O nama

Astro Show je mjesto gdje će slučajni ili namjerni posjetitelj dobiti olakšanje u svakodnevnom životu, odgovore na važna pitanja, kao i nadu za bolje sutra!

Naši savjetnici su dostupni 24 sata dnevno, i možete ih nazvati iz:

Bosne i Hercegovine

BH Telekom 094 270 422 /2,42 KM/min fix, 3,22 KM/min mob/

BH HT Mostar 094 593 635 /1,85 KM/min/

BH Telekom RS 094 850 916 /2,46 KM/min/),

Hrvatske na broj telefona: 064 600 087 /fix: 6,99 kn/min, mob: 8,41kn/min/.

 

To je mjesto koje je za Vas uvijek otvoreno, u bilo koje doba dana i noći.

Mjesto gdje vrhunski stručnjaci u svome poslu, čekaju oboružani znanjem i posebnim sposobnostima da ih nazovete i pitate ono Vama najvažnije pitanje koje Vas u tome trenutku muči.

Zašto baš mi ?

Jer smo tu da Vam pomognemo u svakom trenutku. Jer smo tu da Vas usmjerimo, i za svaku prepreku ili problem na koji naiđete zajedno pronađemo rješenje.

Pomoć i podrška će Vam biti pružena u bilo kojem trenutku jer su Vam naši Astro Savjetnici na raspolaganju 7 dana u tjednu, od 00:00 do 24:00.

Nudimo prijateljski odnos, razgovor, savjetovanje, usmjeravanje i odgovore na brojna pitanja. Sve Vam to možemo pružiti jer imamo veliko znanje iz raznih tehnika:

Astrologija – saznajte više o odnosu sebe i svoje okoline, uporištima na kojima ćete graditi bolje sutra. Odgovor je u Vama…
Tarot – steknite jedinstven uvid u vlastite ciljeve i prepreke, odvažite se i nadiđite svoje svakodnevne probleme. Tarot karte će Vam pokazati puteve koji su do sada bili prikriveni očima svakodnevnice.
Visak – pogledajte duboko u sebe, razotkrijte svoja unutarnja fizička i duhovna stanja i probleme i dovedite svoju energiju u stanje harmonije.
Bioenergija – preuzmite kontrolu nad kozmološkim energetskim tokovima koji se nalaze u Vama i svuda oko Vas. Neka rijeke života postanu Vaše vodilje…
Numerologija – prepoznajte vrline, mogućnosti i svoje životne tokove i svojih bližnjih. Usmjerite sva svoja djelovanja ka uklanjanju negativnih aspekata života.
Reiki – pobijedite stres! Pomoću ove japanske metode ostvariti ćete relaksaciju na svim razinama: kako mentalnoj, tako i emotivnoj, duhovnoj i tjelesnoj.
Mnogobrojni zadovoljni korisnici koji su nam ukazali povjerenje i postali vjerni partneri s našim vrhunskim stručnjacim, dovoljna su reklama i pravi pokazatelj kvalitete našeg rada.

Ukažite nam i Vi svoje povjerenje i otkrijte odgovore koji se skrivaju u Vašim kartama!