da će se iz prijateljstva razviti ljubav, ali morate detaljno o svemu razmisliti. Naime, pitanje je da li se isplati riskirati prijateljstvo za vezu koja možda neće niti funkcionirati.